Про співтовариство

Для кохання немає обмежень у віці! Кожна людина здатна кохати і бути коханою. Головне,зберегти це чарівне відчуття душі, бути вдячним вищим силам за те, що тобі дали можливість це відчувати, вміти насолоджуватися красою людської душі, людського тіла. Тут можна розмістити картинки, фото, відео,цікаві статті, сюжети, вірші про кохання, життєві історії, романтику, музику, гумор , корисні поради , бесіди . Учасники співтовариства можуть розміщувати тут свої цікаві пости. Активно включайтеся у життя товариства, пишіть про те, що вас хвилює, діліться своїми почуттями, відчуттями, досвідом. Можливо саме це допоможе комусь зберегти кохання, чи врятувати сім"ю. Ласкаво просимо !!!
Вид:
короткий
повний

ЛЮБОВ, ЕРОТИКА , СЕКС

Книга, ставшая ответом

Спасибо за прекрасную книгу! Благодаря ей я смогла найти того, кто мне по-настоящему походит. Спасибо, что вовремя помогли мне избежать ошибки, которая бы стоила мне очень дорого!
                 Елена В., Нью-Йорк, США

http://www.invictory.com/eshop/kniga/ 

На даний момент ми проходимо курс "Любов в сімї" http://blog.i.ua/community/856/1646595/


Map

Другий світ...

Чи існує паралельний світ?

Досліджуємо:

Мы очень благодарны создателям и тем, благодаря кому существует сайт знакомств на INVICTORY.ORG. Вы - огромное благословение для нас!!! Это чудесно, что люди с разных городов и стран могут обрести друг - друга!!! Так случилось с нами : украинец и россиянка вроде такие близкие по своему славянскому статусу, но все же далекие по месту жительства. Бог сделал так, что мы очень понравились, а через небольшое время полюбили друг - друга. А первое письмо было 14 февраля 2007 года, и скоро 8 сентября 2008 года мы будем праздновать год семейного счастья! Слава Иисусу - Он дивен и велик в нашей жизни!

http://people.invictory.com/index.php?page=testimonials&show_id=67 


Тема курсу в товаристві "Любов Еротика Секс" ЛЮБОВ В СІМЇ http://blog.i.ua/community/856/1646595/


Map

Вступаємо в курс "Любов в сімї"

Робочий стіл сьогодні http://pixs.ru/showimage/Bezimyanni_2300134_16376195.png 

І так рівно рік тому у цьому товаристві, ми пройшли курс "Чистота сексуального життя", і виявили, що мої "яйця" зразкові для "Любов Еротика Секс", а тепер через рік назріло новий урок "Любов в сімї": отже кому буде соромно?

Там зверху блогової стрічки, а ми кинемо зерно глибоко, і побачимо які будуть сходиpodmig

Хто вже ціннує життя, пора на урок.




Map

Курс пройшли "Чистота сексуального життя"

Экзамен по : 21100 Чистота сексуальной жизни

Date : 5/7/2014 3:18:32 PM Оценка за экзамен: : 100

Общая оценка за курс: 99

Скачать все полученные свидетельства и диплом можно со страницы "Меню студента".


lol Радий, що я як ветеран або який дістав не мало спадщини від моїх предків на фронті любові такому фронті, що від чоловічої лінії не залишилось нікого крім мене(звертаю замислитись, що чим більше сексу тим більше сил вилітає в трубу, а причина тому не раз повторена вздовж курсу фраза "глупость")

Отже маємо на увазі бо по ходу уроків ми торкнули різні питання і сторони життя!

Св'яте місце пусто не буває, і я зустрічав в гурті перших які сприяли моєму навчанню бо я відчував, що мої успіхи для них важливі.

Других які кидали мене і на їх сумлінні мої гірші оцінки але нижче 99 балів їм таки не вдалось мене скинути.

Третіх які починали за упокій, а кінчали за здравіє, я не буду говорити про цих лукавців.

Однак всі три напевно Господь благословить і посіяна правда зросте як не в цьому роді то хочаб у десятому.

Пора виходити з гурту "Любов Еротика Секс"poka

І перейти в гурт "Християнство" де ми перебіжимо курс на тему "Плоди Св'ятого Духа"

 

Map

Не знайшов "Чистота сексуального життя"

Знайшов я багато чого, а не знайшов того ролика, що вчора на каналі Інтер, в новинах сказали як десь в європі молода студентка, що вчиться на м е д и к а(медицина), в Інтернет оголосила продаж своєї "девственности"

У мене на порталі є дружок, що як його дружина стала християнкою то кинула свою спеціальність по психології і стала дитячим психологом.

Тобто вона не змогла бувши християнкою, продовжувати світський диплом психолога!

А тепер думаємо:

майбутній медик продала свою дівочість?

це правда?

це інтрига?

втратити дівочість це здоров'я?!!

Ви після цього підете до світських лікарів лікуватись, і від чого вони лікують?

які таємниці ми розгадали навколо дівочості по курсу "Чистота сексуального життя"?

і Ви ще після цього на порталі, хочете рассуждать про правду, справедливість, політику?


Map

Діалог "Чистота сексуального життя"

По курсу я обіцяв, що окремі уроки, перегляну з викладачами прямо діалогом, і ось корисне для гурту, залишаю тут

Роман, еще раз спасибо вам за учебу в нашем БИ!

Мы благодарны Господу, что можем послужить вам через наши ресурсы, и надеемся, что будем приносить вам, как и прежде много благословений через наши ресурсы.

Конечно у каждого человека свои обстоятельства жизни, и у всех нас разное состояние здоровья, но Господь не делает разделения, не дает послабление для одних и ужесточения для других в вопросах интимной жизни или гигиены.

"Не знаете ли, что тела ваши суть храм живущего в вас Святаго Духа, Которого имеете вы от Бога, и вы не свои? Ибо вы куплены дорогою ценою. Посему прославляйте Бога и в телах ваших и в душах ваших, которые суть Божии" (1Кор 6:19,20). Из этого текста следует, что христианин не может совершать со своим телом то, что он не стал бы делать в Храме Божьем. Этого текста достаточно для того, чтобы полностью исключить мастурбацию (или онанизм) из жизни христианина не зависимо от его наследственности, родословной, степени инвалидности или состояния здоровья.

Надеемся это короткое пояснение поможет вам сохранять свой храм в порядке и святости.

Продолжения

Курсы в Библейском институте BBN основаны исключительно на Слове Божьем. По медицинским вопросам, пожалуйста, обязательно советуйтесь с вашим лечащим врачем, о чем мы также говорим всем нашим студентам. Состояние здоровья у всех разное и в каждом случае требует индивидуального подхода.

Спасибо, что изучаете Слово Божье вместе с нами.

Благословений вам в учебе!

Вопрос

Слава Богу с врачами на эту тему я не связан. Просто слегка огорчило, что это упущения в уроках. Ища ответа на вопросы человек может их не найти, а ведь сказано в уроке "найти честный ответ" Например: от чего бывает детская мастурбация? Думаю мы не только грешим но и хронично расстроены и даже больны по наследству. Урок стремит учащегося чтобы мы восполнялись в Боге но ведь есть в одном уроке намек, что брак это не решения сексуальных проблем как и сам секс в не брака. Необходимо проблемы решить до брака или "воздержания это путь к исцелению"

Ответ

Можно и так сказать, словами из песни ..."Страх Господень - авва воздержания, Воздержанье дарит исцеление. Лучшая поэзия - молчание Лучшее молчание - моление. Лучшая молитва - покаяние, Покаянье тщетно без прощения. Лучшее пред Богом предстояние - В глубине высокого смирения".

Воздержание - это один из 9-ти плодов Духа Святого. Подробнее об плодах Духа вы можете послушать в нашем курсе "51100 Плоды Святого Духа", урок 11.

Зараз треба легко перебігти всі десять уроків щоб підготовитись до загального екзамену з 30-ти питань, і ми завершуємо курс "Чистота сексуального життя" Виходжу з гурту, і в гурті "Библия" ми пробіжимось по курсу "Духовні дари" або плоди.

Є на цьому порталі і не тільки на цьому, що мають великі претензії до найголовнішої обітниці для віруючого від Св'ятого Духа, і саме цим даром, християн називають або "наркоманами" або зомбі.

І є потреба розібратись, що ж це таке "Плоды Святого Духа"?


Map

Урок №10 пройшли "Чистота сексуального життя"

Это тест к курсу: 21100 Чистота сексуальной жизни Урок: 10

Date : 4/20/2014 3:48:17 PM Ваша оценка: : 93

Один из шагов к восстановлению чистоты женщины - решение отдать свою жажду быть с мужчиной в Божьи руки.


Независимо от того, как долго женщина жила в сексуальном грехе, Бог может восстановить ее чистоту Своей благодатью.

Готуюсь до загального екзамену, і закриття курсу.



Map

Час "Чистота сексуального життя"

Урок по гомосексуальності я погано пройшов, і оцінка вийшла занижчена.

А про жінок постараємось краще smile

Значить працюємо на 100

Всього урок 29 хвл.

Збираю питання і це визначає кінець уроку:


Map

Збираємо жінку "Чистота сексуального життя"

До цього в уроках ми роздягались, так як ніколи ніде на самому порно кіно при всім роздяганні не розкривається все. Ну що ж такий він обман, а ми роздягнули все і розгадали найглибші задуми і таємниці стосунків і сексу. Урок №10 не тільки останній по курсу, а ми починаємо одягатись обратноsmile  збираємо жінку по частинам за її змістом.

Найперша замітка мого блогу на порталі, я ставив питання: що по собі залишило християнство на Землі?

А сьогодні я інколи ставлю собі питання: яка жінка у Бога? Чому образ християнки ми уявляємо покритою в чорний плащ монастирів? Чому жінка в Бозі не може змагатись з дешевою розібраною жінкою по моді топ-шоп?

Отже замальовка уроку це конкурент всім "моделям" в гурті



Map

Вступаємо в урок №10 "Чистота сексуального життя"

Цим уроком №10 закінчуємо курс. Я навмисне вивів курс "Чистота сексуального життя" для гурту аби провести одну пряму лінію і розгадати таємницю сексу. А на цей урок ми розгадаємо таємницю пізнання жінки, як підняти падшу жінку. Урок позитивний, благословляючий, і про жінок.


Map
Сторінки:
1
2
3
5
попередня
наступна