хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Сивохе надо просто перестать падать…



Сивохе надо просто перестать падать…

Ірина Ващук:
Сівохо мав стояти і спокійно реагувати як, його п…дять. Це ж і є стратегія примирення, яку нам пропонують. Чомусь не захотів, а для держави вважає це нормальним варіантом.

Баба і кіт:
Какая разница, Сивохо сам упал, или его уронили? Ведь дорога была хорошо освещена и заасфальтирована.

Аркадий Бабченко:
Национальная платформа примирения Сивохо и "Азова"
А вообще, это внутренний конфликт Сивохо и Сивохо. "Азова" вообще их там не было.

Олена Монова:
Вава может сколько угодно трындеть нарядно и пышно, как ему болит за Украину.
Но одно только существование рядом с ним вырожденца сивохи, чью тушу таскали чуть ли не всем Донецком, бо оно уже не могло ходить, только мычало, плюс его назначение в самую болевую точку страны, в открытую дымящуюся рану, так только этот факт ставит бесповоротный крест на Вавином "патриотизме".
Вся любовь к Украине полшестого помещается под брылями сивохи.

Валерій Прозапас:
Сівохо - це така грамотна розводка, дурілка для випуску пари, він ніхто, його і найняли для отримування підсрачників та збирання насмішок.
А тим часом зовсім інші люди, типу Єрмака з Тараном впроваджують невідомо ким прийняті рішення зі всяких "консультативних рад" та фактичної відмови від НАТО.
Тому я б не дуже радів з сьогодняшньої пригоди підстаркуватого блазня - він теж частина плану, інформаційна жуйка для суспільства - поки лукаві кукловоди як завжди в тіні.

Борислав Береза:
Касаемо ситуации с Сивохой. Если власть и окружение Зеленского продолжат использовать российские нарративы, вроде "внутренний конфликт" вместо "российское вторжение", то потасовки быстро уйдут в прошлое и в Украине таки прольется кровь. Это то, чего хочет Кремль. Именно поэтому власть и ее представители обязаны перестать провоцировать граждан на конфликт своими пророссийскими месседжами и называть вещи своими именами.
И еще одно. Если мы не дикое образование, а государство, то недопустимо применение силы, избиение или нападение на представителей государства. Этот ящик Пандоры нельзя открывать. Потом не закроем. Именно анархия и хаос в Украине являются стратегией Кремля.

Aндрій Луганський:
А когда будут встречи Слуг народа с народом, который поддерживает своих слуг и посылает им лучи поддержки? Не через ТВ, а вживую, на улице глаза в глаза.
Где эти люди? Где поддержка Дубинскому, Бужанскому и Сивохе?
Избиратели Зеленского и его команды, ГДЕ ВЫ???

 

Alex Drone:
Стосовно потерпілого Сивохи. Давайте розберемо ситуацію з самого початку.

У КВЦ "Парковий" на презентацію Сивохо було стягнуто дуже багато поліції для охорони.

Всередину впускали далеко не всіх. При цьому Аzоv (читай Нацкорпус) спокійно пройшли. Ну а тепер перейдемо до самого конфлікту. Давайте уважно подивимося на ту людину, до ніг якого впав Сивохо. Це Олексій Кірющенко, режисер серіалу "Слуга Народу" та інших фільмів студії "Квартал 95".

Я переглянув з десяток роликів цього падіння від різних телекомпаній з різних ракурсів і знаєте, що я вам скажу? Кірющенко зовсім не здивувався, коли Сивохо впав.При цьому він завжди був злегка попереду, де не було стовпотворіння людей і звідки кращий огляд всієї ситуації.

А тепер давайте згадаємо, хто командує Нацкорпусом. Щось у мене підозра, що це було чергове шоу від новітнього міністра МВС за допомогою кіношного режисера. Стверджувати не беруся, але дуже якось злагоджено все спрацьовано.

Лариса Вакульницька

От значить, Сивохо зі своєю платформою примирення.
Давайте почнемо з бази, а саме з цільової аудиторії звернення і кого представляє цей пан.
У нас є дві чи три, якщо ми виходимо з ідіотсько-ворожої риторики про "гражданскій конфлікт" сторони (про виведення Раші з-під санкцій я свідомо мовчу).

Представляє Сивохо патріотів і захисників України? Ні, бо ціллю хейтерства Сивохи являється якраз ця сторона, яка "не хоче миру".
Тобто ті, хто захищає мир, свободу і європейське майбутнє Україну від Росії.
Представляє Сивохо якихось там донеччан? То хотілось би зрозуміти - кого?
Нам кажуть, що діалог має вестись з якимись там громадськими організаціями в т.з. ДНР-ЛНР, не поміченими в антиукраїнській риториці.
Тоді інше питання:
1) чи існують організації на окупованій території, які не знаходяться під кураторством ФСБ-ГРУ?
2) Чи є на окупованих територіях вибори? Наскільки правомочні подібні організації, на що і кого вони впливають?
Обидві відповіді всі знають. Немає. Неправомочні.

Чи висуваються Сивохою претензії щодо політичних і фізичних утисків проукраїнського наслененя українських території, тимчасово окупованих РФ? Ні.

Якщо він хоче примирятись з "тією стороною" - то чому він презентує свою платформу в Києві, а не в Донецьку?
І, знову таки, КОГО він представляє?
У відповідь: "владу України" - а вот дуля: он пан Данилов боягузливо відрікся, сказав, що ні, Сивохо РНБО не представляє. Тоді кого? айаай.

Мета цього примирення невідомо кого невідомо з ким, якщо є окупант - РФ?
Сивохо хоче підняти повстання проти окупантів? Та ні. Для цього потрібні інші засоби
.:)

Іншого висновку, що пан Сивохо і ті, хто його підтримує у владі, діють як провокатори і зрадники, заганяючи суспільство у ще більший невротичний стан, ніж є зараз, примушуючи радикалізуватись, у мене немає (і це ще дуже м'яке формулювання).







13

Коментарі

113.03.20, 15:11

    213.03.20, 16:43Відповідь на 1 від Андрій1961

      313.03.20, 21:02

      Оце рівень керівництва країною! Платформа навіть десь в чагарях на Парковій накрилася платформою. А якби віче на Майдані?

        413.03.20, 21:43

          513.03.20, 22:09Відповідь на 3 від nasinynka

          Оце рівень керівництва країною! Платформа навіть десь в чагарях на Парковій накрилася платформою. А якби віче на Майдані?Придумали фігню, яку не притулити до жодної сідниці! Придурки!!!

            613.03.20, 22:09Відповідь на 4 від Голубка

              714.03.20, 07:37

                814.03.20, 10:26Відповідь на 7 від сонный 4

                .