Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Найнесподіваніші місця де можна зустріти чоловіків.

Як часто ми зустрічаємо чоловіків в місцях де вірогідність зустріти чоловіка дорівнює нулю, ніколи над цим не замислювалася доки не повела свою подругу до центру «Матері та дитини». І там у черзі виключно з вагітних жінок їх матерів та подруг, я побачила чоловіка: він стояв з нещасним виглядом та м’яв  у руках якісь папірці.

            Після цього мене осяяла думка, а чому б не написати про місця де зустріч з чоловіком нам не світить, але в деяких окремих випадках все ж таки зустріч з ними можлива.

            Отож я вирішила якось ці місця підпорядкувати та скласти до купи. Перше місце безперечно займає черга до акушера-гінеколога. Це виглядає приблизно так в черзі з 10-15 жінок стоїть одна нещасна особина чоловічої статі з закатаними до гори очима, в одній руці  тримаючи,  як оберіг пачку цигарок в іншій довідку, яка для чогось потрібна його жінці (і на біса він погодився на це, він і сам не розуміє).

            Друге місце це торговельний зал супер-маркету відділок з засобами жіночої гігієни де цей нещасний вже півгодини втикає в цілу купу жіночих прокладок та тампонів, доки не допетрає зателефонувати свої любій, або ж вона йому сама не зателефонує. В цьому випадку з цього сіромахи можна ліпити другу скульптуру «мислитель».

            Третє безперечне місце це жіночий туалет. І не важливо як це диво природи туди потрапило. Важливо для чого воно там. Зазвичай він вже прийняв на груди деяку кількість горілчаних напоїв та зайшло просто попісяти, і це любі мої ще не найгірший варіант.

 

3

Коментарі

Гість: Shadoi

114.06.09, 15:46

Можна ще додати, жіночий монастир
Ну і впротилежність : Дівочі посиденьки, серед яких затесується дуже ревнивий чоловік однієї з подруг, або ж присунитий за шкірки за ради "аби показати його людям" , зазвичай відверто скучає.