Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Україна - сучасна Спарта

Звісно, не в усіх моментах, але у відношенні стійкості її воїнів, незламності народу, перед переважаючим у кількості й озброєнні ворогом. А саме головне - це сила духу українців!
Про що йдеться мова. Коли перси прийшли до Давньої Греції, то греки перекрили їм шлях у Фермопільській ущелині, а спартанський цар Леонід, на пропозицію персів скласти зброю, відповів лаконічно - "прийди й візьми!". Далі, на погрозу, що «Наші стріли та списи закриють вам сонце!», він посміхнувся й сказав - "ну що ж, тоді ми будемо битись в темряві!"
https://nachasi.com/society/2022/03/09/this-is-ukraine/
Українці сильна й горда нація, яка ніколи не ставала перед ворогом на коліна, скільки її не наважувались поневолити сусідні держави. Ми бились, б'ємось, і будем далі битись в пітьмі, в яку нас хочуть запхати російські загарбники. Світло нашої віри в тисячі разів яскравіше за світло свічок, пауербанків, ліхтариків, якими рашисти змушують нас запасатися зараз своїми ракетними обстрілами , в разі відключення електроенергії по всій Україні. І в мільйони разів сильніше полум'я сердець мільйонів українців в любові до своєї неньки України, сильніше за любі орківські гради, іскандери, кинджали...
Ми переможемо! Нас не здолати! Слава Україні!*ua_flag**flag_ua*
5

Коментарі

122.12.22, 22:50

    223.12.22, 10:31

    Героям слава!