Профіль

HELENNNN

HELENNNN

Польща, Гданськ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Инок.

"Когда один инок в течении десяти лет ,непрестанно моливший Бога о даре исцеления,получил его,придя к своему старцу,поведал об этом,последний повелел ему идти и молить Бога,чтоб забрал дар сей,а даровал бы видение грехов своих." С.Н.Лазарев.

Море

  • 13.09.12, 10:24
Море. Кохай мене, Вызьми мене і я твоя навіки. Я подарую тобі все І дам тобі я втіхи. Окутай моє тіло все теплом своїм вологим. О море...

Читати далі...

Мы.

"Мы в ответе за тех,кого приручили" Сэнт Экзюпери.

Україна.

За морями,за лісами за високими горами, за долинами,степами, за крутими берегами. Де з висот спадають води. Де стрімких річок потоки. Де повітря пахне цвітом. Де зливаються в єдине голоси трембіт- Карпат перлини. Де весілля у неділю. Там прекрасна,моя мила, моя рідна УКРАЇНА.

Талант.

"Талант-це здатність відшукати долю." Томас Манко.

Svyat

Svyat cyasny.a musg czloveka neosio"gnienty,

Война.

ВОЙНА. Стук сердца....... Взрыв........ Испуг........ О БОЖЕ!!!!!! Сколько мук!!!!! Но почему ЗАЧЕМ??? ВОЙНУ мы не сравним ни с чем!!! Жестокость и борьба. И Мать,сестра у гроба. Закончится война. Заплачет сирота. Куда ведет дорога? И будущее нам не знать. Нечего вернуть вспять. Теряем дорогих и близких. Зачем ? За что? Убийства. Война,война,война.... Когда ж...

Читати далі...

женщины

"Женщины ужасно любопытны, почти,как МУЖЧИНЫ. " Оскар Уольд.

ВЕСНА.

[Приєднана картинка]І І дощ змиває всі сліди. І тільки краплі на вікні. Течуть струмки і ріки. Зливаються навіки. Омивають береги. Все оживає навкруги. Квіти мереживом цвітуть. І діти у танок ідуть. І все радіє навкруги. Весна прийшла,цвітуть сади. І бджілка свій нектар розносить. Пташки співають,немов просять. Продовжити оцю красу. І краплі перетворяться в росу.

Либо.

"Либо ты приносиш пищу, либо сам становишся ею."Клайф Люис.