Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

У копов, что то пошло не так

  • 16.04.20, 06:50
Суд відмовився розглядати справу плавця з Гідропарку

Суддя відправив протокол про адмінправопорушення щодо спортсмена Валентина Бур’янова, який переплив річку, щоб потрапити на спортмайданчик у Гідропарку, назад в поліцію. Він відмовляється розглядати справу за відсутністю злочину.

6 квітня, чоловік, якого не пустили на спортмайданчик в Гідропарку, намагався туди потрапити, перепливши річку, поліцейські зловили його на іншому березі. На нього склали адміністративний протокол за статтею про порушення карантину. Ця санкція передбачає від 17 до 34 тисяч штрафу.

Десь заплакав один аваківець lol
8

Коментарі

116.04.20, 07:04

Обломчик у мусоров случился! Это радует!

    216.04.20, 07:32

    Дон Карантіно без грошей буде

      316.04.20, 08:18

      Ібо нєфіг позбавляти людину можливості оздоровитися на свіжому повітрі. Хай ловлять тих, що банкомати підривають

        416.04.20, 11:29

        И пловец - мудак! И менты! Хорошо, хоть судья нормальный попался.
        Или попалась.

          516.04.20, 14:10Відповідь на 1 від Андрій1961

          Обломчик у мусоров случился! Это радует!не в тот суд завезли
          Скорее есть юридические несостыковки выложенные тут.
          Загальний суд не адміністративний. Юриздикція. Відмовив Слідчий Суддя? Суддя відмовив тому що не побачив(ла) склад злочину? Виходить мусора подали як Кримінальний злочин? Плавець розповсюджував інфекційну хворобу і забруднив Десьонку а та надалі весь дніпро? Суд Дніпровського чи Печерського? Хто суддя? ПІБ Судді не таємниця (публічна особа).
          В постанові нема пункту заборони купання а гідропарк не Парк( рекреаційна зона) нема заборони на плаування по дніпру, так що можете навіть на станції взяти човен напрокат, не заборонено В незаконній Постанові, винесеній без Письмового клопотання Санєпідем лікаря і не затведженій у Мінюсті відтак Підзаконний Акт не законний

            616.04.20, 14:16Відповідь на 5 від Рус с Кіja

            Да, это так! И кроме того какая-то постанова кабмина - не есть закон! Это всего лишь беспредел ЗЕленых паскуд!

              716.04.20, 14:26Відповідь на 6 від Андрій1961

              Да, это так! И кроме того какая-то постанова кабмина - не есть закон! Это всего лишь беспредел ЗЕленых паскуд!Админ суд пошел на нарушение закона и процедуры. поданные десятки исков от адвокатов объединили ; в одне судове провадженя з порушенням строків розгляду. адвокатом Відповідача призначено мінюст на травень і затянуть на роки

                817.04.20, 09:24Відповідь на 7 від Рус с Кіja

                Да, это так! И кроме того какая-то постанова кабмина - не есть закон! Это всего лишь беспредел ЗЕленых паскуд!Админ суд пошел на нарушение закона и процедуры. поданные десятки исков от адвокатов объединили ; в одне судове провадженя з порушенням строків розгляду. адвокатом Відповідача призначено мінюст на травень і затянуть на рокиХорошо если затянут...! Но ведь могут и "образцово - показательное" судилище устроить! От этих ЗЕленых тварей чего угодно ждать можно!