хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Дрогобицькі новини, 09.09.08

  • 09.09.08, 22:18
Дрогобицька влада вимагає від перевізників забезпечення регулярного руху автобусів на нових маршрутах

9 вересня перший заступник міського голови Петро Суда провів нараду з перевізниками, на якій поставлено вимогу щодо забезпечення регулярного курсування автобусів на нових маршрутах і забезпечення високої культури обслуговування пасажирів.

 

Іван Тихий

 

Стан дотримання мовного законодавства під контролем влади і громади

 9 вересня заступник міського голови з гуманітарних питань Богдан Пристай провів засідання комісії з контролю за функціонуванням української мови, під час якого проаналізовано стан дотримання мовного законодавства на транспорті, в громадському харчуванні і торгівлі. Зокрема, йшлося про необхідність посилення контролю за дотриманням мовного законодавства. У зв’яку з ким окреслено завдання кожного члена комісії на вересень. Будуть тако проводитись рейди за участю громадськості.

Іван Тихий

 

Прес-конференція «на колесах»

9 вересня заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Богдан Іванців провів прес-конференцію «на колесах», під час якої журналісти мікроавтобусом здійснили поїздку вулицями міста, під час якої мали змогу ознайомитись з станом ремонту доріг, фасадів будинків, водопроводів і каналізаційних мереж, облаштування дворів. Увагу журналістів привернув дитячий майданчик в мікрорайоні вул.Самбірській, облаштований "Нашою Україною" до Дня Незалежності.

 

Іван Тихий

Фото автора

 

У Дрогобичі визначать кращу посадову особу виконавчих органів міської ради

Секретар міської ради Алла Гладун підписала розпорядження  про проведення конкурсу на кращу посадову особу виконавчих органів Дрогобицької міської ради. Його метою є відзначення та стимулювання служби посадових осіб щодо здійснення ними організаційно-розпорядчих та консультативно-дорадчих функцій, спрямованих на реалізацію територіальною громадою свого права на місцеве самоврядування, відповідно до принципів служби в органах місцевого самоврядування.

 

Конкурс проводиться серед посадових осіб відповідно до п.4 Порядку в номінації «Краща посадова особа виконавчих органів Дрогобицької міської ради - працівник виконавчих органів Дрогобицької міської ради». У конкурсі можуть брати участь посадові особи місцевого самоврядування 3-5 категорій за поданням активу громадських організацій та політичних партій м.Дрогобича чи шляхом самовисування.

Учасників конкурсу оцінюватимуть за такими критеріями: рівень професійності, здатність до прийняття ефективних рішень в нестандартних ситуаціях, застосування інноваційних підходів   в роботі, комунікабельність, використання сучасних методів   управління, рівень співпраці з державними органами, оцінка керівника (службовця) членами територіальної громади, роль керівника (службовця) в морально-психологічному кліматі колективу, ставлення громади до особистих та професійних якостей керівника (службовця), аналітичні здібності, здатність до самоосвіти, вміння працювати в команді, ерудованість, якість підготовлених документів, виконавська дисципліна, навички роботи з ПК, наявність внесених пропозицій щодо оптимізації діяльності виконавчої структури органу місцевого самоврядування, роль посадовця органу місцевого самоврядування в загальних результатах роботи виконавської структури.

 

За умовами конкурсу передбачається: проведення комплексного тестування на знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про боротьбу з корупцією», специфіки функціональних повноважень органу місцевого самоврядування, своїх посадових обов'язків; виконання практичних завдань; складання ділового документа; володіння персональним комп'ютером.

- В ході проведення конкурсу буде виявлено та заохочено найбільш професійно підготовлених посадових осіб, які успішно та ініціативно виконують службові обов'язки, мають організаторські здібності, що грунтуються на сучасних знаннях, - каже керуючий справами виконавчого комітету міської ради Ольга Зубрицька. - Конкурс покликаний сприяти удосконаленню знань і професійного рівня посадових осіб, створенню умов для їх кар'єрного розвитку; залученню висококваліфікованих фахівців, зокрема молоді, до роботи в органах місцевого самоврядування, стимулювати підвищення ефективності роботи посадових осіб з надання адміністративних послуг членам територіальних громад, формування громадської думки щодо престижу служби в органах місцевого самоврядування, залученню до роботи в них високопрофесійних управлінців, а також вихованню у посадовців почуття шанобливого ставлення до своєї професії, неухильному дотриманню ними та втілення в життя основних принципів служби в органах місцевого самоврядування.

 

Іван Тихий

 

2

Коментарі

19.09.08, 22:54

Что-то не такой уж и тихий этот Иван

    29.09.08, 23:45Відповідь на 1 від CKB

    Дякую за комплімент.