хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Імпорт російського паперу заборонили, а ворожу електрику купуємо

  • 31.03.21, 13:50

Уряд заборонив імпорт з Росії пшениці, олії, паперу, коліс тощо. Але продовжує купувати російську/білоруську електрику, заганяючи Україну в енергетичне ярмо Кремля. Така вибірковість української влади може бути пояснена виключно корупційними мотивами, бо жодної раціональної причини купувати ворожу електрику немає. 

Якщо зимою нам брехали про начебто вимушену необхідність купувати російську/білоруську електрику для забезпечення роботи енергосистеми в люті морози, то зараз через потепління споживання електроенергії в Україні різко впало. Вітчизняні станції здатні повністю забезпечити потреби українців і бізнесу, але в Україну продовжує надходити ворожа електрика у вражаючих масштабах. Її закуповують комерційні структури. Виходить, що українська влада працює на збагачення кількох пов’язаних із нею мародерів ціною знищення сотень тисяч робочих місць і добробуту українців.

Хоча це і схоже на глас у пустелі, але наша команда вчергове звертається до президента, уряду, РНБО негайно заборонити імпорт ворожої електрики в Україну.




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
2

Коментарі

131.03.21, 15:37

Чому стільки крику за електрику на фоні купівлі газу, нафти, ядерного палива і... різного косметично-побутово-хімічного гівна?

    231.03.21, 17:24

    надо бы отключить олега ляшко от электричества сомнительного происхождения.
    это двст двойеой мультиэффект для экологии.)

      331.03.21, 19:14

      Запретили покупать то что и так не покупают уже давно.