Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Про емоції


Чи потрібні нам емоції? Коли ти відчуваєш їх -ти на сьомому небі, коли все проходить залишається- пустота. І залишаються лише спогади, більш нічого і ти живеш ними,          розуміючи, що повернути нічого не можна.

   Не можна повернути ні емоції, ні події ,які тобі їх давали. Хочеться сховатися від реальності , завернутися в кокон і не виходити із нього.   

 Наші емоції-як айсберг,що плаває по воді,але зроблений не з льоду,а з невідомої речовини,яка легша за воду.Таким чином,половина айсберга,що знаходиться над водою-це позитивні емоції,а та половина,що під водою-негативні...І чим більшим є наш айсберг,тим повноцінніше ми живемо.Але іноді,коли переважає одна із  частина айсбергу,він може піти під воду.Тому свій айсберг потрібно ростити рівномірно.                                                    


 На мою думку, для людини дуже важливо вміти виражати емоції.По крайній мірі позитивні.А негативні все таки краще якось приховати...                                                            А ви як думаєте? Це правильно-яскраво виражати емоції? Чи все-таки ні?                                                               
                                                                             

                                                                                                                              

6

Коментарі

Гість: man_ua

11.07.09, 17:27

Я з Вами абсолютно згоден стосовно необхідності емоцій. Емоції - це любов і ненависть, радість і злість, впевненість і страх тощо. Без них людина стає раціональним роботом, не здатним відчувати емоційно, психологічно, якщо хочете духом. Порожність.
Але разом з цим ми повинні пам'ятати, що ми живимо в суспільстві і нам необхідно поважати закони цього суспільства (перше за все неписані, моральні). І коли нам дуже добре, весело, душа "летить вгору" - як наприклад, на концерті на майдані Незалежності - то не обов'язково "виражати" свої емоції тваринними криками, киданням порожніх пляшок під ноги та на голови сусідей тощо. Це приклад.
А висновок: тримайте себе в руках! Наслідки ваших емоцій не повинні шкодити нікому: ні природі, ні людям.

    21.07.09, 17:43

    Згідна з такою думкою!

      31.07.09, 18:05

      Цікава замітка...

        41.07.09, 19:29

        Дякую!