хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

ghost_rime

попередня
наступна

Пафос?..ЩО?!

  • 19.03.10, 21:55

Є деякі речі які змушують просто такі стовпініти від подиву!

нещодавно мала змогу відвідати концерт Фьодорова енд Ко.. Це було щось неймовірно вражаюче! Освітлення, якісь, майстерніст!!!..... Я була в захваті, а головною була енергетика, що прсто таки струїлася зі сцени!!! Вони такі хороші, такі щирі і самовіддані музиці і слухачеві... Це на стільки приємно!

А вчора була я на невеличкому виступі Димної Суміші. Звісто після вокаліста Аукциону з його власним проектом ДС виглядали значто убогіше, ніж коли я їх слухала в 14 річному віці..

Але.... те ЯК вони відіграли (окей, музика хороша, виконують вони якісно, та всн ж...) стільки пафосу. необгрунтованої, нічим не підкріпленої зверхності.. Таке егоїстичне виконання... Абсолютно безцеремонне..

навіщо.. навіщо такими речами псувати враження? ось в чім полягае вся лоскотливість ситуації..

2

Коментарі

Гість: NoTaRь

119.03.10, 22:59

аааа....знаєте, у старих альтернативщиків стажу більше- не менше як 20 рочків- уже пройшли всяке. А у молодих - корона на голові- і вона скоро падає. Бо старички-ветерани пройшли всьо- і гоненія 70-х, і несмак 80-х (зародження сучасної попси), і безгрошів"я і ще більший несмак 90-х, і жахливу конкуренцію серед музичних стилів у 2000-х.
А молодим- я проспівав, давай бабки, бо я звізда. Угу...зараз....

    219.03.10, 23:39Відповідь на 1 від Гість: NoTaRь

    Але шариш, я думаю вни мали б вже смікнути, шо то є не добре, що вони як музиканти несуть на собі певну відповідальність, мають віддаватися публіці..
    Тимбільше то зовсім не їхнє, так все награно (мається на увазі ця зверхність, задерті носи, богемне хамство..)

    цим самим схожі на снобів - і вигляд це має жалюгідний, взагалі, снобізм - це жалюгідно!