хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Генетики называют полинезийцев первооткрывателями америки

Генетики провели исследование, по итогам которого сообщили, что первооткрывателями Америки были полинезийцы. Были найдены убедительные доказательства контакта, который случился у коренных жителей континента и путешественников за пару столетий до появления там экспедиции Колумба.

Эксперты Медцентра Стэнфордского университета сообщили о завершении генетического исследования, подтверждающего факт тесного общения между коренными американцами, проживающими на территории современной Колумбии, и полинезийцами. Новое доказательство завершает многолетний спор, который проходил между историками и археологами. Команда исследователей под руководством доктора философских наук Александра Иоаннидиса, была отправлена в Колумбию, а после этого посетила Французскую Полинезию для обнаружения коренного населения и получения образцов генного материала. Исследователи выразили надежду на обнаружение сегментов ДНК, которые могли бы указывать на достаточно близкий контакт между народами в далеком прошлом.

До начала сбора образцов ученые сообщили о своей цели исследования индейцам и полинезийцам, а также оценили уровень их интереса к участию и дождались поступившего согласия. После этого команда использовала образцы слюны, взятые у 807 участников, проживающих на территории 17 полинезийских островов, а также 15 индейских групп на тихоокеанском побережье Северной и Южной Америки. Как показало исследование ДНК, встреча состоялась приблизительно в 12-13 веках. При этом европейцы попали в Америку только в 15 веке. Колонизация Полинезии поселенцами из Франция состоялась лишь в 19 веке. Исследователи считают, что полинезийцы совершили высадку на территории современной Колумбии и имели контакты с местным населением.
0

Коментарі

116.07.20, 22:48

З того, що задокументовано у сиву давнину, а недавно доведено археологічними знахідками ось ним
http://photo.i.ua/user/2992672/529027/15533106/
європейці (вікінги) потрапили в Півн. Америку на початку 11 століття. Літературні твори про нові землі, укладені вікінгами, були відомі у Ватикані, де Колумб був персоною грата. Тож він чудово уявляв собі, куди плив.

    216.07.20, 23:39Відповідь на 1 від Lulu

    Автору головне не пошук істини, а десь між рядків тицьнути посилання на сайт, який він просовує. Так що це звичайний спамер.

      316.07.20, 23:45Відповідь на 2 від Бес Понятия

      я ще й разу не ходив по тих посиланнях...
      Що, справді, один і той самий сайт?

      Ну, нічого. Вже непогано, що цей рід інформації мені до душі. А грубі помилки поправимо, якщо будемо в курсі...

        417.07.20, 07:35Відповідь на 2 від Бес Понятия

        Автору головне не пошук істини, а десь між рядків тицьнути посилання на сайт, який він просовує. Так що це звичайний спамер.Вас більш турбує посилання між рядків, ніж тема самого матеріалу. Є чудовий вихід - піти просто мимо!!! А те що саме посилання дозволяє існувати інформаційним порталам, з яких черпаєте різнопланову інформацію, Вам звичайно до "дупи"!!

          517.07.20, 22:42Відповідь на 3 від Lulu

          Так, посилання на один і той же сайт - можна не ходити, а достатньо навести курсор, щоб у стрічці статусу побачити куди веде це посилання. Ну, і якість цієї "інформації" нагадує усілякі "потусторонні" Рен-ТВ

            617.07.20, 22:53Відповідь на 4 від vandor

            Шановний, ви відповідаєте - це чудово. Значить, як мінімум ви заходите після публікації А чому я повинен іти мимо? Ви викладаєте щось у блогах, місці, де щось викладають та коментують викладене. То чому ви дивуєтесь, що ваш матеріал отримав негативний комент?
            Та й хіба це ваш це матеріал? Таких сайтів як ваш 99.99% в інтернеті - скопіпащений звідкись контент. А саме ваш - так і повністю "зідраний" з "потусторонніх" ресурсів, типу naked-science.ru. Зовсім не палитесь А щоб було щось їсти копіпастерам, бо нічого іншого робити вони не вміють, вони завалюють чужим-своїм контентом популярні ресурси. З лінком, звісно, на себе - наче автора Тому мені дійсно, як ви влучно висловилися - до дупи.

              718.07.20, 19:38Відповідь на 5 від Бес Понятия

              Так, посилання на один і той же сайт - можна не ходити, а достатньо навести курсор, щоб у стрічці статусу побачити куди веде це посилання. Ну, і якість цієї "інформації" нагадує усілякі "потусторонні" Рен-ТВТочно. А наводиш око на лінк - нічого не висвічується.

                818.07.20, 20:30Відповідь на 7 від Lulu

                Так, посилання на один і той же сайт - можна не ходити, а достатньо навести курсор, щоб у стрічці статусу побачити куди веде це посилання. Ну, і якість цієї "інформації" нагадує усілякі "потусторонні" Рен-ТВТочно. А наводиш око на лінк - нічого не висвічується.Курсор володіє магічною силою