хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

МТС - Водафон п-дид деньги клиентов. Но по понятиям..!!

  • 01.12.22, 09:22
В старину, когда платежные средства не были фиатными, а были золотыми и серебряными монетами, жил такой умник, который придумал, как жить лучше. Будучи лавочником, он постоянно получал и отдавал клиентам монеты, но как заставить сам этот процесс приносить деньги? На прилавок прямо перед собой умник простелил какой-то грубый материал. Монету от покупателя он протягивал к себе по этому материалу, а монету которую отдавал покупателю - протягивал по этому материалу от себя. К вечеру набиралась хоть и не большая, понятно, но приятная кучка золотой и серебряной пыли. А порча монет в те времена была делом уголовным. 
Сегодня можно так делать даже с электронными платежами, что доказал наш герой Водафон. (да разве ж только водафон!)

Пополнил счет - не ввел код - плати 15 грн штрафа. Не штрафа, конечно, а списание дневной абонентской платы. Ну и если у вас моб-интернет от водафон - еще десяточку с вас. Таких схем в контракте любого оператора полно!
Ну и пойдешь ты в милицию за 25 грн? Да хоть бы и пошел! Кто за твои 25 грн будет воевать?
А вот если все, кто влетел так за год соберутся - Оооо! Я уверен, что многое пойдет по красоте!

И так! 
1. Считаете ли вы, что не целевое использование средств клиента является мошенничеством?
2. Согласились ли бы вы участвовать в таком коллективном иске против Водафона, или другого оператора, который по вашему использует мошеннические схемы в отношении с клиентом?

И да еще. До 2008 года норма прибыли в мобильной связи была 400%. Не смотря на все кризисы и инфляции они до сих пор очень сильно в шоколаде.

50%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

50%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі

12.12.22, 10:18

Не знаю, за кордоном абонплата в рази вища зазвичай.

Контракти не підписую — публічна оферта, хехе.

На жаль, зараз наявні тарифи зростають у ціні. Було 120 — натє вам 140 (якраз водафон). Розумію, що під час війни затрати більші. Але оскільки потрібно тримати на всяк випадок усіх трьох, то виходить дорого. Національний роумінг із 3G пробував — для інтернету гівняний, для розмов піде, і він не завжди працює чомусь.

    22.12.22, 10:19

    Голосувалка дає можливість обирати лише 1 варіант із 4, а не 2.

      32.12.22, 12:49

      А мені дзвонили з якимось опитуванням. Але під кінець стало зрозуміло, що це так з Київстару цікавляться, як я поставлюсь до збільшення абонплати.

        42.12.22, 13:04

        МТС - однозначно шахраї. У всіх знайомих вони обнуляли рахунки простим шахрайським способом. Змінювали тариф і якщо коштів за новим тарифним планом на новий місяць не вистачало, то весь залишок коштів йшов на мобільний інтернет, а точніше на декілька сесій. Згідно з різними новими тарифами, на які переводили мене і моїх знайомих, при недостатній кількості коштів на рахунку для отримання безкоштовних пакетів хвилин і трафіку на місяць, кожен день мала зніматись плата за розмови в мережі на день і за пакет трафіку на день (100 чи 200 Мб на день в залежності від тарифного плану).
        Цікаво те, що навіть тут не змогли чесно трафік на день дати. Замість трафіку згідно з їхніми ж умовами на ДЕНЬ, надавався трафік на СЕСІЮ.

          52.12.22, 13:16

          Тобто я підключився до інтернету, покористувався 5 хв, інтернет пропав, я використав лише 2-3 Мб, але знялися кошти за пакет 200 Мб на день. Я в цей же день через пару хвилин підключають до інтернету і знову знімається плата за новий пакет 200 Мб на день, хоча я ще попередній не використав.

          При зверненні в інформаційний центр через їхній додаток і відправлення туди скріна з витратами, де явно видно, що знімались кошти за пакети трафіку в один день декілька разів, хоча трафік ні одного разу не був використаний, пообіцяли повернути кошти, але не повернули. Сказали, що в них так програма працює і знімає кошти не за день, а за сесію.

            62.12.22, 13:19

            Коротше шахрайськи обнулили рахунок в мене і в моїх знайомих так, що не було можливості зателефонувати, не було можливості поповнити рахунок і в час війни залишили без зв'язку.

            Добре, що був ще інший оператор.

            До речі за час війни МТС кілька разів уже тарифи піднімали.

              74.12.22, 00:28

              Переходь на київстар там на 4 тижні вистача абонплати, замахаєшся рахувати коли поповнювати
              Водафон хоч місяць