хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Історія про сир в Парижі.

  • 18.02.11, 09:04
Це історія справжня, але досить стара, ймовірно багато хто чув, це у відповідь на "Підступність і любов".

Новий російський, а точніше братик, це були років 15 назад, приїхав в Париж погуляти тиждень.  У Франції перший раз, шарится по Парижу усе в кайф і вежа ейфелева і Лувр і Версаль. Зайшов в продуктовий магазин, а там сири всякі, сортів 200. Ну він чув, що французький сир з пліснявою це типу круто, показує знаками продавцеві на найдорожчий, той йому хоче відрізувати грам 70. А наш йому кричить - Не, не ти мені усю голівку давай, чо там бруднитися те. Ну продавець стараючись, приховати здивування, але з круглими очима, зважив йому увесь гурток сиру, отримав купу франків і побажав нашому смачного. Братик приніс сир у свій номер, найдорожчий, в найкрутому готелі дістав ножик перочинний, намазав сир на хлебушек, пускаючи слинки відкусив, жевнул і з матом побіг у ванну. Там довго плювався, лаявся, чистив зуби. Потім повернувся і думає, куди сир те дівати, викинути в сміття, французи за бидло визнають, незручно. Він зняв кашпо із стіни дістав звідти квітку із землею, на дно поклав гурток сиру, якраз увійшло, і засунув квітку назад. Усе, через два дні поїхав, щасливий і освічений. Але історія на цьому не закінчується.

За два тижні наш герой отримує дуже красивий лист з Парижу від головного менеджера цього готелю приблизно наступного змісту. (Лист секретарка спеціально носила у бюро перекладів на вулиці Кржижановского)

" Шановний мосьє Похилюк. Адміністрація та і усі службовці нашого готелю мають честь повідомити Вас, що були невимовно ради Вашому проживанню у нас. Ми хочемо сказати Вам, що усе, що ми чули досі про нових росіян це неправда, такого чудового постояльця у нас ще не було. І ми із задоволенням будемо раді бачити Вас в нашому готелі ще раз. Ми навіть послали букет квітів на Вашу московську адресу. Тільки у нас є до Вас маленьке прохання, шанований мосьє Похилюк.

Чи не будете Ви такі люб'язні, повідомити нас, куди ви, мати вашу, засунули свої е...ый сир!!!  Наш готель зазнає колосальные збитки! І якщо Ви, дорогий мосьє Похилюк нам цього не скажете, ми просто раззоримся!!!!

                        З повагою, адміністрація готелю Амбасадор".

від користувача Игорь
5

Коментарі

Гість: Камрад

118.02.11, 09:14

Та, городская легенда. Идея спёрта у Дж. Кл. Джерома

    218.02.11, 09:28

    можливо

      Гість: LAURA_PALMER

      318.02.11, 21:39

      Шарль де Голль якось сказав:"Уявляєте як важко керувати державою,де близько 500 сортів сиру))"

        419.02.11, 06:49Відповідь на 3 від Гість: LAURA_PALMER

          519.02.11, 10:27

            619.02.11, 10:35Відповідь на 5 від Davigadoff

              720.02.11, 05:46

                821.02.11, 12:27

                  926.02.11, 12:44Відповідь на 1 від Гість: Камрад

                  Та, городская легенда. Идея спёрта у Дж. Кл. ДжеромаКоли "дєдушка Крилов" скомуннізділ твори Езопа, так всі російські "високочолі інтелектуали" аж йодом пісяють.

                  А коли людина ПЕРЕКЛАДАЄ на рідну мову іноземний гумор, так обов'язково понабігає свора "Таварісчєй" щоб сказати своє "ФЕ"!!!

                  Вже "дофекався" "Таварісч", зварили його мов рака - червоніше не буває.

                  Мораль: не плюй на громаду - громада утреться, але якщо громада плюне, то і водолази не знайдуть.

                    1027.02.11, 07:18Відповідь на 9 від Східняк

                    Не зважай

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна