Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Блог провінційного Растамана. Про фрази

Привіт читачі!
Сьогодні хочу поговорити про дві заїжджяні фрази в стосунках!
Перша фраза яка відверто харить це - Відпусти, якщо твоє то вернеться. Реально цю фразу придумав один слабак, а всі інші послухали! Якщо дівчина від тебе пішла, а ти її сильно любиш, то в цьому винен тільки ти! Не зумів її втримати, значить погано старався! Якщо відпустиш, то сумніваюся що вона назад повернеться, бо нахуй їй потрібен такий як ти? Тьолкам потрібний хлопець який буде боротися за них до останнього, а не відпускати, а потім сидіти і плакати, коли ж вона повернеться. Так що гадаю що ця фраза немає жодного сенсу! Та що там казати, я сам таким чином проїбав найкращу дівчину, ну принаймі з тих яких знаю... Так що пацанчики, ніколи не відпускайте своїх патлатих, боріться за них до кінця!
Друга фраза це - Ти хороший, але ми можемо бути тільки друзями. Дівчата! От скажіть, до якої пизди ви цю фразу говорите? Всі знають що ця фраза означає, а хто не знає, зараз напишу. Вона означає: Мені приємно бачити як ти по мені сохнеш, як ти мучишся! Це дуже тішить моє самолюбство і підвищує самооцінку! Але ти мені треба як бику котячий член! Ви ж просто даєте хлопаку марну надію! Чому зразу не можна відразу послати його в єбеня і не мучити його? Свого часу так зробила зі мною та сама дівчина (з попередньої фрази), за що я їй дуже вдячний!
2

Коментарі

129.01.13, 01:38

Первая фраза не так уж и глупа.Растворяться, просто, не нужно. Когда ты под её ноги бросаешь весь мир, он от тебя и уходит.

    231.01.13, 22:01Відповідь на 1 від Янипричём

    Можливо...

      Гість: new_mood

      33.04.13, 13:53

      А когда ты видишь буквально свое отражение в человеке, и понимаешь: "Это - мое"!, настолько, что видишь и чувствуешь все, что с ним происходит... а в ответ одни косяки из разряда "и хочется, и колется"... месяц, два, три... мальчики, сколько вам нужно, чтобы раскачаться?

        416.04.13, 19:10Відповідь на 3 від Гість: new_mood

        Я не знаю відповідь на це питання... Хлопці різні бувають..