хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Мавпування Евромайдану, як спецоперація Кремля.

  • 30.04.14, 15:28

img

В Москві вирішили розхитати ситуацію в Україні через своїх диверсантів замаскованих під українських націоналістів, які бунтуватимуть проти "бездіяльності влади"

Вчорашні події на Майдані - бійка між Самообороною та псевдонаціоналістами, які крокували до Верховної ради, щоб висловити своє незадоволення бездіяльністю влади щодо сепаратистських бунтів на Донбасі - показали, що в Україні "п'ята колона" діє не тільки в обличчі ПР. Зрештою, заступник секретаря РНБО Вікторя Сюмар зразу заявила, що за цією "смолоскипною хододю" стоїть Росія. Однак, головною метою цього заходу вона назвала створення картинки "розгулу фашизму" для російських ЗМІ. Утім, здається, що все набагато глибше.

Цікаво, що від 28 квітня з'явився сайт під красномовною назвою Третий майдан(до речі, сайт цей російською мовою і є поки сайтом одного автора). Суть посилів цього сайту, що Україні негайно потрібний новий Майдан, адже, нинішня влада не може упоратися з ситуацією. Звідки, взяти інших людей для "перезавантаження" сайт не пояснює, утім, судячи з публікацій, це й не головне - головне вже зараз всіх відправити у відставку.

При всіх претензіях до нинішньої влади, давайте спробуємо собі уявити, що зараз Україна хоча б на кілька днів лишається без в.о. Президента, без прем'єра, без спікера ВР, без силовиків, без губернаторів і так далі. Кращого подарунку Путіну годі собі й уявити. Утім, мабуть на це він і не розраховує, а от створити "другий фронт" Турчинову прямо в Києві та Львові - це більш реалістичний варіант.  

До речі, подібна технологія була застосована Льовочкіним на Майдані, коли там створювався "Майдан без політиків". На щастя, тоді Майдан розколоти не вдалося. Але та сама технологія впроваджується й зараз. І залишається сподіватися, що демократичні політики, які зараз виступають критиками влади не поведуться на цю технологію Кремля заради реалізації своїх амбіцій.   

http://espreso.tv/article/2014/04/30/kreml_prydumav_tretiy_maydan

5

Коментарі

130.04.14, 19:29

Критикувати владу під час війни можуть тільки вороги України.

    230.04.14, 19:50Відповідь на 1 від Сніза

    вот еще похлестче:
    http://blog.i.ua/user/2805707/1409692/

      330.04.14, 19:50

      Відсмоктувати владі, яка зливає кусками Україну можуть тільки політичні повії!!!

        430.04.14, 19:57Відповідь на 3 від Alter ego*

        Оце по-рашинськи відповідь! І по формі, і по змісту.

          анонім

          530.04.14, 20:00Відповідь на 1 від Сніза

          А навіщо ця влада розпочала війну?

            630.04.14, 20:16Відповідь на 5 від анонім

            Війна з українським народом йде сторіччами. Ви це знаєте.

              730.04.14, 20:24Відповідь на 3 від Alter ego*

              Меня трудно причислить к ПЯТОЙ или иной колоне. Мне неприятно читать о том, что ВЛАСТЬ беззубая, понятно , есть много желающих из-за угла тявкнуть и спрятаться.При том, не только скромняги-боты, но и вроде бы , на первый взгляд адекватные люди. Да и политики , ранга весьма высокого , вливают кучу дерьма в НЕТ, чем подогревают конформистские настроения"шатающихся" Это я о гриценко.
              Но и представители влады поступают тупо. ставя нас, простых потребителей инфы в положение идиотов ! "...заступник секретаря РНБО Вікторя Сюмар зразу заявила, що за цією "смолоскипною хододю" стоїть Росія..." Кто б сомневался !? Однако , Виктория , будь добра, расскажи , откуда они взяли новенькую форму, КТО они такие и КТО их организовал, почему ПОТОМ они все же ПРОШЛИ и кричали -то они , вроде бы , правильн

                830.04.14, 20:33Відповідь на 3 від Alter ego*

                ые призывы( кричалки) ? Не сомневаюсь , что БОЛЬШИНСТВО тех, кто сейчас молча не знает кого поддерживать в этом хаосе, все же за единство Украины, за ее целостность и неделимость , за один официальный язык, за " КРЫМ-НАШ!" ... Но почему такие умные люди как Виктория( и на таких должностях ) не находят нужным ТОЛКОМ ПОЯСНЯТЬ НАМ СИТУАЦИЮ В ДОНЕЦКЕ, ЛУГАНСКЕ, БОЛЕЕ ШИРОКО ОСВЕЩАТЬ НАИБОЛЕЕ РЕЗОНАНСНЫЕ СОБЫТИЯ, а не передирать информацию с сайтов сомнительного толка . Естественно , у народа и появилось ощущение брошенности и ненужности. Оружия нет , стрелять нельзя, влада не защищает... Психологическая война , можно сказать , сделала свое черное дело . Паника может перерасти в хаос, а хаос приведет к падению Украины. Не согласны со мной ? Это не пророчество ...

                  930.04.14, 20:53

                  Так я и не понял - кто там (на часі) строил факельное шествие? Для картинки небось?

                    Гість: lyo Dnepr

                    1030.04.14, 21:40

                    Почему их всех не переписали? Или переписали?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна