Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

нудно,скучно і не інтересно.

  • 01.10.14, 11:50
Всім нам доводилось в житті читати всіляку нудну ботву, яка ніяким боком на голову не налазить...в школі , університеті...мені і досі неприємним чином згадується нуднюща політологія, або комп'ютерна схемотехніка..  от і зараз, мені доводиться по роботі читати всіляку технічну херню на подобі Яндекс Діректа (контекстна реклама).... Самоосвіта -це тяжкий труд, товарищи))
4

Коментарі

Гість: Со))Кровище*

11.10.14, 12:09

а зачем заниматься тем, что не нравится, что нудно и скучно...мож стоит поменять сферу деятельности и заняться тем, что интересно... "найдите работу, которая вам интересна, и тогда вам ни дня не придется работать"(с)

    21.10.14, 12:18Відповідь на 1 від Гість: Со))Кровище*

    в мене є велика проблема з вибором захоплень , так як мені нічого не цікаво, і тому щоб не бути аморфною тупою куркою з вузьким кругозором, мені потрібно багато працювати над своїми бажаннями. Якщо я чогось не тямлю в чомусь , це не значить ,що то нудно, це значить, що мені потрібно більше часу на те, щоб в нього закохатись. Я отримую миттєве задоволення від свого блогу, хороших фільмів, релаксової музики, літератури , але за це я собі шузів на зиму не куплю)) тому і приходиться пижитись і нити в блозі ))

      31.10.14, 12:18Відповідь на 1 від Гість: Со))Кровище*

      офигеть! как все просто)))

        41.10.14, 12:23Відповідь на 3 від TDLITAN

          Гість: Со))Кровище*

          51.10.14, 12:40Відповідь на 2 від Bartok

          в мене є велика проблема з вибором захоплень , так як мені нічого не цікаво, і тому щоб не бути аморфною тупою куркою з вузьким кругозором, мені потрібно багато працювати над своїми бажаннями. Якщо я чогось не тямлю в чомусь , це не значить ,що то нудно, це значить, що мені потрібно більше часу на те, щоб в нього закохатись. Я отримую миттєве задоволення від свого блогу, хороших фільмів, релаксової музики, літератури , але за це я собі шузів на зиму не куплю)) тому і приходиться пижитись і нити в блозі ))ну почему же сразу "нити в блозі"... ты не ноешь, ты ищешь)))...ищешь, пробуешь..когда-нибудь найдешь свое, главное желание

            Гість: Со))Кровище*

            61.10.14, 12:42Відповідь на 3 від TDLITAN

            офигеть! как все просто))) а чего сложного-то... просто надо не бояться перемен..я за свою жизнь несколько раз меняла сферу деятельности... и радикальненько меняла, надо сказать...щас занимаюсь тем, что мне интересно

              анонім

              71.10.14, 13:09

              Заниматься нужно любимым делом. Работа должна приносить удовольствие. Тогда и нудоту читать не придется.