Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

думки в голос.

  • 05.02.24, 13:23
   Писати не хочу, ну воно саме проситься на волю. От скажіть мені будь ласка, чи є такі люди які не помиляються? На мою думку, помиляються всі. І це нормально. Помилятися це нормально. Виправляти помилки це теж нормально. Не нормально бути зомбаком, який йдучи врізається в стіну, його відкидає назад, він знов їде вперед на ту саму стіну й знову вдаряться. Й так може тривати безліч разів. Не нормально бути ось таким зомбаком. Нормальна людина, озознавши свою помилку, виправить її. Якщо це можливо. І в майбутньому буде старатися її не робити. Тому що буде повно нових помилок. До чого це я. Ось до чого. Якщо ми зрозуміли що з нашою армією щось не так, виправити помилки і іти далі. Якщо ж в нас все добре, то що ж, хай і так буде. Час покаже... Ну якщо все-таки з армією щось не так, то проблема ніяк не в простих солдатах. Бути солдатом дуже просто. Треба тільки виконувати вказівки. Бути командиром куди сложніше. На цій посаді треба мати й мозги і бути прикладом для солдат. А якщо солдати бачать що їх командир питляє від своїх обов'язків. То солдати будуть робити теж саме. Сержант дивиться на лейтенанта, лейтенант на капітана, той на майора, той на полковника, і так далі. Аж до самого верху. Тож да. Сходи змітають з гори до низу. А хто крайній? Простий солдат. Не треба винити тих людей що не хочуть вступати до армії де такий бардак. Не треба винити тих солдатів що відмовляються продовжувати служить в такому бардаку. Або тих що залишили місце служби і перебувають поза законом. Це і про мене також. Якщо у командирів вистачає ума, заманювати солдат на штурм, пообіцявши відпустку у десять діб тому хто приведе пленного. Це край. В цілому з командирами у нас все дуже погано. Тож або це договорняк, і це робиться навмисно. Або ж... Ні цей варіант не підходить, тому що вийде що в нас зовсім не лишилося думаючих людей на верху. На мою думку, є багато нормальних адекватних людей, тільки із за оцих всіх паперів, рапортів, в них нема бажання займати посади командирів. Паперова армія. Розпустити пір'я і ходити поважно погрожуючи прострелити коліно, це ще не доводить що ти командир.
   І ще про таке хотів написати. Є такі умніки, які записують свої відеодзвонки до кацапів на відео і викладають в ютубе. Там цей історик вступає в бесіду і умнічає. Доказуючи кацапам очевидне. Я таке не слухаю і не дивлюся. Моя мамка любить таке дивитися. І мені іноді приходиться слухати. Якось кацап задав цьому історику питання. Чому ви не слідкуєте за пропагандою яка відповідається в вашій країні. Історик відповів, що йому краще спостерігати з сторони за другими. Свого не видно. Так ось. Аби цей історик спостерігав за тим що відбувається у власній країні і своїх людей виправляв. Було б куди краще. Хіба що йому до душі ближе руцкіє. Це з сторони схоже на двох сусідів, в одного город бур'яном заріс а він розказує другому що той неправильно робить або робив.
4

Коментарі

15.02.24, 14:07

Уже...
"Конечно, необходима перезагрузка и новое начало. Когда мы говорим об этом, я имею в виду замену ряда руководящих лиц государства, не только в военной сфере. Я размышляю над этой заменой (Залужного. — Ред.), это правда. Этот вопрос касается всей управленческой группы, которая ведет машину страны", - заявил Зеленский, отвечая на вопрос о разногласиях с Залужным.

"Если мы хотим победить, мы все должны двигаться в одном направлении, будучи убеждены в победе, нам нельзя унывать, опускать руки, у нас должна быть правильная положительная энергия... Вот почему я говорю о перезапуске, замене. У меня на уме нечто серьезное, речь идет не об одном человеке, а о направлении руководства страны", - пояснил он.

    25.02.24, 19:37Відповідь на 1 від The Martian

    "Если мы хотим победить, мы все должны двигаться в одном направлении, будучи убеждены в победе, нам нельзя унывать, опускать руки, у нас должна быть правильная положительная энергия... Вот почему я говорю о перезапуске, замене. У меня на уме нечто серьезное, речь идет не об одном человеке, а о направлении руководства страны", - пояснил он.бла бла бла. аби побачіти конкретні дії. наприклад. впіймали корупционера під час війни. на 0 розтяжки снімати. а так то це все для отвода глаз.

      35.02.24, 20:07Відповідь на 2 від Kanivskyi

      Так точно. В массах должны работать агитаторы того же класса, касты или сословия, а не Притулы и Дроздовы. А их нет! Потому что все партии и партейцы где то там. Я на улице не встречал представителей Рады, которые бы нас морально воспитывали. Они где то в сети трындят. А у маскалей детвора марширует в галстуках и с детства знает что они самые самые.