хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

жінки і АТО

В.о. спікера Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов заявив, що: "Випадки призову жінок в рамках мобілізації будуть поодинокими"

За його словами, українська армія розраховує на медиків-добровольців, а випадки призову військовозобов'язаних жінок з медичною спеціальністю будуть поодинокими.

"Закликають військовозобов'язаних усіх категорій - офіцерів, сержантів і солдатів. Але враховуючи той факт, що мобілізаційні завдання за цими спеціальностями відносно невеликі, то в першу чергу ЗС України розраховують на мотивованих і добровольців. Випадки призову на ці посади жінок будуть поодинокими", - сказав він.

Натрапив інеті на відео -


А наприкінці 2014 року було оголошено про формування єдиного добровольчого жіночого батальйону.

Бажаючі потрапити до його лав мають відповідати не лише віковим критеріям, а й бути у відповідній фізичній формі. За контрактом жінок зараховуватимуть до лав Збройних Сил України. На Схід вони вирушатимуть у складі чоловічих батальйонів. Там допомагатимуть у військових шпиталях. З кожного регіону до батальйону вже записалися кілька десятків жінок. Загалом ця цифра сягає десятків тисяч бажаючих. Хто зможе поїхати на Схід, покажуть місяці підготовки, заявила голова громадської організації “Українська Жіноча Варта” Олена Білецька.

і хотілось би дізнатися думку спільноти - "Чи місце Жінкам в зоні бойових дій?"


52%, 12 голосів

4%, 1 голос

4%, 1 голос

39%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

Гість: Вечный бан

14.02.15, 08:18

Не место женщинам на войне - уж очень неженственно выглядит безногий труп с размозженной головой.

    24.02.15, 08:37

    Це не так важливо. Є приклад: Ізраїль. Там жінки те ж є військовозобов*язаними. І, такі вояки, шо не відстають від чоловіків. Але, не це є важливим. Ганьбою для України є той факт, що еліта всіляко і нахабно уникає (за деякими поодинокими виключеннями) участи в бойових діях. Це викликало ланцюгову реакцію уникнення від призову інших громадян. Вершиною ганьби є видання Указів і виловлювання зобов*язаних, спроба заманити їх тисячами за підбиту техніку і інше, що стало відомо на весь світ. Тому - відповідь. Наша країна може обійтися й без жінок, якщо в справі захисту країни еліта не буде ховати своїх синів за мандати і сама буде на фронті. Якщо цього не буде, то не допоможуть і жінки на службі

      34.02.15, 09:21

      ..деякі жінки дадуть фори чоловікам легенько) особливо мєстороподібним)

        44.02.15, 10:06

        "З кожного регіону до батальйону вже записалися кілька десятків жінок. Загалом ця цифра сягає десятків тисяч бажаючих." - какая-то странная арифметика
        По теме - это их сознательный выбор.