хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

ПР матиме у парламенті більшість і без комуністів

  • 30.10.12, 15:50
Партія регіонів матиме у парламенті однопартійну більшість, а відтак не пропонуватиме комуністам вступати у коаліцію з нею.

Такий прогноз під час засідання "круглого столу" на тему: "Аналіз проведення парламентських виборів в Україні та їх попередніх результатів" висловив політтехнолог, керівник компанії Berta Communication Тарас Березовець, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

"Більшість буде у Партії регіонів, причому ця більшість буде фактично однопартійною. Починаючи з 1991 року, вперше парламент буде сформований на базі однієї політичної сили. Комуністи - це "бідні родичі" у цій ситуації. Вони й хотіли б зайти до коаліції, але їм ніхто цього пропонувати не буде. Тому Комуністична партія залишиться ні в сих, ні в тих - і не в опозиції, і не у владі", - сказав Березовець.

Він зауважив, що у нього немає сумніву в тому, що настанова керівника виборчого штабу ПР Андрія Клюєва на формування більшості на рівні 230-250 "парламентських штиків" буде виконана.

"70 людей зайшло за партійними списками, зараз уже Партія регіонів контролює близько 120 мажоритарників, а решта - близько 50 народних депутатів - буде елементарно дібрана за рахунок так званих незалежних кандидатів", - переконаний політтехнолог.

Березовець додав, що мусить розчарувати тих, хто вважає, ніби процес "тушкування" вже завершився.

"Повірте мені, саме в ці хвилини частина кандидатів- мажоритарників, а де-не-де списочників від так званих опозиційних партій сидять і пишуть заяви на вступ до Партії регіонів у кабінетах губернаторів. Такою є, на жаль, сувора дійсність", - зазначив він.

Надія Юрченко, КИЇВ. 30 жовтня 2012 року.

ukrinform
4

Коментарі

130.10.12, 18:05

Я уссусь если КПУ обьеденится с Батькивщиной, и Свободой, а Кличко будет разовые услуги по голосованию и тем и другим представлять.... Вот только Свобода и КПУ вместе это уже из разряда бреда, хотя зная Симоненко тот может стать на колени в центре Львова и жрать булыжник со слезами прося прощения за то, что КПСС творило в стране в прошлом, только бы бабло капало....

    анонім

    230.10.12, 19:07Відповідь на 1 від выцик

    Я уссусь если КПУ обьеденится с Батькивщиной, и Свободой, а Кличко будет разовые услуги по голосованию и тем и другим представлять.... Вот только Свобода и КПУ вместе это уже из разряда бреда, хотя зная Симоненко тот может стать на колени в центре Львова и жрать булыжник со слезами прося прощения за то, что КПСС творило в стране в прошлом, только бы бабло капало....отож....

      330.10.12, 21:05Відповідь на 1 від выцик

      ... хотя зная Симоненко тот может стать на колени в центре Львова и жрать булыжник со слезами прося прощения за то, что КПСС творило в стране в прошлом, только бы бабло капало....горбатого могила справить

        430.10.12, 21:09Відповідь на 3 від vov4ik126

        ... хотя зная Симоненко тот может стать на колени в центре Львова и жрать булыжник со слезами прося прощения за то, что КПСС творило в стране в прошлом, только бы бабло капало....горбатого могила справитьЯ лично скинусь, что бы где нить в кремлевской стене, но одно условие - завтра

          530.10.12, 21:13Відповідь на 4 від выцик

          ... хотя зная Симоненко тот может стать на колени в центре Львова и жрать булыжник со слезами прося прощения за то, что КПСС творило в стране в прошлом, только бы бабло капало....горбатого могила справитьЯ лично скинусь, что бы где нить в кремлевской стене, но одно условие - завтраа не забагато йому честі буде, в кремлі ?

            630.10.12, 21:24

            Это он утром сказал. Сейчас ситуация поменялась.

              730.10.12, 21:36Відповідь на 5 від vov4ik126

              ... хотя зная Симоненко тот может стать на колени в центре Львова и жрать булыжник со слезами прося прощения за то, что КПСС творило в стране в прошлом, только бы бабло капало....горбатого могила справитьЯ лично скинусь, что бы где нить в кремлевской стене, но одно условие - завтраа не забагато йому честі буде, в кремлі ? Якщо прям завтра, то я згоден, тим більше там не дуже багато достойних лежить, як на мене жодного.

                830.10.12, 21:41Відповідь на 7 від выцик

                ... хотя зная Симоненко тот может стать на колени в центре Львова и жрать булыжник со слезами прося прощения за то, что КПСС творило в стране в прошлом, только бы бабло капало....горбатого могила справитьЯ лично скинусь, что бы где нить в кремлевской стене, но одно условие - завтраа не забагато йому честі буде, в кремлі ? Якщо прям завтра, то я згоден, тим більше там не дуже багато достойних лежить, як на мене жодного.

                  930.10.12, 21:44Відповідь на 6 від ab absurdo

                  Это он утром сказал. Сейчас ситуация поменялась.Завтра поменяется еще круче, если бы не куча старперов, которые кроме "Кармелиты" нихера по тв не смотрят, а слово "Украина" у них ассоциируется со словом "Бандера" то пролетели бы коммуняки как фанера над Парижем. Но жирному петушку Симоненко на жизнь уже хватит. Сцуко, я же на их пенсию вкалываю, хоть и копеешную

                    1030.10.12, 21:59Відповідь на 9 від выцик

                    Не думаю. Сейчас идет подсчет по Западу. Думаю, там у коммуняк мало шансов. Отгадайте с трез раз - а у кого?Если не нахимичат в ЦИК, конечно. Это мы помним по 2004-му.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна