хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Ну шо, друзі, бачили лисого старікашку на аренє цирка?

  • 18.12.14, 23:42
Ну шо, друзі, бачили лисого старікашку на аренє цирка?

18ГРУД.

 Ето був Хуйло собственной персоной. Да, сдал наш Вован. Не тот уже, шо був преждє. Частий подозрітєльний кашель, скошені від постоянної брехні очі, потєря темпа речі, общая в'ялость показують, шо целєбний воздух Крима нашому пацієнту нє помог. Скореє наоборот. 

Ітак, пройдьомся по отдєльним знаковим пассажам постаревшего паяца.

Обще впечатлєніє - Хуйло не понімає, шо на самом дєлє проісходить. Він погружон в астрал і з реальним світом його контакт практично утєрян. Він іскреннє вважає себе у всьому правим, щиро думає, шо американці враги, які всю жізнь мечтали унічтожить Росію. Полагає, например, шо лише економічна слабость і завісімость слов'янських стран від Америки не пускає їх в об'ятія Росії. А так оті народи - чехи з болгарами і даже поляки - в душе мечтають сплотиться в єдіном славянском міре, єстєственно вокруг Хуйла. Дід коли ту пургу почув, в очередний раз убідився, шо Хуйло дійствітєльно живе в паралельній реальності. Нада буде подивитися, як зреагує преса в цих країнах на ці висказуванія Хуйла.

Таким образом ми убідилися, шо за штурвалом російського лайнєра сидить нєвменяємий пілот, який старчеськой рукой вчепився в штурвал і нікого до нього не підпускає. Самольот же летить прямо на скали, но пілот сворачувать не собирається, бо він їх просто не бачить. Він бачить прекрасні обрії, блакитного, рожевого і малинового відтінків. Сидящі возлє іллюмінаторов пасажири начинають потіхоньку бздєть, то і дєло чуються перелякані вигуки "мама". Ті ж, хто сидить коло проходів ще беззаботно кіряють водку і думають, шо їх везуть на курортний отдих в Сочі. 

Те, шо Хуйло не собирається сворачувать, дідові стало ясно сразу після його відповіді журналісту УНІАН Ромі Цимбалюку, зокрема про Надю Савченко. Хуйло висказався в тому дусі, шо Надю звинувачують у смерті журналістов ВГТРК, іде слєдствіє і все залежить від суда. Єслі суд признає її виновною, то сидітиме, єслі невиновною - тут же відпустять. Далі можна було прес-конференцію й не дивитися - совершенно ясно, шо Хуйло нічого не поняв, а значить тягнутиме резіну й далі. Журналісту Ромі Цимбалюку за вопрос і за зачотну майку "Укроп" від діда отдєльне спасіба. Маладєц.

Україна в больном воображенії Хуйла відітся як конфедерація плохо связаних і вечно враждующих між собою земель. С етой целью він і старається запихнуть в Украіну ДНР і ЛНР, шоб позже по цій же моделі були создані свої республіки, якими Москва легко буде маніпулірувать і стравлювать їх друг проти друга. Шото діду підказує, шо іменно цього й не случиться. І благодаря тому ж таки Хуйлу, який зробив для консолідації Українців більше, чим всі українські президенти разом узяті. Україна вже в силу національної вредності не дасть реалізувати подобний бредовий план.

Та же картіна і з НАТО, яку Хуйло іскреннє щитає ісчадієм ада, яке собирається його поработить, здерти з нього шкуру і повісити в кабінєті командующого войськами НАТО в Європі генєрала Пилипа Брідлава. Вслєдствіє фобій Хуйла, захирівша було НАТО січас получає друге дихання, а нікому преждє особо не нужні чиновники та генерали радуються зараз як діти. 

Дурачок Хуйло іскреннє намерен конкурувати з Америкою та НАТО в воєнном отношенії - видно було з якою завістью воно упоминало про воєнний бюджет США, який в следующем году составить 570 млрд.долларов. А в Росії лише 50 млрд, скаржився Хуйло. Всьо ясно - значить Хуйло внутреннє созрел і втягується в гонку вооруженій, яка окончатєльно доконає економіку РФ. Флаг тобі в руки, Вова, і лом у сраку.

Наіболєє симптоматичний вопрос красівою англійською мовою задав журналіст ВВС з благородним ліцом лорда. Який помимо прочого чемно поінтєресувався чи не собирається Хуйло послать Западу якийто позитивний сигнал, шоб не допустить новой холодной войни. Почувши в ответ нервозне і решітєльне "нееет!" журналіст ВВС хмикнув і з улибкой начав шото писати в своєму гаджеті. Тіпа: вопросов больше нє імею. 

Дід уверен, шо мірові лідєри після цієї відповіді тоже вопросов больше нє імеют. Російські екіпажі "Містралів" вже сьогодні вертаються додому, но не на "Містралях", а автостопом. Щодо Криму сьогодні ЄС прийняла очередну порцію санкцій. А скоро наверняка почуєм про дополнітєльні санкціі США і цивілізованого світу проти Росії, а также про другі новогодні подарки Хуйлу.

З висказуваній Хуйла дідові стало совершенно ясно, шо ініціативу Хуйло явно потєряв, винуждєн відбиватися і нє взірая на агресивну браваду, чуствує себе загнаним зверєм. Шоб якто відбиться, Хуйло недалекоглядно розширює конфліктні зони, намекаючи, шо може нанести удар в любом самом неожиданном місці. Це нам на руку, бо Хуйло замість того, щоб успокаювать протівніков, стимулює їх до активності і згуртованості. А также порождає у мірових лідєров охотнічий азарт.

Під час відповідей Хуйла по Туреччині дідові стало ясно, шо свою задачу втєреться Хуйлу в доверіє президент Ердоган виполнив успешно. Дурачок Хуйло, правда, в душі думає, шо це він завербував собі в союзніки країну-члена НАТО. Ха-ха три раза, каже дід. Хуйло ще не знає, шо таке восточноє коварство і які віди на Хуйла є в самого Ердогана. 

Було очевидно, як нецікаво Хуйлу говорити про внутрішні діла і як він оживлявся, коли мова заходила про внєшню політіку. Народішко з його проблємами і вопросами Хуйлу явно мішає. З відповідей Хуйла ми довідалися, шо він робить все для укріплення рубля. В часності ганяє в патрульні польоти стратегічну авіацію. Рублю це пока чомусь не помагає, значить будуть літать більше і дальше. Ну должно ж це коли-небудь благотворно сказаться на економіці, уверен Хуйло. Оно, в американців воєнні бази по всьому світу, то вони й багаті. А в Росії бази лише дві, отсюда й проблеми в економіці. Логіка желєзна.

Стареющий дуралєй Хуйло живе в яком-то страшном міре животних - в його воображенії кругом якісь ведмеді, в яких хочуть видерти зуби і здерти шкіру, поросята вистроїлися в п'яту колону і кіряють водку. В общем, метаморфози больного воображенія і дідові тут робити нічого. Тут нужен опитний псіхіатр. Ілі нарколог.

Бо Хуйло так часто упоминав про водку, шо в діда закралися підозри чи не присів наш пацієнт втіхаря на стаканчик. Подозрітєльний кашель вкупі з воспальонним воображенієм, де відбуваються жестокі сцени борьби в жівотном міре заставляють допустить, шо пацієнт также шото покурює галюциногенне. Да, случай запущений. Тут помогти вже може разве шо жівітєльная евтаназія.

Роздухарившийся Хуйло сильно напугав крупний бізнес. Особенно своєю веселою розповіддю, як він лічно обзванював компанії і заставляв їх продавать доллари. В одної компанії обнаружив у загашніку аж 3 мільярда долларов - сміючись похвалився Хуйло. Крупному бізнесу тепер вообще не до сміху - Хуйло пообіщав отак собрати 300 мільярдів і на п'ятницю скликає їх до себе з вопросом: "Что скажет купечество?". Купечеству страшно.

Хуйло допустив также дуже глупий ляп, який наверняка неприятно поразив даже самих преданних йому ватніков. Це коли на вопрос про зарплату Сєчіна сказав, шо не знає, не інтересувався, бо він даже своєї зарплати не знає. Йому її в конвертіке приносять і він її складірує на якомусь рахунку, даже не зазираючи внутрь конверта. Це сказано коли вся Росія напряглася і нервово прикидує скільки ж вони потєряли з падінням рубля.

Всю ту хрень, яку наговорив за три часа Хуйло дід коментірувать не буде, бо основне уже ізложено, а кому інтєресно і не протівно - послухайте самі. 

Дід бажає всім хорошого настрою, доброго здоров'я і щоб кожен з вас отримав завтра від Миколая подаруночок. А Хуйлу щоб приніс мотузочку з мильцем.

0

Коментарі