хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Термінал. Хочу жити як Раста, а виходить як емо

  • 26.07.10, 22:24

Ні кому життя не треба? А? Просто відаю своє, все одно я його нещадно марную.

Я знав що це літо в мене буде не ахті, але щоб на стільки... Весною в університеті повідомили що можна відпочити на турбазі, з звичайно згодився, крім того що на турбазах ще ніколи не відпочивав! Ніби все було добре, я вже почав качатися щоб мати пристойний вигляд в самих плавках. Аж тут мамка починає відмовляти від поїздки. Ну короче я не поїхав, по тій причині що колись якась йобнута на всю голову гадалка сказала що я втоплюся!angry  Ну ладно, я з тим змирився! Але діло в тому що та турбаза знаходиться в віддаленому селі... Ну короче 30 км від мого міста. Оскільки я був саме найближче, то коли в моїх одногрупниц закінчувались запаси їжі, вони подзвонили мені, я взявши трохи картоплі, моркви, цибулі ну і пару будилок 40-ка градусної поїхав до них. Вам не передати, як там класно!!!! Ліс, озеро, свіже повітря, і через брак місць пацани жили разом з дівчатами в одному вагончику))))) Короче все що треба студенту! Після того я довго думав чому я так легко піддався і не поїхав.
Якось так повелось що влітку в моєму містечку відбувається багато свят та масових гуляннь, я ж все пропустив лежачи на дивані передzombobox  і дивлячись Top Gear (просто свята за звичай проводять в суботу та неділю, а ця передача якраз іде по вихідним). Причина проста, немає друзів, а один і найкращий друг знайшов собі іншу компанію в якій я був би реально зайвий. А ще я походу закохався в дівчину яка мені відмовила перед валентином, хоча тоді я просто спробував з нею щось замутити від "нема чого робити", а зараз вона мені реально подобається. Проте це дохлий номер, прийдеться про неї забути, так само як і про незнайомку з мого унівєра (хто читає мої блоги, той знає!). А знаєте що мене найбільш зачипило, це те що чувак з паралельного класу, якого в школі всі чмирили і попускали, має дівчину! Це піздець!
Ну як бачите, проковтнув мене вавілон з головою! Уявіть, я цього літа жодного разу не напився і лише раз скупався на озері! Я хочу бути як Раста, жити на повну, веселитись,  гуляти, сміятись! А виходить як самий кончаний емо бой! Невадаха!  Сука!
Ну нічо, я ж Раста))))))) Тим паче якщо є вона, мені не страшно в великому вавілоні!

Живіть, а не існуйте!

5

Коментарі

126.07.10, 22:42

хлопче!!!! візми собі до тями - в цьому житті ти сам будівник своєї долі

і поки ти будеш вважати себе невдахою, доти будеш скиглити на погану вдачу

в 21 рік пора вже мамку на місце ставити і визначатися зі СВОЇМ життям

не розклюйся і все буде добре...

щасти тобі друже...

    226.07.10, 22:49Відповідь на 1 від Гаубица

    Дякую!

      326.07.10, 23:18

      Не парся все будет Гуд. Я он в 22 женился в 23 развелся. После опять сошлись, а сейчас опять расходимся. Самое главное забей большой и жирный болт на не удачи. И играй в ва банк.

        426.07.10, 23:49Відповідь на 3 від punk-Kuzya

        Вєрняк! Треба на все забити і просто жити в кайф!

          526.07.10, 23:51Відповідь на 4 від Воїн світла

          Ну дак. А все еще успеется.

            анонім

            627.07.10, 01:19

            забуть про все що з тобою відбувалось до цього часу і розпочни нове кльове життя!!!!!!!!!

              727.07.10, 14:02

              а нащо комусь таке нецікаве життя? сорі, але ти просто ниєш, що все так погано і нічого не вдається, і всьо жахливо і т.д...
              ти ж сам пишеш, що лежиш перед телевізором і то всьо твоє життя... ти просто нічого не робиш і чекаєш, що всьо влаштується само собою, а так дужжжже рідко буває...
              ти просто лінтяй, перестань жаліти себе і щось роби, в той же табір міг поїхати, просто сказав би мамі, що купатися не будеш.
              звиняй за критику, то не зі зла, просто деколи для того, щоб рухнутися вперед, треба доброго "копняка" ззаді)
              маю таку надію, що ти все справиш і будеш жити як хочеш

                827.07.10, 16:22

                І ти не існуй!

                ...А живи!

                )))

                  928.07.10, 11:48Відповідь на 7 від Злосний хомяч

                  Так, ти в всьому права! Я вже багато разів пробував його змінити, про те коли ти сам без друзів, це не можливо. Звісно, я сам винен що в мене таке життя, але є деталі які я не можу змінити і які просто жаважають змінити своє життя.
                  Стосовно табору, я казав що вводу не полізу і повір, я б не ліз!

                    1028.07.10, 11:50Відповідь на 6 від анонім

                    Було б класо!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна