хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

"Комунізм завдав Україні не меншої шкоди, аніж фашизм."

 Ігор Юхновський про  Україну

Що спричиняє ворожнечу поміж українців? Переважно несправедливий розподіл багатства всередині країни. У державі утворилися два великі прошарки населення – олігархи й бідні люди. Є і два види цін: дуже високі на певні групи товарів і низькі – на секондхенд, який знищив нашу легку промисловість. Україна перетворюється на сировинну державу без середнього класу, що вигідно й Росії, й Європі. Останній треба збувати кудись свої відходи. А російському імперіалізму потрібно, щоб Україна не ставала сильною державою, яку без перешкод прийняли б до європейської спільноти. Капітал у державі зараз здебільшого виникає від спекулятивної діяльності. У Китаї купив – тут продав, у Польщі купив – тут продав, у Туреччині купив – тут продав.  Власне виробництво згортається.  При цьому Сполучені Штати 80 відсотків товарів першої необхідності виробляють у себе. Так само в Європі. Якщо ж такий крам імпортують – це означає, що економічна політика неправильна.

Окремо існує клан олігархів, яким високі ціни не страшні. Їхнє існування автоматично породжує антипод – клан комуністів. Вони між собою й зіштовхуються, а крайній – середній клас. Він у нас практично відсутній – основна біда України. Держава ніколи не стимулювала його створення, і це її велика помилка. Як оцінюєте львівські події 9 Травня? – Головний замовник цього конфлікту – російський імперіалізм. Росії – її владі, а не народу – вигідно, щоб в Україні був непорядок. Вона його й провокує – зокрема через свято Перемоги, яка насправді була спільною. Це хороший спосіб, бо можна збурити населення й посіяти безлад. 22 червня комуністи знову збираються до Львова. Як чинити в цьому випадку? – Що значить збираються? Держава повинна мати внутрішню й зовнішню оборону. А міліція й Служба безпеки для чого? Якщо хтось затіває недобре, треба щоб ці органи заздалегідь це попереджали. Хто такі комуністи? Вони, фактично, вороги. Комунізм завдав Україні не меншої шкоди, аніж фашизм. Міністерство внутрішніх справ знає, що вони провокують безпорядки. І те, що наша міліція їх охороняє – нонсенс.

                                                                 

Як можна примирити суспільство? Яка політична сила може сьогодні взятися до примирення? Чому примирити українців не вдалося Вікторові Ющенку? Яким шляхом країна мала би рухатися далі?

Що варто робити з економікою? Але цього досі не робиться. Чимало людей зневіряються, прагнуть залишити країну….

5

Коментарі

127.05.11, 11:18

У державі утворилися два великі прошарки населення – олігархи й бідні люди.......................
А предприниматели кто?

    227.05.11, 11:55

    Пока украинский народ будет бороться с ветряными мельницами ввиде знамен, памятников и мертвых героев вместо того, чтобы бороться со своим настоящим врагом, а именно, с международным олигархическим империализмом, толку не будет...

      328.05.11, 09:22Відповідь на 1 від qazse

      У державі утворилися два великі прошарки населення – олігархи й бідні люди.......................
      А предприниматели кто?
      Приємно , що ви вловили суть замітки

        428.05.11, 09:43Відповідь на 2 від Хайдер

        Пока украинский народ будет бороться с ветряными мельницами ввиде знамен, памятников и мертвых героев вместо того, чтобы бороться со своим настоящим врагом, а именно, с международным олигархическим империализмом, толку не будет...Все добре , але і у власному домі повинен теж бути порядок....
        Крім цього , народ , який не знає своєї історії не має майбутнього .Він приречений повторювати колишні помилки. Наша історія повинна бути для нас прикладом і застереженням.

          528.05.11, 11:42Відповідь на 4 від ANne*

          Пока украинский народ будет бороться с ветряными мельницами ввиде знамен, памятников и мертвых героев вместо того, чтобы бороться со своим настоящим врагом, а именно, с международным олигархическим империализмом, толку не будет...Все добре , але і у власному домі повинен теж бути порядок....
          Крім цього , народ , який не знає своєї історії не має майбутнього .Він приречений повторювати колишні помилки. Наша історія повинна бути для нас прикладом і застереженням.
          Знать историю это одно, а хулиганские выходки с флагами и взрывами памятников это как раз нечто противоположное.

            628.05.11, 14:00Відповідь на 5 від Хайдер

            "Пусть квитки (цветочки) завянут, только бы пулеметик не заржавел"...
            ...совсем смешно, когда мы требуем в день 9 мая благодарности и аплодисментов от порабощенных нами народов: украинцев, эстонцев, литовцев, латышей и молдаван. Для них этот день - день национальной трагедии. И для Грузии с Чечней - тоже. В этот день за ними окончательно захлопнулась дверца советской клетки и они стали рабами Сталина и НКВД.
            НКВД, окончательно развязав себе руки,со свежими силами занялся карательными операциями против украинских и литовских повстанцев.

              728.05.11, 14:02Відповідь на 5 від Хайдер

              Читайте Солженицына и Леонида Бородина! Смотрите фильм "Вишневые ночи"! Западная Украина сражалась до 1956 года,
              западэнцы шли в ГУЛАГ целыми районами. А провокаторы из отряда "Москва-Севастополь"
              притащили им красные флаги и сталинские портреты в расчете на то,
              что в свалке затопчут несколько ветеранов и можно будет повизжать всласть.

              Валерия Новодворская о событиях во Львове:
              Как ныне сбирается вещий совок

              http://antenna.com.ua/ua/news/15760.html

                828.05.11, 14:37Відповідь на 7 від ANne*

                УПА не сражалась, а пряталась в лесах. И не от гнева Сталина, а от народного гнева, потому как за время войны дров наломали выше крыши. А в лагерях их хотя бы спрятали от самосуда.

                Никогда не задавались вопросом, почему желающих служить в НКВД и воевать против бандеровцев было больше, чем самих бандеровцев?

                  928.05.11, 14:45Відповідь на 6 від ANne*

                  Сталин как человек жил очень скромно. Гораздо скромнее нынешнего районного депутата. Так же скромно жили члены его семьи. Зачем ему столько рабов?

                  Конечно, в стране приходилось часть населения заставлять работать ради общего блага. Но как прикажете поступать с бездельниками?

                  НКВД обязан наводить порядок. Если в стране действуют вооруженные формирования, то НКВД не имеет права бездействовать.

                  Совершенно также украинский МВД перебил и пересадил целую армию бандитов, которые действовали в Украине в 90-х годах. Почему мы не возмущаемся зверствами украинского МВД, не называем эту организацию в целом преступной? Ведь при этом тоже пострадало некоторое количество невиновных людей, а также было нарушение процессуальных норм и т.п.

                    1029.05.11, 12:26

                    Українська влада вдало маніпалюе людьми з допомогою провокацій і інших підступних совкових методів,людям потрібно згрупуватись і виставити влабу олігархів жидомасонів геть.Поки в країні небуде крепких середняків нам нічого несвітить.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна