Шановні друзі! Щиро вітаю з Великоднем і бажаю пишної паски і смачної ковбаски! І щоб на той рік дочекатись. Просили показати паску, яку я спекла. Не зовсім я, звісно, техніка, але ручки свої доклала. Печу просту паску, нічим її не прикрашаю, бо так у нас прийнято в родині. Рецепт для хлібопечі на режим "Французький хліб" 3,40 хв: 450 гр. борошна, 3 яйця, 100 мл молока, 6 ст. л. цукру, 6 ст.л олії (на маргарині і маслі не печу нічого), дрібка солі, 2,5 ч.л. дріжджів львівських сухих. Родзинки за смаком. Замочувати їх не треба, бо паска не підійде. От така вийшла пасочка. Яйця фарбували цибулинням.
Коментарі
Гість: Fragile
11.05.16, 12:36
Вас теж зі святом!
Славненька і височенька пасочка!
Хозяин- С
21.05.16, 12:40Відповідь на 1 від Гість: Fragile
от большого количества сожраных яиц может напасть диатез, и будешь похожа на малолетку с хочучками
Міс Марпл
31.05.16, 12:40
Христо воскрес!
Миру та злагоди!
Гість: Fragile
41.05.16, 12:40Відповідь на 2 від Хозяин- С
Опыт?

Хозяин- С
51.05.16, 12:44Відповідь на 4 від Гість: Fragile
Гість: BABYLON13
61.05.16, 12:44
З Святом Світлого Воскресіння!
сама ліпша, бабуся таку робила, без прикрас та дуже смачну. А мені вже приходиться видумувати, бо капризні стали мої хлопці
. Теж сама пеку, але з усякими прикрасками 
Така Пасочка
Гість: Fragile
71.05.16, 12:45Відповідь на 5 від Хозяин- С
Да, что же тебе за такая непруха, обнять и плакать
На, чайку выпей с мяткой 
Гість: BABYLON13
81.05.16, 12:46Відповідь на 1 від Гість: Fragile
я аж скучила за тобою з цими моїми відрядженнями
Гість: Fragile
91.05.16, 12:49Відповідь на 8 від Гість: BABYLON13
Во истину Воскрес!

А я то думаю, куда делся солнечный зайчик, не прыгает нигде на сайте?
С возвращением!
Анна-Марія
101.05.16, 12:50Відповідь на 1 від Гість: Fragile
дякую! в цьому році аж кришку хлібопічки підперла.