Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

прогресія присутня) та регрес не зник

Наскільки ж правильно записувати свої думки, та головне не записати , а перечитати згодом...десь так через рік-два. Відразу помічаєш,неначе  кольорові намистини на білому полотні, відмінності думок  "тодішньої Я" і  "Я сьогодення". Деякі думки безумовно збігаються, але більшість...ну не смішіть, якби хтось висловив подібну думку для мене сьогодні, я б посміялась і поумилялась з дитячої простоти і    наївності. Та зрештою так воно і повинно бути. Тодішня Я, це зелене теля для мене теперішньої, і "я сьогодні" теж саме дурне козеня для мене майбутньої))  
   Головне менше нервів. Тато говорить,що він псих від старості, а я психована по дурості. Я повністю згодна)  Багато є якостей які б я змінила...це напевно лінь, дратівливість, і поспішність, а ще потрібно менше думати  а більше робити, цілеспрямованість це моя  слабка ланка. є хороші слова "слишком много логики но  слишком мало воли". Я цікавлюсь таким ,що багато хто  про це навіть не здогадувались, ..та я теоретик.. а ,що таке не застосована теорія- це шерстяна нитка, яка пройшла свій шлях створення, але так ніколи і не перетвориться в теплу практичну річ..Навіть цей блог-це ще одна спроба зайняти себе на довгий час і завершити його не через два дні,коли запал стухне..а продовжувати і розвиватись. Тут ,я скажу все не досить сумно, хоч я тут не частий гість як блогер, та мій особистий щоденник рідко лежить без діла. І неважливо чи хтось читає мою писанину, як показав досвід, то коментатори рідко відрізняються якоюсь конструктивною думкою., у більшості все десь на рівні планктону.   
   Що мене ще турбує, ах да... мій дім, більшість речей я б вже давно запакувала, деякі спалила, винесла...очистила дім, та ба тут мене спіткала стичка поколінь. Моя бабуля- дуже цікава жінка:власна,агресивна,консервативна до гіркоти....тоталітарна-це вона у всьому смаку.  І я ще та дурепа, знаючи , що ми ніколи не дійдемо до консенсусу у будь - якому питанні, все одно стаю у позу барана і давай доводи доводити..і все знову спочатку   

Деяких здивую,навіщо  я все це розповідаю(це на випадок,якщо все-таки хтось зазирнув ) ..мені начхати, я усвідомила, що потрібно виговорюватись, виписуватись..але не робити з себе консервацію гніву і роздратування. Хм...ладно, проїхала. Всім благ .
0

Коментарі