хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Армія США отримала право увійти до України.

  • 20.07.14, 16:44
Армія США отримала право увійти до України. Маккейн пригрозив Росії "Пеклом розплати"


Сенат США в першому читанні ухвалив законопроект згідно з яким Україні відтепер привласнюється статус американського союзника, без жодного членства в НАТО.
Цей закон зобов'язує Сполучені штати Америки у разі прямої військової агресії Росії проти України ввести свої війська на територію союзної країни для протистояння російському ворогові.
Раніше повідомлялося про перекидання 22 бомбардувальників ВПС США в Румунію.
Такий самий статус привласнюється Грузії і Молдові, з відповідними наслідками для бандкраїни Росії.
Проект переданий профільній комісії для підготовки до прийняття в остаточному читанні.
Проект передбачає надання статусу союзника, без членства в НАТО, на період, впродовж якого кожна з цих країн відповідатиме заданим критеріям, з метою передачі або потенційної передачі систем оборони або послуг оборони.
Проект рекомендує президентові США Бараку Обамі збільшити взаємодію Збройних сил США зі збройними силами України, Грузії, Молдови, Азербайджану, Боснії і Герцеговини, Косово, Македонії, Чорногорії і Сербії, і посилити допомогу США і НАТО в забезпеченні безпеки цих країн.
Крім того, проект передбачає внесення змін до Закону про природній газ з метою застосування екстреної процедури затвердження експорту природного газу членам СОТ, і закликає Агентство США по міжнародному розвитку (USAID), Агентство по торгівлі і розвитку, Корпорація приватних міжнародних інвестицій (OPIC) і Групу Всесвітнього банку підтримати надання підтримки Україні, Грузії і Молдова експлуатації запасу природного газу, нафти і розвиток альтернативних джерел енергії.
Документ забороняє усім федеральним відомствам і установам робити які-небудь дії з метою визнання суверенітету Росії над Кримом або надання будь-якої іншої підтримки незаконній анексії Криму Росією. Крім того, він рекомендує держсекретареві зміцнити демократичні інститути, незалежні ЗМІ, політичні і неурядові організації держав колишньої Червоної Росії і активізувати освітній і культурний обмін з колишніми російськими колоніями в Червоній Росії, що мала самоназву "Радянський Союз", а також "СРСР".
Між тим сенатор Маккейн пригрозив Росії "Пеклом розплати". Він відмітив, що факти знищення російськими терористами малазійського літака будуть встановлені в ході розслідування.
"Якщо виявиться, що це результат дій або терористів, або ж самої Росії, які переплутали його (літак) з українським військовим літаком, я думаю, що для них настане Пекло розплати", - заявив він в ефірі американського телеканалу MSNBC.
Він підкреслив, що за останні декілька тижнів світ дізнався, "якими можуть бути можливості російських і проросійських бойовиків".
На сайті Маккейна з'явилася заява із закликом до негайної військової підтримки України.
"Це треба розпочати негайно з надання зброї, у тому числі протитанкових і протиповітряних видів зброї, про що українське керівництво неодноразово просило.
Це ганьба, що адміністрація США як і раніше відмовляється допомогти нашим українським партнерам з військовими можливостями", - підкреслив Маккейн

21

Коментарі

120.07.14, 17:53

Слава Україні!Героям Слава

    220.07.14, 17:56

    Дякую брате що зтер москаля

      320.07.14, 18:04

      Героям Слава! Смерть ворогам!

        420.07.14, 18:08

        смерть тероruSSтам

          520.07.14, 18:15

            620.07.14, 18:37

            кацапам--смерть

              720.07.14, 18:47Відповідь на 6 від снайпер1

                820.07.14, 18:58

                наконец то

                  Гість: Тизтор

                  920.07.14, 19:40

                  кацапив - на кол....

                    1020.07.14, 19:51

                    Слава Україні! Героям Слава! Вітаю новину!..давно час винищувати ватоколорадів, досить бавитись в "міжнародне право"...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна