хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Фарадж знову троллить єврошакалів

  • 03.09.12, 21:02


Переклад мій:
Ще один кусає пил.  Країна номер чотири, Іспанія, отримує дотацію і ми всі, звісно ж, знаємо, що вона буде не останньою. Хоча я цікавився в минулі вихідні, чи може я щось пропустив, бо коли іспанський прем'єр мр. Рахой встав, він сказав, що ця дотація буде успіхом єврозони. І я подумав, вислухавши його в попередній раз, коли він казав, що більше дотацій не буде, то в мене було відчуття, що або перед нами один із самих некомпетентних лідерів Європи, або в Іспанії дуже велика політична конкуренція. Виявилося дійсно кожне сказане слово, в тому числі ваше мр.Баррозу, виявилося хибним, і милий старий ван Ромпей, ну він просто втік і зробив вигляд, що він взагалі не при справах. Бо коли він був тут останнього разу, він запевняв нас, що ми вже повернули вже за ріг, що криза минула і він не потрудився сьогодні приїхати і побачити нас. Я пам'ятаю як десять років тому, під час запуску Лісабонського проекту, нам казали ту, що у єврозоні буде повна зайнятість, Європа стане конкурентноздатною та буде найбільш динамічною в світі. Враховуючи всі об'єктивні критерії слід визнати, що Євро це провал і зараз вимальовується перспектива катастрофи. Ви всі знаєте, що ця угода робить речі гіршими, а ніяк не кращими. Сто мільярдів євро вкладено в банківську систему Іспанії і 20 відсотків цих грошей мають прийти з Італії. І за цією угодою італійці мають позичати іспанцям під 3 відсотки річних, при тому, що за цією ж угодою самі італійці будуть брати позику під 7 відсотків. Хіба це не геніально? Це дійсно блискуче! Отже що ми робимо цим пакетом, це те, що ми штовхаємо інші країни, такі як Італія, в необхідність отримання тих же дотацій вже для себе. На додаток до цього ми поставили 10% на іспанський національний борг і я вам от що скажу, будь-який банківський аналітик скаже, що 100 мільярдів не вирішують проблем іспанського банківського сектору, ця дотація має бути більше за 400 мільярдів.  І з Грецією, котра вже на межі виходу з єврозони, ви ведете себе як слон в посудній лавці, бо як Греція покине єврозону, ЄЦБ, Європейський центральний банк перетвориться на пил. Він зникне. Він має 444 мільярдів дірки в балансі і його можуть врятувати тільки готівкові гроші, що ви намагаєтесь вивезти з Ірландії, Іспанії, Португалії, Греції та Італії. Але ви не зможете це зробити! Це повна і абсолютна невдача. Цей корабель, євроТитанік потрапив у айсберг і на жаль, в нас немає човнів, щоб врятуватися.
8

Коментарі

анонім

13.09.12, 21:16

Добре, що є такі люди.

    23.09.12, 21:19

    Як на мене краще єврошакали, ніж араби.

      33.09.12, 21:24Відповідь на 2 від gatyla

      Як на мене краще єврошакали, ніж араби.Єврошакали завозили туди пачками арабів і негрів, а коли Сильвіо Берлусконі почав зі скандинавами розробляти проект відміни шенгену і закриття кордонів, де Сильвіо? А завозили, бо їм треба дешева робоча сила, щоб хоч чимось підкріпити свої фантики, що друкує ЄЦБ.

        Гість: R0mmel

        43.09.12, 21:28

        Мужик все правильно сказав. Але я от що подумав трохи в іншому напрямку. Всі оті південні європейці - вони ж не працюють, не хочуть, і не вміють працювати. І тупуваті, як мені казали наші люди, що там живуть. Те, що їх туди взяли, це однозначно була помилка. А для чого нам лізти в єврозону - щоб витягувати на своєму горбі оте все? Так я, і більшість моїх знайомих і так працюємо не по 8, а годин по 10 на день, щоб якось на життя вистачило. І роль в нас буде така - "китайців євросовка", не дай Бог нас туди візьмуть. І це вже не кажучи про інші толерастично-педерастичні "бонуси"

          53.09.12, 21:36Відповідь на 4 від Гість: R0mmel

          Мужик все правильно сказав. Але я от що подумав трохи в іншому напрямку. Всі оті південні європейці - вони ж не працюють, не хочуть, і не вміють працювати. І тупуваті, як мені казали наші люди, що там живуть. Те, що їх туди взяли, це однозначно була помилка. А для чого нам лізти в єврозону - щоб витягувати на своєму горбі оте все? Так я, і більшість моїх знайомих і так працюємо не по 8, а годин по 10 на день, щоб якось на життя вистачило. І роль в нас буде така - "китайців євросовка", не дай Бог нас туди візьмуть. І це вже не кажучи про інші толерастично-педерастичні "бонуси"Та так і є, не дай Бог нам в той ЄС. Хай вже скоріше ласти склеїть.
          До речі це все, що описав, то доля поляків в ЄС, в них також колись рожеві окуляри на очах були, а тепер стали наймитами

            63.09.12, 23:24

            Євротитанік таки вочинає своє повільне занурення.

              74.09.12, 09:57

              Молодець!
              Ніхто не любить правди, навіть якщо нема куди подітися!

                85.09.12, 09:34

                Look, don't use a google translate, because I don't understand nothing. If you want tell me something, write it in English, I know English language