Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Турки втягують Україну У Велику Хазарію

  • 28.09.21, 10:56

Туреччина готує глобальний проект для країн Східної Європи-велику Хазарію. Мова не про конспірологію, а про гроші, політичний вплив і розвиток іншого турецького проекту – Великого Турана. Ця концепція вкладається у зовнішньополітичний курс Туреччини.
Крім єдиного етнокультурного простору від Туреччини до Китаю пропонується створити якийсь Європейський міст, який би з'єднав у геополітичному сенсі Туран і Європу. Передбачається, до Великої Хазарії крім самої Туреччини увійдуть Україна, Молдова, Румунія, Угорщина та Ізраїль. Новий проект торговельно-економічний і політичний механізм впливу на Східну Європу з окремим акцентом на Україну і, перш за все, Крим.
Туреччина-ключова ланка і Турана, і Хазарії, буде підтягувати Румунію і Угорщину через великі інвестиційні проекти. Остання вже давно перебуває в тюркській Раді і цілком усвідомлено інтегрується в тюркський світ. Важлива роль відведена Ізраїлю, через який буде йти Медіація між країнами, а також розподіл фінансових потоків і координація роботи з трансферу сучасних військових технологій. Решті країн відведена доля обслуги інтересів Анкари.
Турецькі партнери завдяки політиці київської влади і зараз не соромляться все глибше проникати в економіку України. Турецькі компанії захопили головні підряди на будівництво доріг, вони ж перші в галузі будівництва житлових міських комплексів. Турки завдяки наявності фінзасобів демпінгують на аукціонах і захоплюють всі головні замовлення держави. Україна дає роботу турецьким компаніям і тисячам турків.
Нещодавно турецька компанія виграла черговий тендер на будівництво аеродрому в Дніпрі. Наш "Ростдорбуд" намагався перемогти, але знову не вийшло, турки запропонували більш низькі ціни. Наш недосвідчений уряд теж досить, об'єкт буде побудований за меншу суму, яку треба викласти з казни.
А українські будівельні фірми в результаті бідніють і банкрутують, люди втрачають роботу. А коли проект Великої Хазарії буде реалізований, Україна втратить свою будівельну галузь.
0

Коментарі