хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Бита карта в колоді «Опозиційна платформа – За життя»

 

До складу Верховної Ради України IX скликання по багатомандатному виборчому округу від партії «Опозиційна платформа – За життя» потрапило 37 народних депутатів. Серед них (36-им номером) і Олександр Сталіноленович Качний. Так, той самий Олександр Качний, який під час місцевих виборів 2015 року на свій смак та розсуд поміняв результати волевиявлення жителів Київщини і «завів» до Київської обласної ради депутатів, які отримали далеко не найбільшу кількість голосів. Таким чином політична партія «Опозиційний блок» стала єдиною політсилою, яка провела зміни своїх обранців до колегіального органу Київщини…

 

Серед кандидатів, які мали б зайти до Київської обласної ради внаслідок рішення виборців, зафіксованого протоколами виборчкому, у Київоблраду потрапили тільки «перший номер» спиcку Олександр Качний та кандидат по 49-му виборчому округу (Таращанський район) місцевий аграрій Микола Фурдичка, який отримав 25,5% (3 389) голосів.

Замість решти чотирьох лідерів рейтингу: Юрія Грицуна, Григорія Бондаренка, Руслана Пірського та Володимира Гламазди, до Київської обласної ради стараннями Олександра Сталіноленовича потрапили пенсіонер Юрій Чередніченко (12 місце у списку), президент Товариство з обмеженою відповідальністю «Спецвисотмонтаж-БУД» Валерій Ксьонзенко (16 місце), заступник завідувача Центр правових досліджень гендерної політики Інституту держави і права ім. В. М. Корецького НАН України Світлана Береза (19 місце) та Фізична особа-підприємець Сергій Мазепа (29 місце). Відмовитись від мандата депутата обласної ради спонукав людей саме Олександр Качний. Ось що про це розповів журналістам одного з вітчизняних видань Володимир Гламазда: «З питанням, чому ми написали заяви потрібно звертатися до голови обласного осередку нашої партії Олександра Сталіноленовича. Я обурений тим, що після виборів він навіть не подякував за пророблену на місцях роботу, яка вплинула на загальний рейтинг партії».

 

Чи не повториться історія цього разу? Раптом і в керівництва політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» в особі співголови політичної партії Вадима Рабіновича, співголови політичної партії Юрія Бойка, голови політради та голови стратегічної ради політичної партії Віктора Медведчука та голови виконкому політичної партії Сергія Льовочкіна виникне таке ж бажання, як свого часу у Олександра Качного, і вони вирішать перетасувати колоду нардепів-списочників? Куди побіжить Олександр Качний з криками «Рятуйте!»? Буде шукати прихистку у Юрія Бойка чи слухняно візьме ручку та, підкорюючись партійній дисципліні, напише заяву про відмову від мандату депутата Верховної Ради України? До речі, парламент, на наше переконання, від того тільки виграє. Бо за креатурою Качного міцно тримається клеймо: «Людина Януковича». Залишатися «людиною Януковича» і боротися з наслідками того злочинного режиму… то, напевно, найбільший глум в новітній історії України.

Інна КУПРІЄНКО

0

Коментарі