Не перевелись "митці" в московіїї )))))))))

  • 02.06.11, 08:29






ось такий "шедевр" стоїть у Воронежі...

Попівська компашка...

  • 28.05.11, 08:43

В субботу, 7 мая 2011 года, патриарх московский Кирилл встретился с украинским миллиардером Ринатом Ахметовым, президентом клуба “Шахтер”. Веселая встреча произошла на стадионе футбольного клуба, “Донбасс Арене".

Кроме Ахметова, на встречу с московским первосвященником собрались донецкий губернатор Анатолий Близнюк, городской голова Александр Лукьянченко, посол России в Украине Михаил Зурабов и другие.

Пернатий Путін )))

  • 28.05.11, 07:39
Петербургские власти напечатали ко Дню города плакаты, на которых
изображен ангел Петропавловской крепости, лицом удивительно
напоминающий российского премьера Владимира Путина. (Фокус)




За назву до замітки дякую користувачу UA_HMR , знайшов в його коментарах. На мою думку дуже влучно.

Як бачимо масковська орда скоро буде хансько-ФСБ-шною монархією.

Самокритично )))

  • 27.05.11, 08:54
Ну, дуже, вже, самокритично, сміявся ... до сліз


мій друг kaifolog.ru

поведінка росії...

  • 27.05.11, 08:45
до перемовин


під час перемовин



після перемовин

Жадність даїшника погубила.

  • 25.05.11, 08:36
Реальний випадок з товаришем стався під Новий рік років 10 назад. Вирішив він під новий рік з'їздити в село родичів відвідати- ті якраз кабанчика завалили, м'яса наклали повний багажник. Їде назад тут звідки не візьмися з'явився на горизонті працівник ДАІ - той, що п'є не на свої. І давай він товариша перевіряти. Перевіряв, перевіряв нічого не наперевірив для гідної зустрічі Нового року з сім'єю, окрім простроченого техогляду. Змовилися рублів на 100, тут даішник просить людським голосом відкрити багажник- а там чого тільки немає- і голова, і шия, і окіст. Відмовився він від грошей і просить м'яса. Робити нічого- бери, говорить товариш. Мент від жадності набрав в дві руки і був такий. Приїжджає мій друган додому настрою передсвяткового як не бувало, відкриває він багажник, а там, о диво!!!, лежать краги міліційні, і одна з них під зав'язку набита грошима, які пожадливий мент назбирав на дорозі. Підрахував друган "виручку" за м'ясо і зрозумів, що життя вдалося. Справив він дружині чоботи, діткам по курточці, міг би і машинку нову купити, але ще кілограмів 10 потрібно б продати за тією ж ціною.)))

від користувача Владимир Макаров