хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Найбільше розчарування року



Юрій Каракай:
- Роза, какие настроения в стране?
- Недоразумение прошлого года стало разочарованием

Більшість українців вважають нинішню владу гіршою за попередню. Дивно, а казали: «Хуже нє будєт!».

Утримання піонера Вови - 3,5 млн. на день.
«Володимир Зеленський формує нові ціннісні смисли для України»(с) Ю. Мендель, 2020

Андрей Луганский:
Вот оно что! Стало все гораздо понятнее. А я то все время думал - ну что именно не так? А вот оно как оказывается!
Фууух... аж легче стало...

Юрий Крайний

Итак, кто же будет новым мэром Харькова?

Терехов? Добкин? Добкин-брат? Светличная? Ярославский?

Пальчевский? Верещук? Притула? Попов? Вилкул? Смешко?

Кошулинский?

И будут ли вообще новые выборы?

свічка:
На НТВ з'явився сюжет про те, як російські курсанти відпрацьовують ураження ракетами міст західної України. Не вірю! Найвеличніший точно бачив мир!
А він брехати не буде!

Житомирянин:
42% розчаровані прєзіком. Для мене Зєля ніколи не буде розчаруванням, він ніхто. Для мене розчаруванням завжди буде ті 73%...

Сметанат борщу:
Вони не могли мазати на хліб Томос та мову?
Ну ОК. Нехай тепер мажуть на хліб поліцейські дубинки.

Юрій Каракай:
- Роза, а что такое суровая реальность?
- Это когда голосуешь по-приколу, а пи..дят по-настоящему.

Денис Днепр:
Я могу коротко сказать так. Студия 95 Квартал дубасила своих зрителей на Майдане за то что не смеются.

Хіба можна забанити ідею?:
Прих
ильників йулі в соцмережах небагато, але хотілось би почути від цих істот коментарі з приводу голосування їх багіні за бюджет "Голодуха-2021"

Yuriy:
ЄС бореться за Чорновол в суді
.

"Вона" бореться за міністра агрополітики, підтримуючи (ВПЕРШЕ!!!за кілька років) Шмарклин бюджет.

ФОПи прозрівають на Майдані...- у кожного свої пріорітети.

 "Свобода" - зникла з повістки.., як і подобає маргіналам(нема фінансування).




Olypet

Йопчі! Це ж розчарування року! І у це ви зачаровувалися? Воно навіть настільний теніс грати не вміє. преЗедент держави, де війна, ковід, безробіття. фопи і медики протестують, економіка в дупі, все розвалюється і нищиться, а воно у робочий час, від дурості по м‘ячику коцає.

Igor Mendel

Он, бляь, еще и в настольный теннис х...рово играет. Ну ни в чем ...

 Volodymyr Ariev

Зеленський невідворотньо зникає, як явище, бо бреше, зневажає людей, оточив себе відвертими негідниками, з якими краде безупинно під прикриттям пандемії і зливає ворогу роботу спецслужб, непрофесійний і глухий до порад, і, взагалі, перелік «чеснот» може розтягнутися на два абзаци. Соціологія показала: зелень пожовкла і опадає.

Але мене абсолютно не цікавить подальша доля Зеленського. Треба розуміти, що після нього доведеться стикнутися в жорсткому протистоянні з проросійськими запроданцями, які виросли і зміцніли саме за час правління Зеленського і за активного сприяння його оточення, яке він позичив у Януковича. Прибирати за ним знову доведеться важко, довго і боляче. Відновлювати теж.




Елена Подгорная

Рейтинг преЗедента-разговорника продержался очень недолго. Если не считать период эйфории, инаугурации, "дайте ему сто дней, "он ещё не опытный" и "Вавочке все мешають" - меньше года, рилли.
Даже Центр Разумкова не может больше подтасовывать и вуалировать очевидные вещи. Падение рейтинга Зеленского - это тенденция однако. На сегодня его поклонников и поддержальщиков осталось ровным счётом треть. Это из тех, кто всё же дойдёт до избирательных участков. А сколько ещё разочарованных лохов останется дома?

Первый раз с момента выборов 19-го года нарид признал, что прошлая власть таки была лучше новоизбранной. И по традиции у нас скоро будут надписи на заборах - "Порох, вернись!", потому что "Данилыч, вернись!" уже стёрлись...

Да, продолжает расти рейтинг у Петра Порошенко. На сегодня у него 19%, а это на 2% больше, чем у довольно популярного в некоторых электоральных кругах Юрия Бойко. У Бойко 17%.

Интересная инфографика получилась по выборам президента. Во втором туре прошлых выборов, если бы они состоялись сейчас, Порошенко получил бы целых 43%, а не 25. И спокойно мог бы обойти Зеленского. Такое в истории нашей страны впервые.

Одновременно с падением рейтинга преЗедента падает рейтинг и его партии. Сегодня "слуги" могли бы расчитывать максимум на 26% и стрелочка вниз. Тоже тенденция.
Второе место 19,5% – у партии "Європейська Солідарність". "Опозиційна платформа – За Життя" - 18%. Партия "Голос" в пролёте, потому что поклонники шли голосовать за пИвца ротом, а он снова совершил фрикции вместо политической деятельности.

16,5% респондентов считают, что события в стране развиваются в правильном направлении. 67% считают, что мы рулим куда-то не туда.
В прошлом году эти показатели были 44% и 36% соответственно.
Впервые после выборов 2019 года количество людей, которые считают, что нынешняя власть хуже предыдущей, в полтора раза больше, чем тех, кто считает, что всё путём и преЗедент у нас норм.
В общем и целом всё у нас идёт к тому, что рейтинги Порошенко и ЕС могут догнать и перегнать раздутую популярность новых лиц в политике. Потому что новизна этих самых лиц оказалась совсем не гарантией профессионализма и честности.

Лично у меня есть только два комментария по этой теме.

Первый - рейтинги единственной на сегодня проукраинской и проевропейской партии с её лидером будут валить всеми возможными способами. Любым ресурсом. Так же вам будут подсовывать ещё безлич новых лиц и молодых перспективных проектов для альтернативы. Типа "Голоса" и Притулы. И тут будет очень важно, как вы пройдёте этот экзамен. Хватит ли логики и умственных способностей проанализировать, кто за кем стоит и не выбирать пИвцов, артистов и "волонтёров". (Я не зря взяла последнее слово в кавычки).

Второй - мне безумно жаль, что вместе с рейтингом ЗЕ в жопу летят все наши достижения за пять тяжёлых лет работы и борьбы. Туда же летят экономика, социальная защита, медицина, образование и прочие полезные штуки.
То, что Порошенко пытался реформировать аккуратно, стеля соломку во всех возможных местах, мудрый нарид ухайдыкал своим выбором за год.

Может оно и к лучшему, кто знает...
Но работы предстоит - мама дорогая...




Валерій Прозапас

Якщо прямо зараз до керування країною повернеться Порошенко - то десь за тиждень відновиться співпраця з МВФ, за місяць Кремль отримає нові санкції, і в той же день колективний Портнов з Коломойським втечуть в Сизрань.

До лікарень моментально завозитимуть кисень, обладнання та тести, лікарі отримають доплати та страхування.

Навесні почнеться зростання економіки.
За пірвоку всі збиткові держпідприємства знову стануть прибутковими, місцеві бюджети знову зводитимуться з профіцитом, а доходи від митниці подвоються.

Десь за рік армія вийде на рівень забезпечення та бойової підготовки зразку 2018 року, в Укроборонпромі зникне заборгованість по зарплаті.

Пенсіонери в кінці року отримають додаткову пенсію.
Тарифи залишаться такими самими, але повернуться субсидії.

За 400 баксів знову відмовлятимуться працювати навіть чорноробочі, євробляхєри знову накуплять євроблях, а антикорупціонер Лєщєнко ще одну квартиру за 7 мільйонів.

Але... це знову мало хто оцінить і його почнуть проклинати з подвоєною енергією, бо перестане бути страшно і звичайно виникне "дуже багато вапросав".

Тому - не на часі, бо просто не заслужили навіть того, що мали.

Народ сповна має відчути всі наслідки свого вибору, щоби ще трохи поржать, яскравіше пережити правління "просто порядочних людєй, всьо" та усвідомлено і радісно повернути до влади державників.

І то не факт.

Так що зима буде важкою, і слава Богу.

 

 


11

Коментарі

Гість: LUBIMAJЯ

117.12.20, 20:14

Жах! Більше нічого добавити.

    217.12.20, 20:15

      317.12.20, 20:16Відповідь на 1 від Гість: LUBIMAJЯ

      Жах! Більше нічого добавити.Не сумуйте. Все буде Україна!

        417.12.20, 20:16Відповідь на 2 від WalKing

          Гість: LUBIMAJЯ

          517.12.20, 20:20Відповідь на 3 від БезЛица

          Якось не зовсім заспокійливо...

            617.12.20, 20:31

              717.12.20, 20:47Відповідь на 5 від Гість: LUBIMAJЯ

              Якось не зовсім заспокійливо...Ну так я й не говорив, що я чарівник.

                817.12.20, 20:47Відповідь на 6 від Стрийко Зеник

                .

                  917.12.20, 20:48

                  Порох нас спасеть...

                    1017.12.20, 21:20

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна