хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Ненавиджу кінзу.

  • 03.10.14, 20:07
Ось буває кохання з першого поляду, я ось закохалась в коріандр, в Вінницю, нездорові почуття в мене і до канцелярії(її повинно бути багааато, більше канцелярії,більше), а ось з кінзою не склалось. І не просто не склалось, а якось за межою ненависті, яку я перетнула. І таке враження ,що ненависть ця взаємна. Я травоядна, був довгий період коли я була вегетеріанкою, але кінзаааа......Вперше і востаннє,чисто протестити я взяла пучок за 5 грн,і була сповнена впевненості, що вона мені сподобається, але коли я вперше її спробувала ненависть виникла на молекулярному рівні. 
Одного разу, я з чоловіком пішли в паб, і там ми замовили шашлик з соусом, коли я спробувала "сіє блюдо", мене чуть не вивернуло і я не відразу зрозуміла в чому справа, аж коли мій взір не впав в чашу з соусом, при детальному вивченні того "об"єкта", була виявлена мілко-мілко покришена кінза. І шашлик я амала в суху. Цей гидотний різкий смак і запах який впливає на мене як нашатирний спирт, о богиии. Невже це тільки в мене і я така прибабахнута.
2

Коментарі

13.10.14, 20:54

и ненавижу)) в наших краях кинза чисто на любителя.
либо надо время, шоб превыкнуть в ее специфическому вкусу.

    23.10.14, 22:13

    Кориандр - это и есть семена киндзы.

      Гість: О-leg-O

      33.10.14, 22:15

      Спочатку реакція була -- гидотна. А потім з часом потихеньку підкришуючи її в салат - звик. Так що в мому випадку просто потрібен був час для звикання.

        44.10.14, 11:53

        А нічо, шо кінза і коріандр - одна рослина? Тільки то зелень, а то насіння.

          54.10.14, 12:13Відповідь на 4 від Ньотка

          Рослина то одна, смакові якості зовсім різні