Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Миємо руки, чистимо кулемети







Вимоги Маршу добровольців до президента України, Кабінету міністрів, Верховної Ради:

Ані кроку назад! Ні відведенню військ!
Пріоритетний розвиток сектору оборони і сучасних озброєнь для українського війська!
Припинити політику капітуляції! Жодних домовленостей з ворогом за рахунок інтересів України!
Ні – "нормандії" без Криму!
Росія повинна заплатити за рунування на Донбасі і в Криму!
Жодних виборів в ОРДЛО до відновлення повного контролю української влади над окупованими територіями!
Зупинити політичні переслідування добровольців, військових та волонтерів!
Повага і соціальні гарантії українському воїну!
Стоп реванш! Колаборантам та пропагандистам Кремля – тюрми!

Олег Леусенко:

Как вы свое европейское вчера променяли на быдлоганско-капитулянтское сегодня, ушльопки зебильные? Я много в жизни видел придурков, но чтобы так массово в одном месте - впервые.

Денис Казанский:
"Це абсурд, простягати руку німцям при працюючому Освенцимі".
Найкраще, що було сказано щодо Сивохо та його платформи примирення. Це пише людина, яка провела 2 роки у концтаборі "Ізоляція" та на підвалах у Донецьку, а не чула про війну десь по телебаченню, як Сергій Сивохо.

Примирення можна досягти, коли цього хочуть обидві сторони конфлікту. А коли одна зі сторін поставила собі завдання "дійти до Києва" та продовжує калічити та саджати на підвали українських громадян тільки за те, що вони співчувають власній державі, жодна платформа не допоможе.

Helgi Sharp:
Медведчук ездил в Москву. Козак летал в Минск. Таран сказал, что нам не до НАТО.
На выходе "платформа примирения" имени Сивохо и прямые переговоры с террористами имени Зеленского.
Кремль убивает всё больше, а наш главнокомандующий становится перед ним на колени всё чаще.
Не принципиальность и жёсткая ответка, а сопли, виляния, игра в поддавки.
Путин офуевает от того, как просто работает его план.
План по легализации его марионеток и принуждению нас к "миру" на условиях Москвы.

Йозеф Кнехт:
В'ятрович подав до СБУ заяву про порушення кримінальної справи щодо Єрмака та Кучми. Це абсолютно вірний крок. Варто відзначити, що коли країна за крок від прірви, то її рятують не єврооптимісти, не антикорупціонери, а патріоти, яким безумовно є В'ятрович. Дякую.

Демократична Сокира:
Архітектор цього документу і головний російський лобіст України, керівник Офісу президента Андрій Єрмак має бути заарештований і притягнутий до відповідальності по ст. 111 Кримінального кодексу України («Державна зрада»).

ЗеБєня:
Завжди казав і кажу, шо у п'ятницю 13 не можна будувати плани на майбутнє та підписувати будь-які доленосні документи. Але звідки про це було знати антиукраїнського режиму ватника Зеленського? Група зрадників, шо була у Минську може летіти одним літаком до Росії.

Юрий Бирюков:
Так-с... В стране будущая/неопределенная/скрываемая эпидемия коронавируса.
В экономике полная жопа, это я сейчас очень и очень мягко так говорю, дабы не забанили.
В Минске подписана фактическая капитуляция, где вывели Россию из участников войны, нежно назвав эту гниль - наблюдателем.
Это так, по поверхности, за пару последних дней.
А помните как мы мило так ерничали? Типа: поехал в Париж - сгорел Нотр-Дам, поехал в Оман - умер султан. Там длинный список был, да. И голос разума настойчиво спрашивал: "А как же тут, у нас, в Украине? Ведь оно же бОльшую часть времени тут проводит!". Помните, да?
Да-да.

Останній реченець:
Єрмак на Прямому: "Я прошу вас не перекручувати факти! Ні про які, так звані, ОРДЛО не йде мова! Мова йде про окремі райони Донецької та Луганської областей".
- Ти дебіл? Окремі райони Донецької та Луганської областей це і є О-Р-Д-Л-О!

Hawthorn Healing:
Сегодня старый заказчик из Швейцарии просто к слову и из сочувствия сказал "мы понимаем что вами сейчас управляют не самые мудрые люди". С поправкой на европейскую деликатность и сугубо деловой разговор, наше руководство еврообыватель нарек долбо...бами. У меня всё.

Азів картинно наехал на сивуху. Почему-то наехать на Зепуху которая назначила в РНБО кучу сепаров, а в СБУ любителя московских попов, они не догадались.

Зе либо идиот, либо подлец, который пришел к власти на крови. Потому что обещать людям мир и окончание кровопролития в условиях, когда это вообще от тебя не зависит - это и есть пиар на крови.
Зато как резко поменялась его риторика за этот год.
Зеленский 07. 03. 2020:
"Остановить войну в одностороннем порядке Украина не может”

Хороший результат от не Гонтаревой. Продать 600 млн доллярив, при этом удешевить гривну на 80 коп.
А виноват психованный народ. Долляры скупляють.




Sergey Fursa:
Ермак под шумок коронавируса подписал в Минске документ, выполнив давнюю хотелку Кремля перевести все в формат «гражданской войны». Коломойский под шумок коронавируса продает всем идею, что дефолт это не так и плохо. Этот вирус действительно оказался очень опасным.

 

Юрій Гудименко:
Володимир Зеленський у відеозверненні підкреслив, що ми пережили свинячий, пташиний та іспанський грип, тож переживемо і коронавірус.

Історична довідка: епідемія іспанського грипу завершилась рівно 100 років тому, у 1920 році. За 25 тижнів іспанський грип вбив стільки ж людей, скільки ВІЛ-СНІД за 25 років. Всього за два роки пандемії іспанського грипу (1918-1920) померло до 100 мільйонів людей, а від 20 до 30% населення планети було заражено.

Можливо, пан Зеленський просто згадує свої минулі інкарнації, а може скоро нагадає нам про історичну перемогу кроманьонців над неандертальцями, бог зна. Хоча скоріш за все він мав на увазі епідемію іспанського сорому, яку ми дійсно переживаємо вже майже рік його правління.

Тарас Березовец:
Какой идиот пишет эти тексты? Не учите историю, хоть не позорьтесь!


Испанский стыд:
Банковая в лице Андрея Ермака пропихнула кремлевский план, по которому Россия выводится из-под отвественности за войну на Донбассе, а так называемые ЛДНР, наоборот, становятся полноправными участниками процесса. Свидетели переговоров утверждают, что Ермак и его российский визави Дмитрий Козак действовали не как переговорщики с разных сторон, а одна команда.

Это снимает все вопросы (у кого они оставались) относительности ангажированности главы офиса президента российской стороной и также делает Владимира Зеленского главным ответственным за дальнейшее развитие событий. Для тех, кто не хочет оказаться частью нового Советского Союза (и это также касается депутатов монокоалиции и исполнительной власти) наступает момент истины. Придётся определяться, с кем вы. История жестокая вещь и уйти от ее приговора ещё никому не удавалось

Кардинал SoF:
- Ми стоїмо на порозі економічного прориву - зєля
- Ми входимо у кризу сильнішу за 2008р - Шмигаль.
Нормальний такий прорив

Кіт Вчений:
Люди! Вас надурили зелені шмарклі. Вони обіцяли вам мир і процвітання. А з кожним днем ллється усе більше нашої крові. І попереду наша капітуляція. Капітуляція - це не мир. Той,хто капітулював,стає рабом переможця і платить зі своєї кишені йому стільки,скільки переможець захоче!

Semen Kabakaev:
Росія повністю досягла своєї мети. Тепер вона не сторона в війні а спостерігач. Тепер ми воюємо з «ополченцами» а Путін «голуб миру». Єрмак тихо робе свою справу, зі згоди Зеленського. Це зрада держави та національних інтересів.

Літня Зірка:
Це зрада в турборежимі. Продаж країни, сепаратно, у сподіванні, що ніхто не помітить. Зроблено кадровими ФСБшниками, швидко, з двох боків, і так, щоби всіх зайвих викинути з процесу, а всіх зацікавлених просто поставити, пізніше, перед фактом.

Сергій Таран:
“Діалог”з громадянами окупованих територій “про мир"– це пряме визнання офіційним Києвом, що в Україні існує “громадянський конфлікт”,- наслідком чого стане: 1) скасування антирос. санкцій; 2) вибори на окупованих територій за участі бойовиків; 3) тотальна дестабілізація в Україні.

Роман Шрайк:
Около 60 депутатов фракции "Слуга народа" опубликовали в Фейсбуке одинаковое заявление о неприятии договоренностей Ермака-Козака.
Среди подписантов: Александр Ткаченко, Богдан Еременко, Гео Лерос, Никита Потураев, Митя Гурин, Дмитрий Наталуха, Анастасия Красносельская.
Это уже второй демарш депутатов монобольшинства после голосования за увольнение генпрокурора. Причем состав "протестующих" в этот раз меня удивил.

Йозеф Кнехт:
Судячи з постів деяких Слуг, вони хотіли б залишитися в Україні, коли Зе поїде до Ростова.

 



20

Коментарі

114.03.20, 20:31

Ростов город проверенный, можно по накатанному пути

    214.03.20, 20:38Відповідь на 1 від Эйч

    Ростов город проверенный, можно по накатанному путиТа уже пора. Какого он тянет?

      314.03.20, 20:45Відповідь на 2 від БезЛица

      Ростов город проверенный, можно по накатанному путиТа уже пора. Какого он тянет?Дык как какого? будильник на майдане ещё не зазвенел

        414.03.20, 21:00Відповідь на 2 від БезЛица

        А чарівний пендель?

          514.03.20, 21:20Відповідь на 3 від Эйч

          Ростов город проверенный, можно по накатанному путиТа уже пора. Какого он тянет?Дык как какого? будильник на майдане ещё не зазвенелКогда зазвенит, ему поздно будет. Он, дурачок, думает, что его кто-то будет защищать. А ни хера подобного!!!

            614.03.20, 21:21Відповідь на 4 від nasinynka

            А чарівний пендель?Я так розумію, що пендель готується. Тихо, без галасу.

              714.03.20, 21:22

              "Україна не рояль" розсмішило
              .

                814.03.20, 21:26

                  914.03.20, 21:28Відповідь на 7 від Саблін

                  "Україна не рояль" розсмішило
                  .
                  Воно звичайно смішно, але не дуже.

                    1014.03.20, 21:29Відповідь на 8 від Вурдалак

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна