Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

№6(57) липень 2011

Частина статей з газети "Поступ". Вже не нові, але буде цікаво почитати.
CTRL+V...

ВІКНА В УКРАЇНУ
Зазирала у Вікна Олена КОНЦЕВИЧ
Вікна прочиняв LuBaKa

Анекдот: у Мінську скоєно напад на інкасатора. Злочинці відкрутили колеса, злили бензин і зникли у невідомому напрямку. Недалеко від істини — у Білорусі люди бояться навіть мітингувати — «мовчазних протестувальників», котрі просто збиралися на майданах, все одно заарештовували — «за несанкціонований вихід на площі». Країна живе у страсі і беззаконні, зате Лукашенко пообіцяв, що горілка не дорожчатиме. Треба ж чимось потішити народ. До того ж нап’ються, дурні, — менше галайкатимуть.
У нашій країні також не відбувається практично нічого, крім занепаду, — соціологи кажуть, що люди доведені до межі бідності й відчаю, але все одно на вулиці вийдуть лише якщо умови їхнього існування погіршаться дуже різко... Ну, не думаю, що залишилось довго чекати. Тимошенко так сказала: «Шановні співвітчизники, вітаю вас із Днем Конституції, об яку Янукович витер ноги». Здається, зараз в опозиціонерів усіх братніх республік нефарт пішов — невідомі у Москві вистежили автомобіль Бориса Нємцова, коли той повернувся додому, і через паркан скинули на автівку... унітаз. Дорогий «Рейндж Ровер» було безповоротно зіпсовано. Нємцов у розпачі. На Тимошенко наразі ніхто нічого не кидав, що не може її не тішити — особливо, якщо врахувати, що її одвічну недоброзичливицю Інну Богословську в Печерському суді облили водою. І обіцяли наступного разу облити не лише водою, а й лайном — відповідно до її життєвого покликання.

Переглядаю недавно світові новини і бачу таке: «Індонезійський депутат склав повноваження після того, як у пресу потрапили його фото під час перегляду порнографічного ролика на засіданні парламенту». До того ж він ще й не спеціально цей ролик шукав, а просто відкрив посилання, надіслане електронною поштою. Одначе депутат сказав, що такою поведінкою підвів колег, оскільки виступав від Партії справедливості і благоденства, і склав повноваження в надії, що його приклад послужить наукою іншим представникам влади.
Де ви таке в нас бачили? Щоб депутата замучила совість і він сам зробив народові подарунок, подавши у відставку? Та ще й за таку дурничку, як відеоролик?! Та у нас у парламенті народ ледь не в шашки під час засідань грає, порнуху дивиться без сорому... Недавно стало відомо, що члени фракцій ПР та БЮТ ведуть під час засідань любовне листування (!), хтось милується в мобільному знімками собак, хтось розглядає буклети про покупку дорогих машин. А авто Яценюка, щирого друга пенсіонерів, недавно засікли біля елітної мережі крамниць «Sanahunt Luxury Concept Store» — мовляв, екс-спікер купував собі щось із недешевого мотлоху, що там продається. Оце новина! По-перше, нагадує приказку, що у всьому винна невістка, а як її нема, то не біда, бо он її спідниця висить. А по-друге, на фоні недавньої заяви сумнозвісного В’ячеслава Піховшека про те, що він може собі дозволити все те, що й середньостатистичний олігарх, і навіть мешти в нього, як у Дона, — Яценюк курить у буфеті. Що б він там не купив.

Прокуратура порушила кримінальну справу на пенсіонера міста Горлівки, котрий відкрив у власній лазні бордель — протягом двох років вісім жриць кохання місцевого розливу обслуговували клієнтів, а 72-річний «підприємець» лічив гроші і сміявся, як ненормальний, з Тігіпка і його пенсійної реформи. Тепер лавочку прикрили, бізнес згорнули, суспільство шоковане... Спитати б — чим?? Оно синок Януковича таке витворяє, що й купи не тримається, комуністи молоде покоління вчать, що Галичина — це обитель неофашизму, а нещасного дідка хочуть посадити за те, що не дав односельцям пропасти з нудьги. Де тут логіка?
До речі, недавно Янукович таки запросив у Межигір’я журналістів телеканалу «Інтер» (яких іще журналістів йому було запросити, як не з каналу, що належить главі СБУ?). І показував там, не більше не менше, як свій басейн, а заодно і лазню теж... Може, натякав, що у нього там чисто? Хоча якщо горлівець зробив бордель локальний, то в Федоровича плани масштабніші — компанія спеціалістів з покращення життя вже вчора давно зробила бордель з цілої країни, та ще й такий, що прикрити його на раз-два шансів дуже мало.
*** *** ***
НАЦІОНАЛЬНІ ОБСЕРВАЦІЇ
Юзьо Обсерватор
ШАПКА НА ЗЛОДІЮ
Якими тільки серіалами не годують бідолашних українців! Є і про війну, і про любов, і про СМЕРШ, і про ментів, і про бандитів... Усе російського виробництва. Але є один серіал таки нашої продукції, який уже починає бити всі рекорди. Називається «Суд над Юлією Тимошенко».
Домовляюся про зустріч зі знайомим, а він не може назвати точної години, бо не знає, коли суд піде на нараду. І скільки та нарада буде тривати. Через дурний суд у дружини молоко википіло, а тесть не поїхав на село сіно косити. Приходжу в наукову бібліотеку — ніхто не обслуговує, усі коло телевізора. Водій у маршрутці слухає судове засідання по радіо. І не тільки він — уся маршрутка слухає, ще й гукають, аби зробив голосніше.
Це мені нагадує епоху латиноамериканських серіалів, коли міста і села вимирали. Правда, тоді у людей іншого діла й не було, бо криза панувала така, що або пий, або вішайся, або емігруй, або отримуй кайф від тихих мексиканських радостей. А зараз начебто усі й зайняті, а от не можуть пропустити інтриг політичного процесу.
Влада при цьому має свою вигоду, бо такими судами відвертає увагу народу від розкрадання країни. Страхітливі злочини Тимошенко і Луценка — курям на сміх у порівнянні з мільйонами, які кочують у кишені магнатів, в офшори або перекидаються на майбутні виборчі округи. Один лише майбутній житомирський округ Литвина отримав по 5 мільйонів на кожен район. Та це й не дивно, бо шансів у його Народної партії жодних. Хоч бери та й на маминому рушникові повісся.
У коаліції включно з тушканчиками можна будь-кого взяти за шкварку, посадити за грати і бути певним, що не помилишся. За весь період хазяйнування Януковича ще жодного разу не було, аби суд прийняв рішення, яке б не сподобалося регіоналам. От і цього разу Тимошенко судить неопірений недосвідчений молодик, який на цьому суді втратить половину нервових клітин і ледве чи доживе до пенсії, бо вже зараз спливає рясним потом і сіпає бровою. Так чого доброго почне ще й головою підкидати, зубами клацати і нігті гризти. От бігме, кого найбільше шкода, то це суддю.
Зате боротьба із корупцією іде на повну силу. Скоро будуть ловити санітарок у лікарнях і вивертати їхні кишені у пошуках хабара-чоколяди.

УКРАЇНА ЛИШЕ ДЛЯ НИХ
А третя топ-новина тижня — це журналістська проща на Кальварію, себто в Межигір’я. Достойних ступити на святу для кожного регіонала землю виявилося аж... шестеро. І то не тих, хто добивався такої честі, а зовсім інших. І то не всюди, а тільки там, куди їх господар запровадив. Бо як сказала Дарка Черпак, прес-моніка Президента: «Президент має право вирішувати, з ким він хоче розмовляти, а з ким — ні».
Цілком слушно. Бо навіщо поїти чаєм когось такого, як я? Я ж і після чаю буду лаха дерти. Але тепер журналістам варто було б вимагати дозволу подивитися, як живуть Куліков, Шустер і Кісєльов, після того, як побували у святая святих. Мине трохи часу і з чаюванням у Януковича буде щось таке, як з легендарною колодою на суботнику в Леніна. Кількість їх буде поступово зростати, а біля прізвища кожного зазначатимуть не якийсь там «заслужений журналіст», а «активний учасник чаювання у Межигір’ї» чи просто «пив чай з В. Януковичем».
Одне слово, після того чаювання і вовк цілий і вівці ситі. Усі задоволені, крім тих, кому обіцяли, але не запросили. А найбільше задоволений Азаров, неймовірно знущаючись з ненависної мови, він потішив народ тим, що «скількі б апазіція нє займалася дємагогієй, нє гаваріла на біле чорне, алє факти — річ вперта. Напріклад, зарплата вчітєля вірасте в сєрєднєму на 340 грівень, лікаря-хірурга — на 395 грівень».
Факти справді — річ уперта, тому важко собі уявити, наскільки може поліпшитися життя учителя, якщо він отримає на 340 гривень більше. Цього декому навіть на оплату опалення не вистачить. А тим часом у доповненні до бюджету передбачено нові хабарі: на Генпрокуратуру додатково виділили 70 млн., на СБУ — 108 млн., а на МВС — 288 млн. Отак на ділі виглядає піклування про народ і постійні завивання про те, як покращити життя учителя та лікаря.
Взагалі для регіоналів України поза помаранчевим кордоном не існує. Кошти, і то значні, виділені винятково на Донецьк, Дніпропетровськ, Одесу та інші вірні владі міста. Там люди повинні мати нове медичне обладнання, нові дороги й будинки. Нарешті ми зрозуміли, про яких саме людей ішлося в гаслі Януковича «Україна — для людей».

ЛЮБИТЕЛІ ЧЕРВОНОГО
А 22 червня усі чекали масового побоїща, перед яким битва на Калці і під Берестечком мали б виглядати на дитячі забави. Бо 9 травня якось їм не вдалося. Пролунав лише один постріл, та й той з міліцейського пістолета, а так ані жоден комуніст чи міліціонер не ліг у лікарню з підбитим оком, жодного автобуса не те що не підпалили, а навіть не перевернули. І з такими показниками ми ще просимося в Європу? Та там, коли протестують, то вітрини розлітаються, а авта горять, як бенгальські вогні на ялинках. Але Ганця Герман все одно тішилася: «Я переконана, що Україна, і Львів здали учора екзамен на «європейськість». Дивно, бо мені якраз виглядає навпаки. Чи, може, для Ганці Ірландія вже не Європа?
Тепер була вся надія на 22-ге. Думалося: ну — тут уже точно покажемо клас. Щоб не було гірше, як у Ванкувері. А влада подумала, що такі провокації шкодять більше їй, ніж опозиції і дала дозаду. Правда, не до кінця, бо червоні прапори Янукович і далі буде плекати. А я от думаю, та як вам так подобається комуністичне минуле, то чому б разом із червоними прапорами не повернути народні заощадження епохи СССР?
Але ж ні! Апетит розгорається якраз під час їжі, тому комуністи уже запалилися поміняти герб і прапор. У них, хвореньких, нездорові асоціації з’являються, коли бачать тризуб. Відразу в голові виринає фраза «Прошу пана на гілляку».

ПРО ЛЮБОВ
Чудеса техніки інколи приносять не дуже приємні несподіванки. Журналісти у Верховній Раді сфоткали есемеску на мобілці депутата від Партії регіонів Юлії Льовочкіної: «Все нормально. Я люблю тебя. И мне так хреново. Блять».
Хто ж автор цього проникливого любовного послання? А це депутат від БЮТ Віталій Чудновскій. Мало того, він ще й особистий охоронець Юлі. Цим і пояснюється його високий інтелект. Ось яких чудових і грамотних депутатів підібрала Юля. З вдячності він навіть Юлю якось на руках носив по Майдану, граючи роль простого чоловіка з народу.
І ви ж погляньте лишень яка невдячність! Юля цього анальфабета бере в депутати, довіряє йому, можна сказати, усі свої 80 кілограмів живої ваги, щоб він, скотина, мняцкав своїми лаписьками її філейки, а він заграє із сестрою Льовочкіна. Тобто фактично залицяється до ворожого табору.
А та відписує: «Ну, не сиди здесь. Иди погуляй, подыши... Потом в прокуратуру сходишь». Мовляв, може, бодай у прокуратурі тобі легше стане!
Залишилося загадкою, чому народному депутатові на сесії раптом стало так хрєново, блять? Чи він, бідачка, напередодні перебрав? А чи так перейнявся долею народу, якому теж хрєново, блять? І який вони, блять, щодня грабують?
Невідомо. Але зате відомо, чим насправді займаються депутати, блять, на сесії.

СВІЙ ДО СВОГО ПО СВОЄ
«Російське товариство Криму» закликало не купувати товари із Заходу України. А саме: пиво «Львівське», молочні товари фірми «Галичина» і мінералку «Моршинська».
Але тут річ не в ненависті до бандерівців, а просто місцеві підприємці таким чином хочуть витіснити конкурентів. Там же ж у них своя мінералка просто з крана цвиркає, а пиво таке, що хоч таблицю Менделєєва вивчай, не кажучи про молочні товари з китайського порошку. От кримчани не дуже й ласяться на своє рідне. Тоді вирішили вдарити по національно-патріотичних почуттях.
Ну, а якщо ми, у свою чергу, відмовимося від кримського паленого шмурдяку, який вони вином називають, жодної шкоди нам не буде.
2

Коментарі

118.11.11, 18:53