хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

ghost_rime

попередня
наступна

Потонемо колись у власних екскриментах

  • 23.03.10, 15:45

А як що до вчора?

Чи помітили ви зранку йдучи чи то на роботу, чи то на навчання, що на тих місцях, на котрі ще тижень тому дбайливі двірники змітали і згребали сніг, зараз у каламутних калюжках мокнуть цілі армії цигаркових недопалків! 

І навіщо комусь знадобилось кидати недопанки в кучуру снігу?.. А як же ж все просто, та по при те дивно.. Там купка окурків, і там напицькано ними.. і все стадами, і все (стає зрозуміло по троху) на місцях колишніх снігових насипів..

Що ж виявляеться?.. Я взимку йду собі палю... (ох, заждіть, ремарочка: я бидло, хоч навіть ззовні можу бути цілком пристойно, охайно і зі смаком вдягненою особою чи то чоловічої, чи то жіночої статі), так от іду я, палю... і довго не думаючи, викидаю недопалок собі під ноги.. А потім, почесні працівники ЖЕКу прибирають з нашого з вами, дорогі друзі, шляху весь зайвий сніг, а разом з ним всі ті покинуті недопалки... Якийсь час то всьо мокне, мерзне в одній купі ...а потім відлига..

І тут вже проявляються всі речові докази нашої з вами злочинної діяльності впродовж зими..

Думаю, не маленькі вже, свідоме людство вже більше 4-х тисяч років існує, а ми все не подорослішаєм і не порозумнішаєм..

Не хочу видатися занудною "зеленівкою" але побачене мною видовище не може не наштовхнути на більш фатальні припушення ніж засмічаний тротуар..

tears

2

Останні статті

Коментарі

123.03.10, 16:12

Цього дуже багато.