Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Хнорологічне.

  • 29.07.23, 20:21
Хроніческіє ошібки правітелей. Под словом "правітелі" маю верхушку в целом. Які були допущені помилки, по отношенію к народу. Може правильніше буде. Помилки суспільства і дочого вони привели. Помилка 1. Кируючі должностя занімають люди які не мають права їх займать. Вони в них попадають поблату. Корупция. Як так виходить? Елементарно Ватсон. Богатиє предкі. І связі. Все купленно. І це як для розвивающегося суспільства, дуже плохо. Для одбора на такі должностя, має бути екзамен, який не можно пройти за грощі. І правила для всіх одінакові. А своїм поступком, за хабарь, наноситься вред самому суспільству. Якщо таких випадків багато, то страна росте недоразвітой. Не будем тикати пальцем. Один поганий поступок, хабарь, тяне за собою 100 поганих поступків. А ті тянут за собою ще. І в ітоге маєм невдоволенне суспільство. А далі вже війна. Десь чітав. Чоловік пита, за що, на голову українців випали такі страждання. Він про війну. Ось вам відповідь. За неправельну растановку. Допуская хабарника на посадове місце, приводить в ітоге, к крупним неприятностям для всього суспільства
2

Коментарі

129.07.23, 23:55

ти правий, війна - це наслідок правління йолопів.

    230.07.23, 11:28

    Всё по Марксу. Сын герцога будет герцогом. А сыну пастуха попасть в Верховну Раду почти невозможно.
    Войны же были, есть и будут. И это видно по миру животных и др. Микробы, бактерии, грибы ... все с кем то воюют за своё будущее.
    Задача же мудрых политиков избежать всяких войн и потрясений в период их пребывания на этом свете. Потому в истории были кровавые короли, а были и созидатели.