Про співтовариство

Для кохання немає обмежень у віці! Кожна людина здатна кохати і бути коханою. Головне,зберегти це чарівне відчуття душі, бути вдячним вищим силам за те, що тобі дали можливість це відчувати, вміти насолоджуватися красою людської душі, людського тіла. Тут можна розмістити картинки, фото, відео,цікаві статті, сюжети, вірші про кохання, життєві історії, романтику, музику, гумор , корисні поради , бесіди . Учасники співтовариства можуть розміщувати тут свої цікаві пости. Активно включайтеся у життя товариства, пишіть про те, що вас хвилює, діліться своїми почуттями, відчуттями, досвідом. Можливо саме це допоможе комусь зберегти кохання, чи врятувати сім"ю. Ласкаво просимо !!!
Вид:
короткий
повний

ЛЮБОВ, ЕРОТИКА , СЕКС

Багато банкрутів "Чистота сексуального життя"

Не можливо переоцінити, і не можна не дооцінити як пронизує наскрізь і все в житті, поточний курс ББН Пройти цю тему самому, і ми навіть зможемо вдало обрати нового президента. Курс зачіпає всі сфери життя, і розкриває проблеми, я в цьому впевненний.

І так ми хочемо багааато сексу, але не хочемо грішити, щоб не було мало.

Уривок говорить про самовиправдання:

Map

Вступаємо в урок №2 "Чистота сексуальной жизни"

Новий урок триває 48 хв Як завжди виведу з нього самі коварні, пардон самі цікаві фрагменти. Для гурту я один урок розділюю на чотири серії в другій серії ми бігленько продивимось основу уроку в третій серії визначимо час закінчення уроку, і на цей раз буде дуже багато прилюбопитних завдань на них треба знайти відповіді самостійно, а значить увімкнути свій мозок, четверта серія в цьому уроці не схожа на інші якщо до того моменту ми відкривали жахливі речі про солодкий заборонений плід то нарешті ми дізнаємось щось нове про любов і кохання в позитиві. Після цього ми вже будемо знати оцінку і перейдемо до наступного уроку.


Map

Урок №1 "Чистота сексуальной жизни" пройшли

  Это тест к курсу: 21100 Чистота сексуальной жизни Урок: 1

Date : 2/26/2014 6:17:25 AM Ваша оценка: : 93

А Ваша?

Некто мені сказав, що в темі мало стрептизу, так ось http://pixs.ru/showimage/Bezimyanni_3869296_11030648.png 

судячи по талії, ми стоїмо в BBN із США

даю останній фрагмент цього уроку, і починаємо скачувати другий із десяти.


Map

час уроку "Чистота сексуальной жизни"

час закінчення цього першого уроку є виконання домашнього завдання, я здам його на якусь оцінку, і тоді, продовжимо курсpoka

Домашнє завдання, слухаємо

Map

Курс "Чистота сексуального життя" продовжується успішно.

Значиться я обрав серединку першого уроку на тему "бажання і спокуса" за цим виведу останню замітку першого урока який і визначить час його закінчення.

Інколи я ставлю перед собою питання: чому власник нафтової кампанії не приходить до Бога так швидко як приходять до Бога проститутки і їм подібні?

У мене є відповідь: найшвидше до Бога прийдуть "вони" бо є обманутими, і хочуть правди.

Коли я як пораненний на фронті любові, на довго вийшов із бою тоді відчув, що одна копюра у мене в руках фальшива, а інша оригінал.

Наступний фрагмент з уроку підкаже коли багато крові, і втрат то значить тебе спокусили на власне бажання чи штовхнули на гріх.



Map

Вступаємо в курс "Чистота сексуальной жизни"

Бажаю перебігти новий курс "Чистота сексуальной жизни" Дуже сподіваюсь, що курс міститиме в собі найменше моралі, якою скоріше прикривають гріхи та чинять диктат, і найбільше откровення, відкриття, і таємниць між добром і злом та в чому ми стоїмо. Відкрити в замітку увесь урок не вдасться, що триває разом 37.5 хв. Тема першого уроку: спокуса і бажання. Всього уроків 10

Як завжди ведучим курсу є його викладач, і даю йому слово:


Map
Сторінки:
1
3
4
5
попередня
наступна