Профіль

ghost_rime

ghost_rime

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Потонемо колись у власних екскриментах

  • 23.03.10, 15:45

А як що до вчора?

Чи помітили ви зранку йдучи чи то на роботу, чи то на навчання, що на тих місцях, на котрі ще тижень тому дбайливі двірники змітали і згребали сніг, зараз у каламутних калюжках мокнуть цілі армії цигаркових недопалків! 

І навіщо комусь знадобилось кидати недопанки в кучуру снігу?.. А як же ж все просто, та по при те дивно.. Там купка окурків, і там напицькано ними.. і все стадами, і все (стає зрозуміло по троху) на місцях колишніх снігових насипів..

Що ж виявляеться?.. Я взимку йду собі палю... (ох, заждіть, ремарочка: я бидло, хоч навіть ззовні можу бути цілком пристойно, охайно і зі смаком вдягненою особою чи то чоловічої, чи то жіночої статі), так от іду я, палю... і довго не думаючи, викидаю недопалок собі під ноги.. А потім, почесні працівники ЖЕКу прибирають з нашого з вами, дорогі друзі, шляху весь зайвий сніг, а разом з ним всі ті покинуті недопалки... Якийсь час то всьо мокне, мерзне в одній купі ...а потім відлига..

І тут вже проявляються всі речові докази нашої з вами злочинної діяльності впродовж зими..

Думаю, не маленькі вже, свідоме людство вже більше 4-х тисяч років існує, а ми все не подорослішаєм і не порозумнішаєм..

Не хочу видатися занудною "зеленівкою" але побачене мною видовище не може не наштовхнути на більш фатальні припушення ніж засмічаний тротуар..

tears

Пафос?..ЩО?!

  • 19.03.10, 21:55

Є деякі речі які змушують просто такі стовпініти від подиву!

нещодавно мала змогу відвідати концерт Фьодорова енд Ко.. Це було щось неймовірно вражаюче! Освітлення, якісь, майстерніст!!!..... Я була в захваті, а головною була енергетика, що прсто таки струїлася зі сцени!!! Вони такі хороші, такі щирі і самовіддані музиці і слухачеві... Це на стільки приємно!

А вчора була я на невеличкому виступі Димної Суміші. Звісто після вокаліста Аукциону з його власним проектом ДС виглядали значто убогіше, ніж коли я їх слухала в 14 річному віці..

Але.... те ЯК вони відіграли (окей, музика хороша, виконують вони якісно, та всн ж...) стільки пафосу. необгрунтованої, нічим не підкріпленої зверхності.. Таке егоїстичне виконання... Абсолютно безцеремонне..

навіщо.. навіщо такими речами псувати враження? ось в чім полягае вся лоскотливість ситуації..