Про співтовариство

Для кохання немає обмежень у віці! Кожна людина здатна кохати і бути коханою. Головне,зберегти це чарівне відчуття душі, бути вдячним вищим силам за те, що тобі дали можливість це відчувати, вміти насолоджуватися красою людської душі, людського тіла. Тут можна розмістити картинки, фото, відео,цікаві статті, сюжети, вірші про кохання, життєві історії, романтику, музику, гумор , корисні поради , бесіди . Учасники співтовариства можуть розміщувати тут свої цікаві пости. Активно включайтеся у життя товариства, пишіть про те, що вас хвилює, діліться своїми почуттями, відчуттями, досвідом. Можливо саме це допоможе комусь зберегти кохання, чи врятувати сім"ю. Ласкаво просимо !!!
Вид:
короткий
повний

ЛЮБОВ, ЕРОТИКА , СЕКС

для продвинутых парней



КУНИЛИННГУС. Волшебное руководство для продвинутых парней.
 

«Когда женщина находит человека, способного не только болтать, но и работать языком, она понимает, что он — сокровище. И сделает все, чтобы он остался с ней. Ведь это редкий клиент, и она это знает! Она даже не станет рассказывать об этом парне подругам. А то он еще станет самым популярным мужчиной в городе!».

[ Читать дальше ]


МОЖЕТ, ПРОСКОЧИТ? ))))))

  • 28.07.15, 18:51

ПОПАЛСЯ! А, МОЖЕТ, ПРОСКОЧИТ?rofl

Світлина від Anatoly Kucherjavenko.

Придумайте назву!))

  • 28.07.15, 16:16

Придумайте назву! smeh бо мені бракує слівrofl

Світлина від Мармеладки Солоденької.
  

уже не дура!

  • 28.07.15, 15:19
Женщина в районе 30-ти — самая опасная! Она так же молода и красива, но уже не дура! ☝

Кавовий поцілунок ))))))))

Скульптура "Кавовий поцілунок".))))))))


Начинай уже сейчас

Начинай уже сейчас жить той жизнью, какой ты хотел бы видеть ее в конце.

© Марк Аврелий

Вечерами я люблю

  • 28.07.15, 12:31
Вечерами я люблю вспоминать то, что было, чего уже не вернуть. И появляется какая-то приятная грусть. Вроде и счастлив от того, что все это было, а вроде и грустно от того, что это больше не случится, со многими ты уже не общаешься, ведь все изменилось. Но ты всегда будешь благодарен тем людям за твои счастливые минуты, проведенные вместе с ними.

Дружину в оренду...))))))))))



Стародавні араби віддавали дружин в оренду багатим і знатним чоловікам. Робилося це для того, щоб підвищити статус сім'ї за рахунок народження дитини від знатної людини. Після того як жінка вагітніла, вона поверталася з багатого будинку назад до чоловіка. Ти б віддав свою дружину в оренду?look

26%, 12 голосів

11%, 5 голосів

55%, 26 голосів

9%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.