хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

"Проблемні дірки" у ваших головах…



Для мене неотримання пенсії та якесь недолуге повідомлення про "проблемну дірку в ПФонді", як червоний колір для бика)))
Тож відразу ж, вкрай імпульсивно та гаряче я просто вимушений зреагувати на цю "дірку".
Невігласи тупоголові – проблемна дірка не в ПФонді, а в ваших дурних головах. І вам давно вже треба або зробити трепанацію черепа та зашити ту дірку, або змінити дурну голову!

Технологія організації політичних криз давним-давно відпрацьована і нинішня напівкриза з виплатою пенсій, мене зовсім не дивує.
Не дивує тому що хвиля революції пройшла поверхнево, а вкрай необхідна державі люстрація чиновництва – мізерно і сміхотворно.
І на жаль – ця революційно-люстраційна хвиля практично не зачепила намертво вкорінених в тіло української держави, багаточисленних каст нашого злодійкуватого чиновництва.
Це нечисті на руку касти нардепів-суддів-прокурорів, різнокаліберних державних голів та інших вчених і не дуже, секретарів-адміністраторів.
Практично всі ці касти, залишилися на своїх хлібних місціх.
І Пенсійний Фонд – не виключення!

І в ПФонді – досі живе й процвітає оте пенсійне злодійство, яке було запроваджене ще в часи Азарова-Тигипки.
Бо як царював там пан Зарудний та його підлеглі – так і царюють!
Це ж не Азаров з Тигипком, це якраз пан Зарудний зі своїми підлесниками розроблювали грабіжницькі пенсійні схеми та впроваджували фантастичну нерівність в пенсійному забезпеченні чиновників та трудового населення.
Ті схеми, за рахунок яких вже було пограбовано біля двох мільйонів офіційно сплачуючих державі податки та збори, приватних підприємців. А скільки ще пограбують – це тільки Небесам відомо…
Тому враховуючи помилки своїх батьків, які постраждали від такого системного шахрайства і дивлячись на ту вражаючу пенсійну нерівність - біжуть тепер світ за очі в далекі та близькі закордони, трудолюбиві молоді люди.

Біжуть, бо вже нестерпно отримувати за свою працю мінімалку і жити на неї!
В той час як зажерливі чиновні бандити отримують захмарні мільйони зарплат та премій.
Тому й біжуть працьовиті люди, бо вони вже не хочуть годувати своєю тяжкою, практично безоплатною працею - багаточисленних чиновних трутнів...

зі… одне не розумію – яка роль пана Реви в цьому тотальному пенсійному пограбунку?
Підписуючися під так званою пенсійною реформою, яка побудована на фундаменті грабіжницької пенсійної методики часів Азарова-Тигипки – він хоч розумів під чим підписується?
Чи наші закоренілі пенсійні махінатори – теж "розвели" його як сліпе кошеня?

26.07.18

2

Коментарі

126.07.18, 16:45

Опять нудишь? мало пенсии? надо было не штаны в кабиненетике протирать

    227.07.18, 13:31Відповідь на 1 від Эйч

    Опять нудишь? мало пенсии? надо было не штаны в кабиненетике протирать
    ...ты, трудяга фуфловый - купил себе нужные справочки так хотя бы молчал ... Знаю я прекрасно как вы касками по асфальту и стаж и зарплату в Киеве себе выбивали)))
    Вы такая же организованная банда как те же евробляшники или фальшивые чернобильцы... Вы, организованные ахметкой глоткорватели, которые сумели "кинуть на бабки" государство Украина.
    Даже не само государство, по сути - вы ограбили тех людей, которые десятилетиями по настоящему пахали!

      327.07.18, 19:42Відповідь на 2 від Nevr

      Опять нудишь? мало пенсии? надо было не штаны в кабиненетике протирать...ты, трудяга фуфловый - купил себе нужные справочки так хотя бы молчал ... Знаю я прекрасно как вы касками по асфальту и стаж и зарплату в Киеве себе выбивали)))
      Вы такая же организованная банда как те же евробляшники или фальшивые чернобильцы... Вы, организованные ахметкой глоткорватели, которые сумели "кинуть на бабки" государство Украина.
      Даже не само государство, по сути - вы ограбили тех людей, которые десятилетиями по настоящему пахали!
      пахарь ёпть ,что ты тяжелее хху я и авторучки в руках держал? обтекай нищеброд три соплю обиженный