хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Про гаранта, Юлю, рух в Європу, доміно з Росією та ЄВР(о) шабаш

У минулу п'ятницю вирішив згаяти найбільш цінне, що в нас є, тобто свій час та подивитися політичне ток-шоу, які вже доволі довгий час не дивлюся. Враження - шкода часу та нервів, тож певно ще на тривалий час закодувався від цієї поганої звички. Однак декілька слів з цього приводу все ж скажу. Розкладу свої тези по пунктам.

Отже - перше. Враження від виступу пана колишнього президента. То ж начебто пан Ющенко все вірно сказав. Насправді всім, хто більш менш тверезо здатен оцінити ситуацію, зрозуміло, що угода була здачею національних інтересів і не треба тикати на те, що Юля забезпечила Європу газом і не дала поморозити європейські дупи взимку за рахунок України. В тому разі, якщо панам й панянкам з ЄС холодно було, треба було підіймати свої філейні частини і їхати домовлятися з Путіним. А пані Тимошенко відстоювати українські, а не російські чи єесівські інтереси. От тільки до Віктора Андрійовича одне питання: а що власне ви зробили для відстоювання національних інтересів? Окрім базікання та беззубого рішення РНБО? Ми ж Вас обирали як гаранта національних інтересів України. А я нагадаю, що в кримінальному праві особа, яка знала про злочин і не зробила нічого задля того, щоб його відвернути підлягає також кримінальній відповідальності, як і сам злочинець. За Вашими словами, Ви знали про злочин з 2009 року, то чому Ви ще не на лаві підсудних?

Друге. Європа та рух. По - перше обурило питання, яке Савко Шустрий задав залу - не пам'ятаю дослівно, але щось на кшталт "чи може Європа диктувати свої правила Україні". Це що таке? Ми що якесь Кабо Верде чи Зімбабве, щоб хтось нам щось диктував? Що за постановка питання в суверенній та незалежній країні? І що це таке: Європа вимагає (!!!), щоб ми звільнили Тимошенко? Ну уявімо ситуацію, що завтра посадять Яника і Росія буде вимагати, щоб його звільнили. Що заспівають в таборі БЮТу та НУНСу? Тиск, посягання на суверенітет і т.д. То яке право має прем'єр Чехії від нас щось вимагати? Чому вже 20 років мєнти ловлять на вулиці людей, катують їх, вбивають і не один європейський керманич не заступився за звичайного українця? Невже прокинулися? Хтось заступився за Анатолія Рафальского, звичайного українця, якого мєнти катували ще у 2001 році? За Якова Строгана? За Світлану Помиляйко, дівчину, котру мусора душили пакетом? Не думаю, що Юлю душили пакетом та голок в пальці не сували. Хоча дійсно, що тим гламурним євродепутатам до пересічних українців, вони ж не забезпечують транзит газу.

І взагалі, я на передачі разі зо двадцять чув "рухаємось в Європу". Ну що за абсурд? Україна в центрі Європи і тут буде, а ЄС лише політичний союз. А про цінності хай краще помовчать. Європейські цінності це Кант, Гьоте, Ніцше, Бах, Бетховен, Сент-Екзюпері, Хемінгвей, Кіплінг, Лючано Паваротті, Річард Левине Черце, Філіп ІV, а не гей-паради, мусульманські паранджі на вулицях, шаурма у закавулках, які нав'язує нам ЄС. Це не мультикультурність, а честь та достоїнство, це культура, а не негритянські погроми в Парижі. Польща вже он в парламенті має депутата - трансвестита, а нам це куди? У нас і так в парламенті 450 підарасів, ще якби жіночі панчохи наділи.

Третє. Зона. Стосовно зони вільної торгівлі одне питання - на фіга? Ну як полякати Європу, тоді це чергове свідчення того, що наша влада не вміє грати в шахи, ба навіть в шашки, а лише в доміно. Явно, провокативно і пахне тухлою рибою. Якщо це, як сказав Азаров, "вигідно торгувать", то...Ну я розумію, що Кровосіся публічна людина і виступає в ефірі, однак для терміну "торгувати з Росією є гарний синонім "найо... лохів". Лохи в даному випадку наші доменярі. Дограються, що країні буде повна..."риба".

Четверте. Ну і на останок, щоб вже остаточно стратити свого настрою, на зле, вже ніччю, увімкнув передачу Кісельова. Ту частину де обговорювали те, що якогось там єврея виміняли на тисячу палестинців. Зібралися в студії росіянин Кісельов, "рюсскій" Колєсніченко, єврей Червоненко і "такі да одеський українець Порошенко" та добродій зі Свободи. На жаль забув прізвище пана зі Свободи, але йому респект. Всі ці пани "інтервенти" почали обговорювати, який таки Ізраїль хороший і гуманний і як він до палестинців гарно відноситься, а ось коли пан зі Свободи сказав, що взагалі навіщо євреям відноситись до палестинців, дайти їм державу котру вкрали і залиште їх в спокої. Отут ця весела компашка і налетіла. Червоненко морду обіцяв набити за братів по-крові, Колесніченко кричав "праклятиє фашіскіє націоналісти - терорісти", Поршенко з умним виглядом казав, що "ти не прав, євреї маладци" і хамив увесь час. Ще й подвиг собі записав, що Петро Порошенко герой України, через те, що на своїх заводах людям зарплатню платить. Це вже подвиг. Рабовласники підкормлюють своїх рабів. Варто було б голодом морити... А Кісельов піддакував, що "во всьом вінавати терористи палестінци". "Да, да - кричав Колесніченко - а євреі палестинцам свєт і воду правєлі". Ну прям як Ленін елекрифікував Радянський союз. Герой!!! А Червоненко закликав "фашиських українців" вибачитися за Бабин Яр перед євреями. Напевно треба ще й гроші виплатити, щоправда Євген Альфредович про це промовчав.

Нічого не змінилося. Ба більш того, дожилися, що в ефірі з п'яти людей лише один українець, якого гноблять люди сумнівної національності. Ну а Червоненко показав, хто тут хазяїн в Україні. 
14

Коментарі

124.10.11, 19:17

Давно не дивлюся. А що Богословська не підгавкувала, чи в цю п"ятницю критичний день?

    224.10.11, 19:18Відповідь на 1 від Mamay_

    Давно не дивлюся. А що Богословська не підгавкувала, чи в цю п"ятницю критичний день?Напевно критичні, бо не було. Чечьоткін оддувався замість неї

      анонім

      324.10.11, 19:30

      Розумні думки. Приємно було почитати
      Все ж, на місті "фашистских украинцев" я б разок та й влаштував вибірковий геноцид отаким ось собакам-зайдам, які жеруть з хазяйського стола, а потім його ж обгавкують

        Гість: москвостьоб

        424.10.11, 19:35

          524.10.11, 19:38Відповідь на 3 від анонім

          Розумні думки. Приємно було почитати
          Все ж, на місті "фашистских украинцев" я б разок та й влаштував вибірковий геноцид отаким ось собакам-зайдам, які жеруть з хазяйського стола, а потім його ж обгавкують
          Дякую, я з Вами згоден.Нахабність де-кого вже всі рамки переходить

            624.10.11, 20:36

            Дуже симпатичне дослідження телезомбувальної педерачі. Дякую!
            Розбалували. Всі їх розбалували - німці,... і нарешті й ми. Мабуть допоки у світі головний аргумент гроші і він у їхніх руках можна тільки думати про те що треба було б вдіяти.

              724.10.11, 20:59

              Дивлюся постійно, але більше не як політичне шоу, а як Гумористичну програму.
              Щодо Президента, маю особисту Думку! І добре, що так легко, як малим дітям всім все роз"яснив!
              А коли зійшлися нардепи, знову розпочався ЦИРК...
              Найбільше мене СМІШИТЬ те, як ці мавпи НАМ РОЗПОВІДАЮТЬ, ЯК НАМ ЖИТИ ВАЖКО!!! І звідки вони знають??? Багата, мабуть, у них УЯВА!

                824.10.11, 21:16

                чудово розкладено правда зара адепти сердешні аплюють, та ще й зрадниками задєньгіянуковічя назвуть

                  924.10.11, 21:41

                  Сильно і мудро написано. Автору респект

                    Гість: Кіндрат

                    1024.10.11, 23:02

                    в статті майже всьо точно,... а з другої сторони: шо їм залишається робить - вони переможці, от і диктують свої правила...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна