Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Пошли вы со своими видосиками и флешмобами!...




Валерій Прозапас:
"Хужє нє будєт!", яке трансформувалося в "Маю право на помилку!", закінчиться "Понять і простіть!"
І знаєте - поймут і простят, бо за цією ж самою інфантильною формулою живе переважна більшість населення та його зрадлива "еліта", що приводить кожне покоління українців до колективного самогубства.
Не знаю чи випаде шанс знову змінити вектор розвитку з малоросійського на державницький (хоч нарід його не заслуговує, проте заслуговують герої минулого та сьогодення) - але щоби отримати його, точно доведеться припинити "понімать і прощать" "помилки", які нічим не відрізняються від злочинів та зради.




Отто Йорк:
Перехожу на сторону коломойского. а чо, нормальный чувак. он давно и прекрасно понял душу нашего нарида. и если до сих пор бОльшая часть населения так ни х*я и не поняла - значит звиздец должен быть полным и всеобъемлющим. таким, чтобы дошло до самых дефективных и очарованных. не через мосх - так через ЖКТ.
игорь валерьич, хватит с нами панькаться, честное слово. хочу, чтобы всё, как в девяностых : доллар взлетел до тысяч, зарплаты и пенсии - до миллионов, не платились по полгода, за эти полгода ифляция съедала их к *бенеям практически полностью, людишки снова начали привыкать к купонам.
а вот всё вот это вот богатство и роскошь - нам ни к чему. не наше это.

Думская:
По результатам соцопроса в ВР проходят только 4 партии. Лидируют Слуга народа и Европейская Солидарность.

Йозеф Кнехт:
Лідерство ЄС в рейтингу не є випадковим, або дивним. Це закономірний результат роботи Слуг і партії Голос. Обрані нові обличчя продемонстрували, що вони не лише не відрізняються від старих,а ще й гірші, так як не мають ніякого досвіду. А серед старих проектів альтернативи ЄС немає.




Олена Монова:
Крайне редко совершаю подвиг и слушаю Ваву. Потому что даже с моей первобытной нервной системой это настоящее испытание и, не побоюсь этого слова, преодоление. Ибо этим голосом можно вскрывать консервные банки и срезать слой дерна в 27 см толщиной.
Ну вот вчера я собралась с силами (хузна зачем, скучно, наверное). И послушала.
И сразу же обогатилась сакральным, знаете.
Оказывается, ХВОРІТИ — НЕ СОРОМНО!
Я не знаю, может, для Вавы коронавирус это такая хламидия, только кашляет. Поэтому надо утешить людей и сказать, что пойти к доктору и показать
писю гланды не соромно, всякое случается, кто из нас не грешил.
А вообще давайте уже ткать футболки, новый логотип готов.




Йозеф Кнехт:
Адвокат януковича бабіков пише, що в Луценка, який змінив підслідність справи Чорновол був конфлікт інтересів, а у бабікова, який захищав диктатора, немає. При тому,
що це янукович несе відповідальність за побиття Чорновол. Це не цирк, а сеча в очі. Такого цинізму вже не було давно.

Юрій Каракай:
Під стінами суду над Чорновол тільки Порошенко з ЄС. Де ж Тимошенко, Тягнибок, Аваков ..., де ці хвойди?

Iryna Gerashchenko:
Бояться розсердити Зеленського і його спонсорів?

Роман Василишин:
Ага. Знаю одного такого. Магазин закритий. Сидить зараз вдома, в зйомній хаті, бо вклався в два котеджі (в 18-му). Будова зупинена. Що буде- х.з...
Спитав його, - ну що, став багатший? Знаєте, що він сказав на те?
- Зараз ясно херово, а при Порошенку теж не дуже було (4 рази на рік по курортах, 2 покупки нерухомості ), а от при Януковичах! - ото зашибісь було. Правда, ніде не їздив і квартиру чи машину навіть не планував до 14го року. Львівська область, якщо шо.

Зе: Захворіти на коронавірус не соромно.
Йозеф Кнехт:
Повністю погоджуюсь, захворіти не соромно, соромно вивезти всі засоби індивідуального захисту з державного резерву напередодні пандемії. Соромно коли брат глави ОПУ торгує посадами. Соромно коли дефіцит бюджету космічних масштабів. Це соромно

Учитывая,что Зеленскай принял Украину с ростом ВВП 5%,а сейчас-3,9% , получается,что за год ВВП упал 8,9%. Помните, обещание 40%? Они просто рост с падением перепутали. А так да,. Реально за 4 года,-40%




Бот Савчука:
Епоха бідності закінчилась
Депутати отримують зарплати в конвертах.
Брат Єрмака торгує посадами.
кРадуцькі мародерять на епідемії
Слуги Бєні тисячами вносять правки в "антиколомойський" закон, прем'єр разом з головою податкової кришують мільярдних схеми ПДВ.
І цетільки початок.

Sawwa Kurolesow:
не понимаю, вначале зеленский выкидывает деньги из казны на албанию, а на следующий день сокращает бюджет, потому что не хватает денег. какой в этом смысл? ну хотя бы самый минимальный

dmitriypaut:
Зевласть отказалась доставлять ИСЗ, закупленные Порошенко, ибо он мешает бизнесу на короновирусе.

“Влада відмовилася сприяти в транспортуванні таких необхідних медиків костюмів, бо це від Порошенка. Тому доставлять їх на декілька тижнів пізніше, зараз Петро Порошенко шукає можливості транспортування цього гуманітарного вантажу”, – повідомила нардепка від “Європейської солідарності”.

Рortobello:
давай зе, прими уже наконец мужское решение в борьбе с пожарами и уволь лесника Киевской области.




Митрополит Онуфрій заявив, що УПЦ МП проводитиме Великодні служіння попри карантин.
Дитячий письменник:
Щоб ви розуміли, що коїться, то спробуйте не пустити таксиста бомбити на Новий Рік.
Там жеж два щьотчіка!

Мар'ян Середа:
Тільки но Вітренко заявив що Нафтогаз готує позов до Газпрому на 17 млрд.$ ,як ватна бубочка тут же зазбирався його звільнити за не задовільну роботу.До цього продовжили контракт на чотири роки.Ось за кого це чудо переживає.

Тётя Роза:
ОПТИМИСТИЧЕСКОЕ
Никогда не бывает так плохо,
что не могло бы стать ещё хуже.




Iryna Gerashchenkо:
Перформанс від слуг «маю право на помилку».
Під егідою захисту вчителів, в цьому слогані стільки підсвідомого. По Фрейду, захист себе, своїх суцільних помилок. Ну, й сигнал своєму виборцю: ну, помилилися ви рік тому, але ж маєте право. А спочатку був агресивний відосик Зеленського, де замість розказати, нарешті , суспільству, як влада збирається рятувати економіку, захистити українських медиків, які сьогодні сотнями підхоплюють вірус через відсутність костюмів, масок, дезинфекторів, замість поінформувати суспільство про двотижневу пожежу в Чорнобилі, він клеймив ганьбою тих, хто дозволив собі критикувати продукт кварталу і мамихохотали. Все по Фрейду.

Helgi Sharp:
После принятия ТАКОГО бюджета (
300 млрд дефицита никакой МВФ не восполнит, а внутренний рынок подчищен под ноль) и последующей за ней полуторакратной эмиссией (а другого выхода нет), населению остаётся срочно уходить в американскую зелень (у кого есть с чем уходить) или гнать нахрен зелень местную. Второй вариант лучше как для страны, так и для карманов, но попробуй объясни это янелоховскому планктону.

Юрий Гудыменко
"Ковид Арахамия"
Во фракции "Слуги народа" депутаты из группы Коломойского работают на дефолт страны, идут против воли собственно своего президента и открыто говорят об этом.
Давид Арахамия, глава фракции, молчит.

Часть депутатов видит это и выкатывает противоположную позицию. Явно виден раскол фракции.
Давид Арахамия, глава фракции, молчит.

Один из депутатов правящей фракции начинает вываливать компромат на главу Офиса президента. Компромат жестокий и почти непробиваемый.
Давид Арахамия, глава фракции, молчит.

К этому депутату приезжает СБУ, открываются уголовные производства.
Давид Арахамия, глава его фракции, молчит.

Несколько депутатов из фракции «Слуги народа» блокируют тысячами правок поддержанный их же лидером, Зеленским, и поданный их же премьер-министром «антиколомойский» законопроект.
Давид Арахамия, глава фракции, молчит.

А потом, бл..., вот прямо сегодня, Давид Арахамия под радостное поддакивание какого-то чертилы за кадром на камеру рассказывает, что законопроект, спасающий страну от дефолта и топящий Коломойского, «не совсем конституционный».

Да пошла ты нахер, улиточка. Так хорошо было, пока ты молчал.

Олексій Гончаренко:
"Если ты от жизни от своей устал, может быть вернешься в свой вечерний квартал..."
В последнем видеообращении Зеленский признался, что он устал. Но выделять деньги силовикам, судьям и чиновникам, которых он и привел во власть, видимо пока еще силы есть.

Баба і кіт

83% тих, хто захворів на коронавірус за останні 3 доби, - прихожани МП.

 







8

Коментарі

115.04.20, 20:21

    215.04.20, 20:25Відповідь на 1 від Андрій1961

      315.04.20, 22:00

      А на те згарище площею хз км кв. випадково ніхто раніше, до пожежі, оком не накинув на предмет встановлення сонячних батарей чи чогось подібного? Бо щось дуже вже наполегливо озвучується версія підпалу трави лоповухими недотепами

        415.04.20, 22:04Відповідь на 3 від nasinynka

        А на те згарище площею хз км кв. випадково ніхто раніше, до пожежі, оком не накинув на предмет встановлення сонячних батарей чи чогось подібного? Бо щось дуже вже наполегливо озвучується версія підпалу трави лоповухими недотепамиЦілком можливо. І підпалювали не лошари якісь. Біля 10 осередків підпалу, в вакодоступних місцях, куди не могла добратися техніка. Це спланована диверсія.

          515.04.20, 22:19Відповідь на 4 від БезЛица

          Та отож. І ще про РПЦ: "...за інформацією від священнослужителів УПЦ МП, які живуть на тимчасово окупованій території Донецької області, в самій Росії Данилів монастир, що є резиденцією московського патріарха Кирила, 8 квітня розіслав циркуляр по всіх російських митрополіях та єпархіях із закликом утриматися від масових заходів на релігійні свята, в тому числі Великдень. Проводити богослужіння можна лише за участю духовенства та парафіяльних співробітників із обов’язковим роз’ясненням парафіянам заяви Кирила про необхідність добровільного затвора (дотримуватися норм самоізоляції та карантину). А в Україні РПЦ, чи то пак УПЦ МП закликають всіх приходити в храми. Чому?

            615.04.20, 22:18

              715.04.20, 22:25Відповідь на 5 від nasinynka

              А в Україні РПЦ, чи то пак УПЦ МП закликають всіх приходити в храми. Чому?
              Тому, що це біологічна диверсія проти народу України. Всі парафії РПЦМП отримали вказівку не проводити слуби длявірян. Всі, крім УПЦМП.
              В Печерській Лаврі ве захворіли 90 осіб.
              Завтра в мене буде замітка на цю тему з фотокопією цікавого документу.
              Завтра буде оголошено про відміну параду в иаскві на 9 травня.

                815.04.20, 22:26Відповідь на 6 від Вурдалак

                ..

                  916.04.20, 06:34

                  Вчера Новинский рассмешил! Если коронавирус то прям со святейших губей Патриарших!! Ну не иконы ж ему после толпы заражённых целовать))) Олигарх.

                    1016.04.20, 08:24

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна