Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

З усіма подальшими наслідками.




Петро Порошенко

Ані дощ, ані репресії не завадили нам сьогодні зібратись! Останні три дні та три ночі були дуже важкими для моєї родини та для мене особисто. Сотні тисяч дзвінків, смс та повідомлень в соцмережах стали надпотужним знаком підтримки до мого батька, України. Дякую кожному з вас!


Петро Порошенко



#ПечернеСудилище

Насколько я смог понять из неразборчивой речи судьи, заседание отложено до 1 липня (хотя защита и возражала и утверждала, что время дополнительное им не нужно, давайте принимать решение).
Под особисте зобовя'зання до того момента, никаких арестов нет.

Особисте зобов`язання впрочем означает запрет выезда Порошенко из страны без разрешения следствия и т. д.

Так что радости всё равно мало.

Люди под судом намекают на своё недоумение прозрачно, и с выдумкой.




Елена Кудренко

Я так понимаю, после возможной посадки Петра Порошенко в стране наступит долгожданное улучшение? Учитель получит свои 4 тыс долларов, а каждый избиратель Зе – свою долю от имущества "барыги". Также у нас неожиданно появятся великолепные дороги, Европа будет дарить нам деньги и помощь, а Россия отведет свои войска от наших границ. От Харькова, Сум, из Донецка и Луганска. Из Крыма – не факт, но вы в него и так ездите все эти годы, не так ли?

Посадка Порошенко снизит тарифы на коммуналку, а пенсии станут как в Европе. Или хотя бы как в России, но цены чтобы украинские остались, для начала.

Ничего не забыла?

Карл Волох:
Цікаво, а зебіли розуміють, що ефект від будь-яких дій проти Порошенка на суді в четвер буде подібний до побиття студентів у 2013? З усіма подальшими наслідками.

Юрій Гудименко:
Итого у нас президент – клоун, антиамериканская истерия на пророссийских телеканалах, «Беркут» п#здит людей, Азаров записывает видеообращения, судов против активистов и политиков в день столько, что на все сходить не успеваешь, «Антимайдан» тоже в деле, только поменял название на «Партию Шария», даже собирается там же, в Мариинском парке, а патриоты доругиваются между собой, чтобы снова собраться вместе на Майдане... Всё как в 2013-м. Интересно чем закончится в этот раз.




Вахтанг Кипиани:
Проблема української мови ще й у тому, що її захисники та носії не до кінця розуміють - не існує такого компромісу, на якому русскіє і совєтскіє з паспортами України зупиняться. Сьогодні третя мовна кнопка в МакДоналдсі, завтра уроки в школах, потім зняття квот і сприяння російськомовному телебізнесу кварталівців, відтак нам розкажуть про економію і "не на часі", бо "какая разніца" - всі ж і так один одного розуміють.

А потім - бац - і ми вже живемо в білоруській ситуації. Це расизм - вони зневажають аборигенів і вважають місцеву культуру та її носіїв за визначенням людьми нижчого сорту. Тому тільки жорстка мовна політика як у Франції чи Латвії - але для цього потрібна держава. А з цим біда.

Баба і кіт:
Команда Зеленського офіційно заявила, що буде голосувати на наступному засіданні за Сергія Шкарлета на посаду міністра освіти та науки. Шкарлет раніше був членом Партії Регіонів та правою рукою одного з найбільш україноненависних членів команди Януковича - Дмитра Табачника.

У період Євромайдану Сергій Шкарлет також погрожував студентам, які виходили на протести. Цю інформацію LIGA.net підтвердив тодішній декан університету, де Шкарлет є ректором, Олександр Кухарук. "Це правда. Він навіть вимагав зняти з гуртожитку український прапор. Тоді він був радником Дмитра Табачника, який розглядав його на свого заступника", - сказав Кухарук.




Леусенко (з криївки):
Щойно почув: пілот, який не шарить в авіації ніколи не посадить літак.
А розумововідсталим громадянам України в 2019-му чомусь здалось, що клоун зможе керувати державою та ще під час війни.
Все більше переконуюсь, що більшості замість виборів можна доручити лише копання в лайні.

Кстати интересные у них опросы.




 

Комнатный Рэмбо

$14.88 или 400 гривень - ровно столько Петушарий платит проституткам, машущим его флажками. Только разбивание еел этим дешевкам отвадит подобную шваль от продажи своей страны. Пусть бояться, бляди копеечные. И не надо мне тут про демократию и свободу слова - они проститутки.

Баба і кіт:
Американський клоун з Макдональдса виявився більшим патріотом, ніж малоросійський клоун з 95 кварталу.
Іронічно примруживши погляд,
Із манерами з кращих салонів
Файний легінь Рональд Макдональд
Захищає нам мову від клоунів.




Карл Волох:
Враховуючи загальну соціологічну картину ставлення до мовного питання в Україні, пасіонарність одних і пасивність інших, думаю, шаріївський «бойкот» Макдоналдс може призвести хіба що до збільшення обсягу продажів.

- МакДональдс, ты зачем русский язык убрал?
- Так вам же це… “какая разница?”.




Олена Монова:
Ну надо же! НЕ МОЖЕТ БЫТЬ!!! КАК?!
Герус оказался одним из самых богатых Буратино с золотым ключиком от Слуги Единорога™!
Взял, достал из рваных джинсов мятую декларацию, в которую рыбу заворачивали, а в ней (в декларации, а не в рыбе) внезапно 38 миллионов гривен нарисовано. А ведь ничего не предвещало, откуда такие деньжищи у честного и неподкупного парламентария?




Ibigdan:
Наканец-та выбрали прастых людей, а не барыг всяких! 153 новых миллионера
среди слуг урода. Конец эпохи бедности таки наступил. Не для всех, но тем не менее. Предвыборное обещание Зеленского в действии!

Баба і кіт:
“Господарі” – бідні, а “слуги” – мільйонери.
ЗЕпрезидент: 5000 грн – це не бідність!

Голобородько:
Для того, щоб новостворені 500 тис. робочих місць було ким заповнити, треба було спочатку зробити безробітними 500 тис. людей! Чого ми й зуміли успішно добитися! Зробимо їх разом!

Серый кардинал:
- Владимир Александрович, зачем вы копируете Януковича, неужели его пример вас ничему не научил?
- Научил, поэтому и повторяю. Я здесь уже задолбался, а в России 140 млн потенциальных зрителей Квартала.

Vitalii Chepynoga:
В Івано-Франківську посилюють карантинні заходи. І з цією метою перш за все закрили спортивні центри та заклади культури...
Бо зрозуміло ж, що главний очаг зарази в країні - це спорт і культура...
Народ такий вдався... Чуть шо - сразу в спортзал, або в театр... Би&ло, бля... Хоч ти йому кіл на голові тиши, а йому аби тільки йога та опера.

Алексей Давиденко

В мае 2014 года Макдональд Украина закрыли все свои точки на оккупированных территориях Украины. Не бл*довали и не бегали между капелек, взяли и закрыли. Это раз.

В 2016 году русский мир "ДНР" и Крыма отобрал собственность Макдональдс и открыл там русские харчевни под названием Дон Мак и Мир Бургеров. Уже на дворе 2020 год, многие мировые гиганты сдались и начали работать в Оккупации, но не Макдональдс-Украина. Это два.

Сколько себя помню, Макдональдс все время собирает и выделяет колоссальные деньги на лечение детей и благотворительность. Их ладошки, их благотворительные пикники, их дни Дональда Макдональда. Это вызывает мое глубокое уважение и благодарность. Это три.

Макдональдс Украина ведёт бизнес и принимает заказы на едином государственном языке страны – украинском. Очередная позиция – однозначная и принципиальная. Уважаю. Это четыре.

Я – украинец свободно владеющий украинским, но говорящий в быту все ещё на русском языке.

Я говорю вам по-русски.

Отъе…итесь от Макдональдс, учите украинский или валите в Дон Мак.


Sergiy Taran:
Почалося. У заяві саміту Європейської народної партії - найбільшого партійного об’єднання Європи - чітко йдеться про неприпустимість вибіркового правосуддя у відношенні Порошенка...
Важко в це повірити, але Україна знову обирає - або шлях до Європи, або повернення в рускій мір.





16

Коментарі

118.06.20, 20:37

    218.06.20, 20:37

      318.06.20, 20:38

      було би смішно,якби не було так сумно

        418.06.20, 20:49Відповідь на 1 від Werkelijk*

          518.06.20, 20:49Відповідь на 2 від Голубка

            618.06.20, 20:49Відповідь на 3 від Стрийко Зеник

            було би смішно,якби не було так сумноТак, веселого мало....

              718.06.20, 21:04

                818.06.20, 21:07Відповідь на 7 від blac bird

                  918.06.20, 21:15

                  зелені йолопи вирішили обісратись на весь світ .

                    1018.06.20, 21:18Відповідь на 9 від WalKing

                    зелені йолопи вирішили обісратись на весь світ .І поосольства США, Німеччини та Канади недвозначно янелоху на це вказали.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна