Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Scorpik

попередня
наступна

Риба гниє з Шайхета! – Ігор Блошко



Молокососне непорозуміння, якому тато подарував посаду начальника ГУНП в Миколаївській області (мова йде про Шайхета Сергія Олеговича – ред.), поназначало на керівні посади в області таких самих тупих ублюдків, як і сам. Через таких потвор, на жаль, буде образливо для порядних співробітників поліції, які вкалують цілодобово вірою і правдою, але загальний вигляд бочки з медом псується однією ложкою дьогтю.

В даному випадку насраною кучою гівна в Заводському райвідділі, а точніше в Миколаївському РУП обґрунтовано можна вважати начальника Соломаху (Олександра Миколайовича – ред.). Не чекайте від нього дотримання законності і забезпечення прав та інтересів людини, бо воно не знає елементарного. Напевно, Шайхет таких і підбирає, щоб на їхньому фоні виглядати контрастніше. Головне, щоб комерційна жилка була, щоб в кишені наповнювалося.

Щодо комерційної жилки Соломахи пропоную прочитати про кримінальні здібності Соломахи у цій публікації: Шок! Одесский полицейский перегонял угнанные авто (видео)

Сьогодні, щоб поліція в Миколаївській області розглянула ваше звернення, потрібно приїхати до відділку мінімум два рази. Спочатку подати заяву, а на наступний день необхідно їхати дізнатися результат. На жаль, поліція залишається ще у минулому столітті. Ті мобільні телефони, які в них є, як вони всім говорять, що це особистість, не дзвонити, не давати номери не можна. А зарплату з податків заявників і потерпілих та осіб, конституційні права яких порушені, отримувати МОЖНА.

Вам дуже пощастить, якщо з другого приїзду отримаєте виписку з ЄРДР. Моєму товаришу не пощастило. Я це відчував, знаючи шайхетовську поліцію і тому не полінився в суботу ввечорі, через 24 годин з моменту подачі заяви, приїхав разом з ним за випискою з ЄРДР. Кажуть приїжджайте в понеділок. Ні**я собі як розтягнули 24 години! У пацанів на фронті не має вихідних, а тут відпочивають.

Якщо Шайхет з 11-ї години п’ятниці вже в Одесі і до понеділка, то логічно, що і у Соломахи повинні бути вихідні дні, якщо він також одесит?

Так, із Соломахою випадок складний. Якщо ви територіально в Заводському районі, то вам доведеться їздити по своїй заяві не два, не три рази, а десятки, тижнями і місяцями. Вам ще прийдеться звертатись до суду, щоб суд примусив Соломаху внести відомості до ЄРДРу, а потім ви зрозумієте, що і внесені відомості ніхто розслідувати не буде. Вам ще доведеться бігати з клопотанням, щоб визнали вас потерпілим, якщо і доб’єтесь такого статусу, то на цьому все і завершиться. Вам навіть не повідомлять, коли закриють справу, щоб ви не оскаржували прийняте рішення. Це я ще не говорю, якщо замість пограбування вони зареєструють самоправство (як у попередньому пості розповідав про Баштанку – https://fb.watch/mZFHT6_pvO/), замість хуліганства – пошкодження майна, замість вимагання – легкі тілесні ушкодження і так далі. Фальшувати навчилися, а розслідувати клепки не має та і бажання не мають завантажувати себе «непотрібом». Саме «непотрібом» шайхетовською поліцією сприймаються всі ваші звернення.

Виникає логічне запитання: на**я нам отакі соломахи, шайхети і їм подібна 3,14дота? Щоб вони жирували, задарма зарплату отримували, доїли підприємців, «кришували» наркоту і різну злочинну по*бень? Чому я повинен витрачати свій час через безмозковість поліції, йти до суду, вимагати внесення відомостей до ЄРДР? А це гівно, не виконавши своїх обов’язків, буде безкарно залишатися на посаді! А чи покарав його Шайхет за те, що він катався на службовому транспорті з незареєстрованими номерними знаками? Х**шки.

Зате у нього вихідні дні існують, у нього немає прийому громадян, бо військовий стан, у нього під дупою службове авто, з паливом за наш з вами рахунок, а ми повинні ходити до суду, витрачати свої гроші на поїздки до них, щоб їх примушувати виконувати свої обов’язки??? Може таких всіх, бл*дей, простіше в до страти, а не панькатися з ними??? Жартую, я законослухняний))) поки ще))) але радикальні думки чомусь відвідують мою голову))) Фронту вони бояться, як тля вогню, бо там дійсно можна постраждати, а тут навіть від дисциплінарного стягнення можна ухилятися.

Щоб ви знали, що саме керівник будь-якого відділу розчерком пера може наплювати на законодавство, бо впевнений, що йому за це нічого не буде. Шайхетовським прихвостням все дозволено, іншим – закон. Їм порушувати законодавство можна, а мені називати їх «пітухами» не можна, ображаються вони. А коли вмикаєш відеокамеру, відразу поведінка змінюється на адекватну.

Запам’ятай, ублюдок Соломаха, знаю, що ти прочитаєш цей текст, мені тепер не тільки ЄРДР по заяві номер 12900 від 08.09.2023р. потрібно, а тепер у додаток потрібно твоє покарання. Я тебе впіймав на дрібному фактажі. Тобі заяву принесли на 3-х аркушах. До заяви пояснення додали на 6-ти аркушах. До пояснення долучили підтверджуючих матеріалів ще на 15-ти аркушах. Що тобі не вистачало, щоб розписати на слідчого і внести відомості в ЄРДР, у*бан ти неотесаний?

І ще, Соломаха, я не ховаюсь за сторінками Фейсбуку, я прийду до тебе ще не раз і повторю все оце написане тобі в очі. І не тільки це, маю ще багато запитань. Саме ти в цьому випадку врізав у штангу. Щоб ти, падло, знало і думало, що з кожною заявою до райвідділу я крадькома приходжу, хоч мого прізвища і не має в заяві.

Ось так в Миколаївській поліції показники робляться. Немає ЄРДР, немає і росту злочинності. Побороли)))) У Баштанці пограбувань немає, зате самбо є. Теж побороли злочинність. В Центральному райвідділі просту крадіжку розслідують другий місяць. Знають де, хто, коли, ніяк не можуть зустрітися із підозрюваним. І такий бардак поголовно, в кожному поліцейському відділку.

Маю пораду до керівництва Національної поліції України. Щоб отакі ублюдки, як Шайхет із Соломахою та їм подібні не ганьбили і не принижували імідж поліції, щоб розуміли, як повинні виконувати свої обов’язки, знаходячись в тилу, в період війни, тому туди їх потрібно не перевиховувння, в «Лють» штурмовиками. Три місяці на навчання, побігають, пострибають, навчаться стріляти і на передок. Треба змінювати хлопців-поліцейських, які добровольцями пішли на фронт. А то пригрілися тут, товстозаді г**дони, навуходоносери с*ані.

Шайхетів, соломах і їм подібних було б правильно взагалі гнати з поліції. На порозі відділку повістку їм в зуби і до лав ЗСУ. Нехай доводять свою відданість державі на полі бою, а не жирують тут трутнями на всьому солодкому.

Далі буде, бо зачепили мене за живе. Я поки знаходжусь на реабілітації, мені байдуже, де воювати, на фронті чи з цими тиловими щурами.

Ігор Блошко

0

Коментарі