Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

«Плівки Деркача» - російська спецоперація.




Т/К Прозріваю:
НАБУ визнали «плівки Деркача» російською спецоперацією.
Пам’ятаєте історію, в яку впряглись люди з Офісу Президента, коли кандидата на президентський пост США Джо Байдена намагались вляпати в корупційний скандал?
Тоді Банкова використала цю історію для розкручування «чорного піару» проти Порошенка. Навіть надали Деркачу вірну шавку Коломойського, нардепа від «слуг» Дубінського. Якого щоправда швидко злили в унітаз після перемоги Джо.
Через два роки, після того, як журналісти і розслідувачі кричали, що Деркач – агент кремля, нарешті і до НАБУ дійшла ця інформація. І тут варто відзначити, що трапилось це лише після того, як після місяців затягування, НАБУ таки очолив незалежний від влади кандидат.
Тепер Деркачу оголосили підозру у державній зраді і незаконному збагаченні.
Але для українців це показовий факт, як два роки тому ОП без сумнівів підігрував російській спецоперації в Україні.
Було б правильно, якби і тих, хто радив Зеленському впрягатись у цю темну історію і розкручував через провладні медіа вигаданий скандал теж покарали згідно букви закону!
Павло Нусс:
Записи розмов Порошенка з Байденом – персональна спецоперація Путіна проти п’ятого президента України та задля втручання у вибори в США. Довіряти цим записам було все-одно, що довіряти російському хворому фюреру.
Андрій Деркач називався агентом Росії в офіційному звіті національної розвідки США і це вже не просто журналістське розслідування.
Виникає казус, коли закони для України писав агент ворожої держави а до його "інформації" прислухався чинний президент Зеленський.
Сам факт оголошення в розшук зрадника нівелює всю брехню, вилиту цим негідником проти П'ятого Президента Порошенка та Джо Байдена.
Ні в кого не виникає бажання перепросити у Порошенка та Байдена? ЗМІ, які поширювали брехню зараз як там себе почувають?!


13

Коментарі

118.09.22, 10:39

    Гість: Inna_19

    218.09.22, 15:13

      318.09.22, 21:43

      Це вже нікому не цікаво

        418.09.22, 22:45Відповідь на 3 від NoTaRь

        Це вже нікому не цікавопле це - до даткова інформація про ЗЕзрадника для суда над всією ЗЕгнидною бандою, Тож не цікаво лише тим, кому ніштяк, тобто "какаяразніца"