хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

UA_analitics

попередня
наступна

Як потерпілого в зіткненні водія зробили винним


27 вересня 2019 року біля 8.00 години на Яворівщині відбулося ДТП. Поблизу селища Івано-Франкове зіткнулися Nissan X-Trail і Ford Mondeo, обійшлося без жертв. Пасажирка Ford була госпіталізована з травмами різного ступеня тяжкості.

Працювали на місці ДТП співробітники поліції встановили, що водій автомобіля Nissan здійснюючи розворот в недозволеному місці не впевнився в безпеці маневру і допустив зіткнення з рухався в попутному напрямку автомобілем. Ніякі документи на руки учасникам ДТП не видали, мотивуючи це тим, що всі передано приїхав на місце слідчого і зараз слідство буде займатися цим питанням.

Через тиждень слідчий повідомив водієві Ford, що той не стежив за зміною дорожньої обстановки, вчасно не зреагував на ситуацію, що змінилася, тому він також є винуватцем ДТП. А значить і ремонт розбитої машини, і лікування пасажирки за свій рахунок. До постраждалої в аварії дівчині заборонили пускати відвідувачів, крім близьких родичів.

Так з ким же зіткнувся простий роботяга, що правоохоронна система озброїлася на нього.

За наявною інформацією за кермом автомобіля Nissan перебував військовослужбовець армії США, який їхав з Яворівського полігону в свій готель в Івано-Франково після нічних занять. Втомлений військовослужбовець не помітив автомобіль потерпілого та повинен відповісти за всією суворістю закону. Але в "ситуацію вникли" високопоставлені чиновники і слідчий перевернув справу з ніг на голову, щоб "відмазати" американця.

Крім двох повідомлень про сам факт зіткнення ніякої інформації немає в пресі немає.

https://yavoriv-info.com.ua/novini/novini-yavorivshhini/rankova-dtp-na-yavorivshhini

http://4studio.com.ua/novyny/yak-mizh-novoyavorivskom-ta-ivano-frankove-ne-rozmynulys-avtomobili-foto/

Потерпілий в аварії один на один з бездушною машиною правоохоронних органів, іноземець уникнув покарання.

Як говориться перед законом усі рівні, але деякі рівніші.


0

Коментарі