хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Порохоботи, до роботи! )

  • 02.03.19, 20:22
Смішно дивитися як порохоботи безпорадно намагаються зам'яти скандал з корупцією на підприємствах Укроборонпрому безглуздими відмазками, лише породжуючи ще більшу недовіру.
Мені ця історія нагадує ситуацію, коли матроси, намагаючись загасити пожежу на кораблі, просто топлять його.
Або, коли лікар пацієнту заломив у тричі дорожчу плату за операцію, знаючи, що пацієнту потім не буде за що купити ліки і він помре.
У мене є пара питань.. 
1. Навіщо ці мутки з тендерами і навіщо нагинати керівників підприємств через свинарчука старшого, щоб запчастини брали лише в однієї фірми? Невже могли бути конкуренти? А в конкурентів тоді звідки ці золоті запчастини?
2. А який результат за той період часу (1,5-2 роки) з початку розслідувань НАБУ по якихось там окремих фактах корупції на тих підприємствах?
Під час чеченської війни кацапи напряму продавали зброю чеченцям, знаючи, що з неї по них і стрілятимуть, навіть солдатів своїх у рабство продавали. А чому вони перестануть продавати запчастини нам, щоб ми воювали з орками. 
Та плювати вони хотіли на орків, війна - це бізнес і продавати будуть і далі, просто за іншими схемами.
І наостанок. Якщо Порошенко про це не знав, то він ситуацією в країні не керує, а якщо знав, то в долі.
4

Коментарі

12.03.19, 21:37

Порохоботы пошли спать...

    22.03.19, 22:06Відповідь на 1 від Ксена31

    Порохоботы пошли спать...Не. Порохоботи нинче в печаль. Або в роздумах.... що далі робить? До кого перебігать, кому наступному ботінки лизать.

      32.03.19, 22:20Відповідь на 2 від Kanivskyi

      Порохоботы пошли спать...Не. Порохоботи нинче в печаль. Або в роздумах.... що далі робить? До кого перебігать, кому наступному ботінки лизать.А ви за кого голосуйте.?

        42.03.19, 22:29Відповідь на 3 від Ксена31

        Порохоботы пошли спать...Не. Порохоботи нинче в печаль. Або в роздумах.... що далі робить? До кого перебігать, кому наступному ботінки лизать.А ви за кого голосуйте.?В даниий момент не за кого, я лижу в постеле і общаюсь в блоге. Не определілся. Определюсь коли буду держати бюлетень в руках. А хотілося би щоб виграв Зеленский.

          52.03.19, 22:31Відповідь на 4 від Kanivskyi

          Порохоботы пошли спать...Не. Порохоботи нинче в печаль. Або в роздумах.... що далі робить? До кого перебігать, кому наступному ботінки лизать.А ви за кого голосуйте.?В даниий момент не за кого, я лижу в постеле і общаюсь в блоге. Не определілся. Определюсь коли буду держати бюлетень в руках. А хотілося би щоб виграв Зеленский.

            Гість: Yurgens

            62.03.19, 22:32Відповідь на 4 від Kanivskyi

            Порохоботы пошли спать...Не. Порохоботи нинче в печаль. Або в роздумах.... що далі робить? До кого перебігать, кому наступному ботінки лизать.А ви за кого голосуйте.?В даниий момент не за кого, я лижу в постеле і общаюсь в блоге. Не определілся. Определюсь коли буду держати бюлетень в руках. А хотілося би щоб виграв Зеленский.И кому ты лижешь в постели, придурок? Зеленскому с Коломойским? Лизун, мля!

              Гість: Yurgens

              72.03.19, 22:34Відповідь на 5 від Ксена31

              Порохоботы пошли спать...Не. Порохоботи нинче в печаль. Або в роздумах.... що далі робить? До кого перебігать, кому наступному ботінки лизать.А ви за кого голосуйте.?В даниий момент не за кого, я лижу в постеле і общаюсь в блоге. Не определілся. Определюсь коли буду держати бюлетень в руках. А хотілося би щоб виграв Зеленский.Чему удивляемся? Он же честно пишет, что в постели и кому-то что-то лижет, дебил...

                82.03.19, 22:39

                Они проиграют. Петька проиграет. Это объективная реальность

                  92.03.19, 22:47Відповідь на 8 від КабанчикСТО

                  Они проиграют. Петька проиграет. Это объективная реальностьпитання тільки в тому, чи приймуть вони поразку, а я щось у цьому дуже сумніваюся..

                    102.03.19, 23:05

                    порохоботы просто ложили на вас и ваши пасквили....большой порохоботовский ХУЙ.Не спорь с идиотом, АТО сам им станешь.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна