Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Тонка провокація

  • 11.11.12, 22:58
На жаль, вимушений додати ложку дьогтю в діжку меду. Буду говорити з приводу нещодавнього документального фільму каналу Україна "ДНК портрет НАЦІЇ - сенсація століття". Хто не дивився, раджу до перегляду. 

Очікуючи цього фільму, насправді очікував провокації. Ну подумаємо. Канал Україна належить Ахметову, тому думав спочатку, що знову випливе якась "тюрська теорія". Однак був здивований результатами. Дійсно майже те, що я завжди говорив. Майже. Але все ж осад залишився і почав думати, що тут не так. Є декілька моментів, котрі підтверджують мою думку, що тут щось не так.

По-перше єврей зняв фільм про те, що українці арійці. Це щось з жанру фантасмагорії.
По-друге заступник головного рабина України заявив, що це добре, як українці згадують своє коріння і навіть кинув думку перейменуватися в арійців. І це на тлі гевалту єврейської общини про "фашиську" Свободу. Театр абсурду.
По- третє знову ж таки канал Україна=Ренат Ахметов і як не як Партія Регіонів.
Що відбувається?

Насамперед зверніть увагу на таку річ. Канал Україна подає матеріал як сенсаційний. В той же час люди, які слідкували за моїм блогом можуть згадати, що перевага арійської ДНК-гаплогрупи R1a в українців давно не новина. Я про це писав. Отут http://blog.i.ua/user/1582897/966617/ Зверніть увагу на дату 12.04.12. Більш того ось ще раніше моя замітка, де це також є http://blog.i.ua/community/3062/724633/ Дата - 07.06.11. Це данні ЮНЕСКО і подібні дослідження вже проводились. І не зрозуміло навіщо авторам фільму треба було їхати в Німеччину, турбувати поважного пана Форстера і обставляти все це як надбання режисерів фільму, кричати про сенсацію. Можна ж було скористатись даними ЮНЕСКО.

Автори фільму чомусь забули сказати таку річ, що ДНК-гаплогрупа R1a це не суто "українська", а скажімо така ж польська і сербська, що ви можете побачити з карт. Але є суттєва відмінність між результатами фільму і дослідженнями ЮНЕСКО. За даними ЮНЕСКО другою за чисельністю (а це ледь не половина населення) гаплогруппою українців є I2 або варяжська. А що сказали автори фільму? Лише третя. А хто друга? Трипільська. Ось воно, панове, ядро всієї провокації. 

Хто такі трипільці? Є серйозне запитання до авторів фільму, яка назва трипільскої гаплогруппи? Оскільки за даними тої ж ЮНЕСКО в України переважають три групи R1a (арійська), I2 (варяжська) та R1b (кельтська). Який маркер трипільської? Помітьте уважно, маркера трипільскої гаплогруппи нам повідомлено не було і ЮНЕСКО про неї не відомо, а відомо як виявилось автору фільму. За даними ЮНЕСКО в Україні ще зустрічаються дві групи N-фіно-угорська і трошки J, ту що автори фільму підступно назвали арабською, хоча зветься вона середземноморська, а якщо більш точно семітьска. То хто ж такі трипільці - фіно-угри чи семіти. Зважаючи на захват від фільму ребе, я думаю нам скоро дадуть правильну відповідь.

Помітив таку річ.Читаючи про Трипілля, часто пишуть, що в Трипіллі був матріархат. Так от, панове, в племен білої раси ніколи не було матріархату. Традиційним для білої раси завжди був патріархат, це писав ще Аристотель. Вперше тезу про існування матріархату в давнині видвинув швейцарський єврей Яков Бахофен, хоча німецькі антропологи і расологи, зокрема Ойген Фішер, Ганс Гюнтер спростували тези Бахофена. Це було видно в статтях- полеміках з Германом Віртом, послідовником ідей Бахофена. За що до речі Вірта і вигнали з Аненербе.

Проте матріархат був притаманний іншим народам. Наприклад негроїдній расі. Відомо, що настання ведичної культури в Індії, пов'язаної з вторгненням білих арійських племен, серед місцевого населення процвітав культ "чорної матері" Калі. Також це було притаманно семітам, наприклад найдавніша "мати" була знайдена в Турції в поселенні Чатал-Хююк. І безумовно матріархат й досі (на відміну від сучасних арабів) притаманний євреям. Згадайте, що єврейське коріння передається в євреїв по-матері, хоча в білих народів традиційно по батькові. І з цього боку зацініть тонку гру з приводу "корінного населення" жінок. А з фільму получається, що ті ж таки арійці це пришле населення, а ось ті самі трипільці з матріархатом, такі да, корінне.

Отже що виходить з фільму? Трипільці корінне населення, хоч знову ж таки нам не кажуть, що це за ген такий трипільський, і що саме головне хто вони такі. Навіщо це потрібно (якщо не вірити звісно в єврейський альтруїзм). А для цього я вам наведу уривок з книги єврея Ходоса "У края могилы":


И, поверьте, неспроста на Каменную могилу зачастили израильские экскурсии. Не удивлюсь, если где-то в отдаленной пещере древнейшего святилища «вдруг» обнаружатся наскальные изображения Могендовида, начертанные рукой одного из «потерянных детей», или случится, не дай Бог, некое рукотворное «чудо», сродни чернобыльскому. Не дай Бог...

От з книги Ю.Шилова "Край ушедших лет", цитована також Ходосом:

Но это еще полбеды. Беда в том, что ... вытекает, будто «евреи живут на территории нынешней Украины свыше 2000 лет», более-де 500–1200 лет до возникновения украинцев... Ну и нагл, и бессовестен же этот «Еврейский обозреватель»! Разве публикациями, искажающими действительность, добиваются уважения к опекаемому газетой народу?» 

Ось тут сіль всієї цієї провокації з "матріархатом в Трипіллі" і "трипільською гаплогруппою". Автори фільму, котрі начебто опікуються підняттям самосвідомості нації, насправді творять іншу самосвідомість для іншого народу і я майже впевнений, що те, про що говорять в синагогах і пишуть в "Еврейском обозревателе" скоро вийде у світ з теорією єврейського споконвічного існування на цих землях, ну, а ми, виявимося лише гостями в цьому Хозарському каганаті.

То ж, друзі, будьте пильні, не їжте все підряд!
20

Коментарі

111.11.12, 23:16

А ніхто й не підривався в це вірити. Хіба може заголосить хтось із тих, хто Канигіна перечитався.

    211.11.12, 23:20Відповідь на 1 від Мреє DAD

    А ніхто й не підривався в це вірити. Хіба може заголосить хтось із тих, хто Канигіна перечитався.Це добре, до всього треба ставитися критично. Хоча в багатьох захват від фільму, а як відомо найгірша брехня то напівправда. Що і зробили автори фільму

      Гість: R0mmel

      311.11.12, 23:36

      ну як же ж туди підвести кошерну теорію, якщо на трипільських виробах місця живого від свастик немає Та і матріархат був спочатку у всіх білих племен, так що нічого тут у них не вийде. Мені особисто фільм сподобався, похибка в межах...Та і питання, в кого брати зразки? Ті, хто були показані на початку фільму, як на підбір були нетипової української зовнішності, надто чорняві, мо звідти оті 5% семітських процентів і вилізли, і потім - одне діло взяти пробу у гірських районах Франківщини - там буде переважати кельтська складова, друге діло - на Волині та Поліссі - там "варязька", і третє на Поділлі, де сильна стіпна домішка...

        411.11.12, 23:56

        Та я і так знав українці це арії. начхати мені на євреїв.

          511.11.12, 23:56Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

          На рахунок матріархату, маю великий сумнів. От навіть якщо відкинути Гюнтера, можна наприклад сказати про більш сучасну книгу американця Стівена Гольдберга "Неминучисть патріархату", де він робить висновок, що не було матріархату. Як я казав цю теорію придумав Бахофен і навіть англійська вікіпедія пише, що Encyclopaedia Britannica describes this view as "consensus", listing matriarchy as a hypothetical social system. 'Matriarchy' . Тобто це лише гіпотетично існував матріархат. Хоча ми бачимо, що в євреїв він дійсно існує. Скоріш за все існував в негрів, але маю сумнів щодо білих.
          І я не думаю, що вони колись щось роблять просто так.

            612.11.12, 00:00Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

            І головне, те що вони ж то не сказали хто такі трипільці. Не існує "трипілької" гаплогруппи ДНК, це вигадка. Навіщо брехати?

              Гість: R0mmel

              712.11.12, 00:08Відповідь на 6 від Lost_paradise

              ну фіг зна. Фільм скоріше корисний. По-перше, розвіяли багато совкових міфів, а по-друге - має ж бути якась національна якщо не ідея, то натяк на неї, в чому ми відмінні від усіх інших. В поляків он ідея - що вони сармати (принаймні, шляхетська верхівка завжди себе вважала нащадками сарматів). В нас трипільство притягнули. В Алоїзича "арійство" спрацювало. Побачимо, до чого воно таке, але "наброс" не випадковий, ой не випадковий. Просто так на ахметівському каналі такі речі не демонструватимуть

                812.11.12, 00:14Відповідь на 7 від Гість: R0mmel

                Ото ж бо й воно, що це робиться не просто так. Я думаю пана Ахметова мало цікавить самосвідомість нації, тут якась гра. І я думаю, що скоро тут з'являться цікаві факти пов'язані з цими "неотрипільцями". Обрані вже погрожують, що скоро нас тут не буде
                http://www.youtube.com/watch?v=R29RfHtRb98&feature=related

                  912.11.12, 07:14

                  Здоров братино! Куди пропав?
                  Щодо замітки, трипільці, наскільки мені відомо були вірменоїдні. Невеликий зріст, смугла шкіра... Як це на нас позначилось, якщо трипільська кров присутня в такому обсязі?

                    Гість: Monomah_

                    1012.11.12, 08:57

                    Замітка правильна! Ми білі європіоїди! Носії культури Київської Русі - руси, які говорять руською мовою до якої входять: українська, білоруська, російська, польська, сербська і т.д. Всі народи, які говорять словьянськими мовами мають схожі КАЗКИ.

                    Ми СЛОВЬЯНИ, а скандинави, германці та кельти наші генетичні брати, а семіти (євреї, араби), негри, монголоїди є з іншої пісочниці, вони мають свої землі і вони не є корінним населенням європи. Питання може виникати лише щодо, деяких тюрків та попри все відомо, що СВІТЛОШКІРИЙ, зі світлими очима і таким же волоссям(русявим, жовтим, білим) є корінним європейцем. Основою для корінного населення європи є нордичний тип зовнішності.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна