хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

ОБЗОР МІРОВИХ НОВОСТЄЙ. 16.12.2014

  • 17.12.14, 01:00
Обзор мірових новостєй. 16.12.2014
ОБЗОР МІРОВИХ НОВОСТЄЙ. 16.12.201416ГРУД.

Доброго ранку, друзі! Дєдушка надіється, шо всі ви гарно відпочили, смачно поснідали, і приступили до созідатєльного труда на благо своїх родин, а значить і України. Зранку не гріх і кавоньку заварити, ілі чай, та почитати про мірові новості, шоб спокойно і здраво заглянуть у суть проісходящих собитій. Тож вмощуємся зручненько і приступаєм.

 
Надя Савченко оголосила з 13 грудня голодовку з вимогою допустити до неї лікаря-отоларинголога, бо вона давно скаржиться на запалення вуха, а тюремні ескулапи у таких сложних медичних матеріях не розуміються. Образованіє подкачало. Слєдствіє і суд шось мичать нєчлєнораздєльгоє і складується впечатлєніє, шо в цілій Москві немає жодного толкового врача ухо-горло-носа. Ліки, які призначив Наді її київський лікар у тюрму не передають, бо в них там якісь дюже строгі правила. Дід так собі думає, шо Наді нада срочно міняти місце лікування. І нєпременно в Україні, де клімат у всіх розуміннях лучше.
 
Адвокати Наді на завтра скликають прес-конференцію, в якій представлять общественності матеріали, які є на даний момент в розпорядженні захисту. Прес-конференція проводиться наканунє проанонсованої раньше зустрічі Хуйла з пресою. Адвокати явно задалися ціллю іспортить Хуйлу маліну, щоб атмосфера на його встрече з журналістами не була такою благосною, як у прежні годи. Наблюдаєм.
 
Тєм временєм у банковських і біржевих кругах Росії наблюдається форменна паніка та істєріка. Вчорашній очередний обвал рубля, безпорадні метанія Центробанка, який підняв ключову ставку з 10,5% до 17%, протіворечіві коментарії госчіновніков порождают в душах граждан гордость за свою страну з одновременним стремлєнієм ізбавиться від рубля, скупить валюту, товари та запастись продуктами пітанія. Всякі московські начальніки строго призивають граждан прекратить паніку, но самі в ето врем'я пользуясь всякими інсайдерами і служебним положенієм, усілєнно подривають родную економіку, викидаючи на ринок мільярди раньше накрадених рублів. Винуваті в усьому цьому ми з вами, друзі, а также проклята Америка. Во всяком случаї така мисль насаждається среді руссовати пропагандой. Ціна на нафту красіво і плавно летить униз і січас составляє 60,45 доллара за бочку БРЕНТа. 
 
Газ-матушка і нєфть-батюшка, які много лєт подряд були для Хуйла добрими родітєлями, січас ведуть себе, як зловредні мачуха і вітчим. Глава Роснєфті Сєчін намедні христом-богом умоляв ОПЕК сократить видобуток нафти, шоб ціна на неї хоть нємного піднялася, ілі шоб не так сокрушітєльно падала. Но сауди остались глухими до стєнаній Сєчіна і сказали, шо їм і 40 долларов за барель ніпочом, бо на все воля Аллаха. Сєчін поклав у рот жменю валідолу, запив водкою і пішов випрашувать у Хуйла єщо нємного дєнєг. Хуйло грязно матєрясь напечатал новенькіє рублі, но Сєчіну нужни доллари. Тому Сєчін поміняв їх по спекулятивному курсу, но ринок нє обманєш - курс рубля полєтєл вниз намного обганяя скорость падіння ціни на нафту. В очереді до Хуйла ще стоять Міллєр, Шойгу і ще много всяких просітєлєй, ім'я їм лєгіон. Тепер ілі станок заработає на повну мощность, ілі пойде опустошеніє золотовалютного запасу. А скроіше за все  оба процесса пойдуть одновременно. 
 
Дід собі представляє, як мечеться січас у бессіліі бедняга Глазьєв, якому руки чешуться на практиці примінить свої креативні рекомендації. А іменно: адміністративно зафіксірувать курс рубля, запретить свободний отток капітала з Росії, уголовно преслєдувать спекулянтов і ще много всякого вкусного. Шо неізбежно приведе до появи в Росії чорного ринку, обескровить російську економіку - в общем здравствуй Новий 1989 год! Дід бажає Сірьожі удачі в його многотрудній місії, но только не нада переігрувать. Бо Хуйло догадається на кого работає Глазьєв і ми втратимо ценного агента. Разнообразні нєдоброжелатєлі і злопихатєлі вже й так добралися даже до сім'ї Глазьєвих, винося на світ Божий брудну білизну і намагаючись дискредитувати ім'я видающогося учоного современності. Врагі нє дремлют, но дід надіється, шо Сірьожі вдасться виконать поставлену перед ним задачу. 
 
В дні, коли економічну систему Росії ліхорадить нє по-дєццкі взори руссовати обращені в сторону Кремля, в ожиданії, шо з нього вийде облачонний в позолочену фофудью Хуйло і скаже шось успокоїтєльне. Хуйло дійствітєльно собрав учора Совет безопасності і довго обсуждав із ними самі важні проблеми Росії. Однако, судя по повестке дня вчорашнього Совбеза, єдінственной проблємой Росії є сітуація на юго-востоке України. Яку вони учора горячо обсуждали, не обращая вніманія на біржеві ліхорадки і вижидающі взори сограждан. Це так, єслі би капітан тонущого судна спешно собрав старших офіцеров і заміст того, шоб спасать свою посудіну, начав з ними обсуждать сітуацію, яка сложилася в іностранном порту.
 
Но дід так собі думає, шо спешно созваний Совбез став результатом доклада печальной лошаді Лаврова, який послє встречі в Римі з Керрі сообщив Хуйлу нєчто очень тревожноє. Яке заслоняє по своїй значимості якіто мелкі неприятності в економіці Росії. Ну шо ж, у бліжайше врем'я ми побачим чи дошло Хуйлу ло ума і до печонок все те, шо висказав Лаврову Керрі. Спокойно наблюдаєм.
 
З другого боку, Хуйлу можна і не сильно беспокоїться економікою, в нього ж єсть цілий предсєдатєль правітєльства, мега-мозг Діма Медведєв, який нєсомнєнно занімається січас ісключітєльно внутріекономічними вопросами. Но ми откриваєм учорашню "Независимую газету", в яку Дімка вшкварив велику статтю. Дід учора даже послухав главного редактора і власника цієї газєти Ремчукова, которий розказав як ота стаття писалася. Оказалося, шо нєтороплівий Медведєв писав статтю нєсколько месяцев, обдумуючи кожне слово. Ви думаєте, шо Медведєв сфокусірувал свой нєдюжінний государственний ум на вопросах решенія стоящих перед Россієй проблєм? Нічуть не бувало. Вся стаття посвящені ісключітєльно Україні. І напоминає обіжені проклятія отвергнутого любовніка, який мечтає побачити отвергнувшу його горду красавіцу в ніщетє і болячках. 
 
Неудачлівий ухажор Діма перечисляє скільки Росія подарків Україні зробила, з якою любов'ю всігда до нас ставилася, дєньгі давала, цвети дарувала і три раза в кіно зводила. А Україна, така сяка, не согласилася отдаться. Ну всьо! Тепер ви од нас хренушки з маком получите, все тільки по ринковій стоїмості - угрожає Дімка. А заробітчанам вашим ми устроїм таку жізнь, шо ви всі пожілієте. В обшем, безпомощна і безсила стаття, яка показує, шо Діма Медведєв человек очень нєбольшого ума.
 
Нащот всяких ніштяків і якіто сумарно подаровані Украіні гіпотетичні 80 млрд долларов, про які з відімой жалостью постоянно говорять і Хуйло і Медведєв, дід скаже таке - я від вас ніколи нічого не просив. І нєхрен мене ними попрекать. Там у вас під боком цілий Янукович, з нього і питайте. Зате Україна отдала вам самоє дорогоє, шо в нас було - народжених на благодатній українській землі, вскормльонних смачними українськими варениками, вивчених у найкращих українських вузах Матвієнчиху, Глазьєва, міністра-Говняшку і ще багато-багато видающихся дєятєлєй вашей государственності. А ви нам за це даже "спасіба" не сказали. Свині неблагодарні.
 
Касатєльно заробітчан - дід раніше вже якось радив нашим громадянам потихеньку начинать думать про повернення і про пошук роботи поза межами Росії. Там заробітків скоро не буде, страна летить под откос. А вам ще й жізнь устроять таку, шо і зароблені тяжким трудом гроші не в радість будуть. Вертайтеся, друзі, до своїх родин, святкуйте Різдво, Новий Рік, а там проясниться. Учора, кстаті, засідала Рада Україна - ЄС, яка схвалила ідею спрощення візового режиму для українців з перспективою її повного скасування. Та і вдома непочатий край роботи. Надворі скоро 2015 рік, а в Україні толком автобанів нема. Непорядок. В общем, розумні й трудолюбиві люди завжди зуміють знайти для себе достойну роботу за достойну винагороду, чого дід усім щиро бажає. 
 
Печальна лошадь Лавров, який давно викликає в діда якуто сочуственну жалость, шо йому випала гірка історична доля служити малообразованому і дурнуватому сцарьку, вчора ляпнув очередну херню в стілє "ми такі дурні, шо шо лучше нас не трогайте". Лавров об'явив, шо Росія має повне право розміщать на території Криму ядерну зброю. Ця заява прозвучала після встречі з Керрі і після доклада Хуйлу тому є всі підстави щитати, шо це плани не Лаврова, а лічно Хуйла. В усій оцій історії дідові жалко лише наш многострадальний Крим. Якому ніяк не везе, щоб превратиться в місце туризму, відпочинку і оздоровлення. Ну тепер, після заяв про ядерний Крим туди нєсомнєнно повалять мільйони туристів, піднімаючи економіку півострова. Можна щитать, шо і наступний курортний сезон 2015 року ознаменується порожніми пляжами. Дебіли.
 
Дивлячись на усі оці собитія бацька Лукашенко, трезво оцінюючи перспектіви російської економіки, приказав своїм чиновникам прекратить молитися на Росію і шукать інші ринки збуту білоруської продукції. Например, в США. Чим не ринок збуту? Лука стремітєльно превращається у ще одного американського посіпаку і предатєля ідєї русского міра. Хуйло лише безсило вздихає.
 
Но основна інтрига січас крутиться вокруг ідеї скликання контактної групи Мінськ-2. До якоі давно і громко призиває Порох, потом до його призивів подключилися європейські лідєри тіпа Меркель і Олланд, ну а за ними всі, кому положено. Сіпаратісти в замешатєльстве то соглашалися, то отнєкувалися, ожидая приказов із Москви. Но Хуйло мовчав і тупо сопів у дві дирочки не понімая, де його Порох наябує. Вчора, однако, Хуйло начав осторожно давать признаки, шо почув призиви і даже прозвучали намйоки, шо да, нада би оп'ять собраться в Мінську. Запад, мастєрськи приміняя політіку батога і пряніка, постєпенно принуждає Хуйла до вменяємості. Вчора бундесфрау Меркель даже показала Хуйлу морквинку, заявивши, шо напрасно Хуйло обідився і перестав будувати Южний поток. Дід ізначально ніколи не придавав Южному потоку важного значення, щитая, шо це дурна затія, яка лише приведе до дополнітєльних многомільярдних трат Росії. Но учитуючи, яке сакральне значення мають труби для Хуйла і з яким натхненням він малює на карті все нові і нові газогони, заява Меркель вполнє грамотний хід. Правда, прозвучала ця заява тоді, коли вже пізно - в Хуйла дєнєг катма. Но добре і ласкове слово з Берліна і Хуйлу приятне, побачим наскільки він серйозєн в намереніях піти на уступки у вопросах ДНР-ЛНР. 
 
Пока Меркель вертається до ролі доброї дохторші, США продовжують претворять в жізнь радикальні методи лєченія. Повна непонятка для Хуйла з "Актом про підтримку свободи в Україні", яка передбачає прямі воєнні поставки Україні, а также дополнітєльні санкції проти милих сєрдцу Хуйла російських компаній, усугубилася рядом необичних і зловісних собитій. Когдато нєзабвенний Остап Бендер, полюючи за Корейко, казав "Побольше непонятного!". І посилав своєму подзащітному тєлєграми в дусі "Грузите апельсины бочками". Дід собі представляє яка метушня творилася в кабінєтах ГРУ і ФСБ коли стало ізвесно, шо ряд українських аеропортів в районі АТО временно закриваються з непонятних причин. Це в нас доморощені панікйори і істєрічки завивали, шо всьо пропало і нас слівают. А от страдающі от професіональной деформації сознанія гіпер подозрітєльні російські разведчики наоборот - бачили в цих дєйствіях признак того, шо українці приймають в аеоропортах нєчто такоє, яке лишнім глазам бачить не положено. Дід не знає шо то була за історія з аеропортами і нашо їх закривали. Но то, шо разведчик Хуйло сразу узрел шото очень опасноє і грозноє, а главноє - нєпонятноє, то совершенно точно. Разведчикам була дана команда разобраться і доложить. Шо там докладували разведчики Хуцлу дід тоже, к сожалєнію, не знає. Но думаю, шо після докладов разведчиков, Хуйло остався у ще більших непонятках. Но як же трудно шукать чорну кошку в темній комнаті. Особенно єслі допустить, шо то не кошка, а волкодав.
 
Зберігаємо бадьорий бойовий дух, тримаєм кулаки за Надю, всячеськи допомагаємо Армії, занімаємся спортом і читаєм repka.club.
 
Та слєдім, шоб віздє був парядок! А не те, шо січас :)
 
 
7

Коментарі

117.12.14, 01:17

    217.12.14, 08:00Відповідь на 1 від Merovingian

    Увага !!! На Луганщині спіймані лжеайдарівці які виявляли та вбивали патріотів симпатизуючих айдарівцям та Украіні а також вчиняли інші лукаві діяння http://crime.in.ua/news/20141215/aydar МНОЖТЕ і памятайте що більшість убивств і злих дій які РАШОбрехуни приписують бандерівцям робили загони лжебандерівців створені НКВДибілами Сталіна і Берії ! Памятайте що УГВР з 1945року кличе українців діяти збройно тайними сімейними пятірками по совісті бо серед бандерівців та холодноярців й іншим повстанців НКВДурисвіти запускали своїх лукавих агентів які показово убивали дрібних ворогів як от всіх офіцерів не вище звання капітана чи комуняк -не більше секретаря райкому але потім ставши командирами УПА зраджували сотні наших воінів і друзів...Спаси скорше БОЖЕ УКРАІНУ і украінців+Слава УКРАЇНІ

      317.12.14, 19:53

        418.12.14, 03:17

        Дуже прикольно!