Про співтовариство

Для кохання немає обмежень у віці! Кожна людина здатна кохати і бути коханою. Головне,зберегти це чарівне відчуття душі, бути вдячним вищим силам за те, що тобі дали можливість це відчувати, вміти насолоджуватися красою людської душі, людського тіла. Тут можна розмістити картинки, фото, відео,цікаві статті, сюжети, вірші про кохання, життєві історії, романтику, музику, гумор , корисні поради , бесіди . Учасники співтовариства можуть розміщувати тут свої цікаві пости. Активно включайтеся у життя товариства, пишіть про те, що вас хвилює, діліться своїми почуттями, відчуттями, досвідом. Можливо саме це допоможе комусь зберегти кохання, чи врятувати сім"ю. Ласкаво просимо !!!
Вид:
короткий
повний

ЛЮБОВ, ЕРОТИКА , СЕКС

Урок №6 "Чистота сексуального життя" пройшли

Это тест к курсу: 21100 Чистота сексуальной жизни Урок: 6

Date : 4/4/2014 6:30:56 PM Ваша оценка: : 100



Map

Час "Чистота сексуального життя"

Ми говоримо про істинний секс(здоровий), стосунки що сповнюють(удовлетворяют) спрагу не тільки на фізичному рівні, а на особистному. Нехай нас обманюють наче гріхи сповнюють спрагу, наприклад: дивимось еротику... і буцім-то це сповнює бажання?podmig  Всі ці питання ми розгадали в минулих уроках.

"Секс это важная часть личности"   Хм... что-то в этом, єsmile  Особистість є творчею, і це не просто робити, що хотіти, а творити. Творчість залежить від особистості.

А я збираю питання з уроку №6, і ще раз кажу, що питання в тілі уроку не впливають на оцінку http://blog.i.ua/community/3399/1391621/ однак я стараюсь хоч трохи їх опрацювати для себе, і це визначає час закінчення уроку.


Map

Масштаб "Чистота сексуального життя"

До цього моменту я спостерігав яке відношення між сексом і особистістю(серцем), і для мене це головне але урок №6 повертає від личности к публичности, і мабуть це важливо: комунікація на шляху до становлення особистості. Люб'язно надаю фрагментик щоб самим переконатися про своє ставлення у масштабному плані. В наступній замітці ми зберемо питання з уроку який триває аж 42 хв. 


Map

Вступаємо в урок №6 "Чистота сексуального життя"

І так з попередньої замітки де я говорив... дай Бог щоб я розгорнув "тему" вздовж цього уроку де ми ще краще прослідкуємо чи глибоко в життя і всі сфери життя, проникає цей курс, і не треба валити все на політику. А може це і є політикаpodmig

Коли я перед моїми, розвиваю думку чи якусь проблему чи хворобу чи якесь вирішення то застосовую метод який напевно відпрацювався і виробив у мені спосіб мислення через тривалий зв'язок з Біблією.

І мені найчастіше летять кулі претензій: чому я згадую померлих, і далеких, і близьких типу, а до чого тут "це", а до чого тут "вони"?

В запису ми побачимо хронологію подій і такі хронології треба застосовувати завжди, і до речі я не відійшов від теми про секс.


Map

Урок №5 "Чистота сексуального життя" пройшли

21100 Чистота сексуальной жизни Урок: 5

Date : 3/25/2014 2:54:01 PM Оценка: 93

Помітно і непомітно я застосовую труди над цими уроками скрізь і в усіх сферах життя, і стає зрозумілим як тема пронизує все.

Ще один доказ у запису, і готовимось до уроку №6


Map

Час "Чистота сексуального життя"

І так ми напроч спростували "Закон підлості", і навчились розпізнавати неправду, і глянули прямо в серце, і спрямувались на особистість бо зло не в сексі, а в політиці тобто в серці.

Кому досить того що я написав не треба дивитись відеоролик, а відразу переходимо до списку питань як швидко я їх для себе опрацюю, і ми перейдемо до урок №6(всього уроків 10)


Map

Довгий "Чистота сексуального життя"

По-скільки завдання http://blog.i.ua/community/856/1378332/ не виконано, а причина напевно у тому, що заданий напрямок не реальний, і на порталі рішення не знайдеться. Натомість деякі набожні, що приховали грішки, просили таки по читати мораль про Бога та то та сьо. Урок №5 довгий(більший за тридцять сантиметрів) то є тут, що показати, і в порядку не запланованої замітки ставлю аудіо. Наступна замітка збере всі запитання по уроку, і будемо здавати на оцінку.



Map

Домашнє "Чистота сексуального життя"

Домашнє завдання для гурту: гурт в якому ми стоїмо, складається з трьох слів

1) Любов

2) Еротика

3) Секс

За п'ять уроків "Чистота сексуального життя" ми знайшли визначення двум словам: еротика і секс

Знайдіть в каталозі(не мою замітку) цього гурту, декілька заміток, які дадуть визначення слову "любов"?

Нагадаю, що в одному з уроків у запису ми мали визначення слову "любов"

Друге питання: знайдіть на порталі i.ua гурт який призначенний тільки любові, і який в нього рейтинг, і як часто він появляється у стрічці блогів?

А я вставляю фрагмент з уроку №5(увесь урок триває 53 хв.) і ми продовжимо стриптиз(роздягати серця, і наші думки)


Map

Вступаємо в урок №5 "Чистота сексуального життя"

Як тільки ми зі вчорашньої замітки з'єднали "секс і особистість" це викликало у "поважного" товариства вибух емоцій і негативних коментарів.

Яка гостра тема: особистість і сексsmile

Ми вступаємо в п'ятий урок(серединка чи серце курсу "Чистота сексуального життя")

Багато хто... у кого на секс є "своя" ставка, клацають на мій курс зубами, ось їхні обличчя


http://pixs.ru/showimage/1png_3876845_11265117.png


і вони раді прикрити "видом моралі" з сигареткою в зубах, цей курс.

Не забуваємо активно голосувати плюс/мінус на рейтинг, і звертати увагу на результати: кілька днів тому мій рейтинг злетів вниз на сто, а через день підскочив вгору на сто.

Не забуваємо вмикати Адобе флеш щоб бачити увесь матеріал, а не тільки те, що я понаписував.

Урок №5 триває 53 хв дуже багато мені слухати, і уявити скільки буде запитань.


Map

Урок №4 "Чистота сексуального життя" пройшли

Ми говоримо про секс. Ми говоримо про секс чистий. Цьому треба навчитись розрізнити як долар від фальшивки якщо ти банкрут значить попався на гріх. Секс більше чим кайф, і курс переводить на особистість чи "серце" її серце може бути підступним як лисиці, а його серце може її полонити в залежність, рабиню, невільницю. Чисті стосунки навпаки у часі будуть рости "созидать" в особистість, і... це безкінечний духовний ріст у нащадків. Тоді буде авторитет, і нові особистості. Це пізнання.

То я замислююсь які очі у шлюх або проституток скло, тупо скляні очі, просто вбита, мертва душа(такі очі ще у хворих на рак) Сказано: гріх як роз'їдаючий рак

Краще про це передасть пісня, а особливо усердному читачу цієї замітки я вставляю останній фрагмент уроку про "серце", і будемо готуватись до уроку №5


Map