хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Як секти маніпулюють свідомістю

Особливо доставляють деякі коментарі під відео на ютубі. Наприклад:

безумцы! критикуют методы, не видя результат... лично я освобожден и исцелен!)

а здесь вырезаны куски и преподнесено так как и нужно по заказу.

только если бы люди не получали ответы на свои вопросы, то церкви бы так не росли.

секта это там где отпевают и крестят за деньги, по определенной таксе, чего не увидишь в библии. Читайте люди СЛОВО БОЖЬЕ и тогда вы поймете, где секта, а где церковь. А где просто заказ журналистам опорочить..


Моей маме сказали что если она выживет то детей у неё не будет тем неменее у неё сечас двое детей!Сново сопадение?? Врядли! Ещё один пример в 7 лет я заболел простудой и у меня была температура 40 приехал пастор к нам домой помолился и температура пропала 36 и 6 сново совпадение? Нет и ещё раз нет! И это не все примеры я рассказал так что нечего на нашу церковь гнать у нас люди с инвалидных калясок встают на служении а вы говорите всамовнушение нет наша церковь самая лучшая поняли!!!!!!???


ЭТО ВИДЕО ДЛЯ ТЕХ КТО В СВОЕЙ ЖИЗНИ НЕ ПЕРЕЖИВАЛ БОГА.Вы покажите видео как в православной церкви бесноватые кричат и поп изгоняет бесов, проанализируйте это.Я НЕ ХОДИЛА В ЦЕРКОВЬ НО САМА НАЧАЛА ЧИТАТЬ БИБЛИЮ И ПОСТИТЬСЯ И Я ОЩУТИЛА КАК БОГ ЛЮБИТ ЛЮДЕЙ, Я СИДЕЛА И ПЛАКАЛА ЗА УМЕРШИХ АЛКОГОЛИКОВ И ЛЮДЕЙ КОТОРЫЕ НЕ ПОЗНАЛИ БОГА.Желаю ВАМ встретится с БОГОМ КАК ЛИЧНЫМ СПАСИТЕЛЕМ.


Як все до біса знайомо. І як як дієво...



12

Коментарі

16.02.13, 13:03

До сект потрапляють люди з певною схильністю, навіть бажанням, бути обдуреним. Якщо жорстко - туди їм і дорога, природній відбір. А так - шкода дурнів...

    Гість: R0mmel

    26.02.13, 13:23

    біснування, та й годі. Страшно на це дивитись. В мого знайомого дочка-журналістка проводила розслідування різних сект, в т.ч. і Сандея. Прикинулась з подругою наркоманками, і проходили туди деякий час, щоб вивідати всю кухню. Після того, як перестали ходити, за ними в місті довго слідкували люди звідти. В них своя потужна СБ, і я навіть не уявляю, які гроші там крутяться

      Гість: lkjmn

      36.02.13, 13:24

      Людина має те, що заслуговує, те, чого варта. Як немає розуму - прямий шлях до секти. Дурням там добре.

        анонім

        46.02.13, 13:25

        То не тільки секти таке витворяють із свідомістю. Достатньо передивитися зїзд ПРиматів. Ті ж самі технології.

          56.02.13, 13:45


          Вчора в новинах подивився відеосюжет про те як секта Аделаджи готується до виборів київського голови...
          От де вже посібник для задурювання мозку(!) Натовп бовдурів з шороко роззявленими пащеками та вилупленими очима... Цей афро-пастир як той чорт, що біля казанів зі смолою скаче.
          Важко залишатись нерасистом в такому сьогоденні.

            66.02.13, 13:45Відповідь на 4 від анонім

            То не тільки секти таке витворяють із свідомістю. Достатньо передивитися зїзд ПРиматів. Ті ж самі технології.Так! І пафос той же.

              76.02.13, 14:19Відповідь на 1 від Танк_

              В цілому так, але є ще їхній контингент люди з посттравматичними синдромами, афективними розладами або просто люди у відчаї. Я сам знаю дівчину, в якої через серйозні сімейні проблеми був афективний розлад, а при ньому сектам дуже легко чіпляти на гачок, а коли зачепили, то вже рідко коли допоможеш. Я не переконав...Таким людям потрібен психолог та час на відновлення, це може трапитись з кожним. А ці блазні дають примарну надію та викачують гроші. А в Свідків Єгови як? Вони забороняють своїм матерям лікувати дітей пересадкою органів або переливанням крові. Дитина не робить вибору, її вбивають власні ж батьки. Загалом як на мене ці всі лавочки треба прикривати, а всіх пасторів за грати

                86.02.13, 14:28Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

                Звісно ж це потужна корпорація, котра заробляє гроші на обдурених. І багато які взагалі дійшли до рівня транснаціональних корпорацій - Свідки Єгови, адвентисти, баптисти і т.д. Вони розуміють наскільки вигідний бізнес на цьому - зачепи якогось пастора свідка, почне верещати про релігійне переслідування. І як тут доведеш шахрайство, якщо ті ж самі обдурені почнуть тебе за пастора колотити? Як на мене це треба жорстко присікати. Назвіть мене крамольником, але я згоден з політикою Гітлера, який всіх Свідків Єгови, адвентистів та всіх інших "бібельфоршер"саджав в концтабори

                  96.02.13, 14:29Відповідь на 3 від Гість: lkjmn

                  Людина має те, що заслуговує, те, чого варта. Як немає розуму - прямий шлях до секти. Дурням там добре.ком.7

                    Гість: lkjmn

                    106.02.13, 14:35Відповідь на 9 від Lost_paradise

                    Є два підходи до цього питання (як і в усьому) - індивідуальний і суспільний. Суспільство однозначно має адекватно реагувати на діяльність сект і припиняти його. Якщо суспільство здорове. Та це не в нашому випадку.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна